הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ TRENANOL RAPID

• פותח/ת השרשור jenny
  • פורסם בתאריך

jenny

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
0
68
0
TRENANOL RAPID
TRENBOLONE ACELATE 100 MG/ML
זה לחיטוב?

---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:28 ----------

האם זה משמש גם לחיטוב?

---------- התגובה התווספה ב 18:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:10 ----------

והאם צריך לקחת הוריגון שבועיים לפני הסייקל?

TRENANOL RAPID
TRENBOLONE ACELATE 100 MG/ML
זה לחיטוב?

---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:28 ----------

האם זה משמש גם לחיטוב?

---------- התגובה התווספה ב 18:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:10 ----------

והאם צריך לקחת הוריגון שבועיים לפני הסייקל?

http://www.kilogram.co.il/page/11/

טרן זה חומר שמתאים לחיטוב צריך לשלב אותו עם טוסטסטרון , אבל צריך להזהר הוא מאוד חזק במיוחד לנשים הייתי ממליץ עם כבר על פרימובולן

מה זה השטויות האלה????? לא פרימו לא טרן ולא נעליים. למה בדיוק את\אתה חושב\חושבת? שחומרים זה התשובה?

מה זה השטויות האלה????? לא פרימו לא טרן ולא נעליים. למה בדיוק את\אתה חושב\חושבת? שחומרים זה התשובה?
התחלת להיות נגד חומרים עדי?..חחחח,תכלס מחזק תעשה חיטוב רגיל עם דיאטה קפדנית 6 מומלץ 6 פעמים אירובי בשבוע על 130,140 חצי שעה\45 דקות כל פעם,אנלא יודע מה הנתונים שלך אבל 3,4 חודשים כאלה תוכל לרדת אפילו מתחת ל-10 אחוז מנסיון!!!! תאמין לי בלי חומרים רק אבקת חלבון וברוקולי עם עוף בתנור וסלט..יצא חיטוב בן אלף זונה!!! בלי טרן ובלי שום דבר.

התחלת להיות נגד חומרים עדי?..חחחח,תכלס מחזק תעשה חיטוב רגיל עם דיאטה קפדנית 6 מומלץ 6 פעמים אירובי בשבוע על 130,140 חצי שעה\45 דקות כל פעם,אנלא יודע מה הנתונים שלך אבל 3,4 חודשים כאלה תוכל לרדת אפילו מתחת ל-10 אחוז מנסיון!!!! תאמין לי בלי חומרים רק אבקת חלבון וברוקולי עם עוף בתנור וסלט..יצא חיטוב בן אלף זונה!!! בלי טרן ובלי שום דבר.
סטרואידים זה מקור הרוע בעולם מה לא שמעת? עם תזריק יפול לך הזין יהיה לך קול של בחורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית