הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה עם האוזניות

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
שלום

אני עושה כבר הרבה זמן ריצות, ואני רץ עם אייפון ואזניות..הקטע שאני רץ אז אני חייב לרוץ כשאייפון על פול ווליום כי אני חייב בוסט רציני לריצה. אבל ואחרי הריצה אני מרגיש שאני לא שומע טוב. וגם האוזניים קצת כואבות אחרי ריצה..

אני מפחד אני גורם לשמיעה שלי נזק רציני.. אם אני רץ על פול ווליום באייפון אני יכול לגרום לנזק בלתי הפיך??

באופן כללי כן. כל חשיפה ממושכת למקור קול חזק עלולה לגרום לנזק. כמה נזק, כמה הוא בלתי הפיך, זו כבר שאלה של זמן ההיחשפות, העוצמה וכל מיני חרא גנטי. בוא נגיד שקצת קשה לעשות לעצמך נזק מטורף מאייפון לכמה דקות, אבל אם אתה מגיע למצב שהאוזניים שלך כואבות (ולא כואבות פיזית מה-in ear, תופעה שכיחה, אלא מהווליום) תפעיל volume limit דרך הגדרות -> אייפוד.

א. זה תלוי באוזניות גם.
ב. מן הסתם ככל שהווליום יותר גבוה גובר הסיכוי לפגיעה בלתי הפיכה גדלה גם היא ,במיוחד באוזניות אין-איר.

אז תחשוב לבד מה אתה רוצה לעשות.. למרות שכתבת שאתה חייב על פול אז גם ככה לא תשנה את זה...

• פותח/ת השרשור
באופן כללי כן. כל חשיפה ממושכת למקור קול חזק עלולה לגרום לנזק. כמה נזק, כמה הוא בלתי הפיך, זו כבר שאלה של זמן ההיחשפות, העוצמה וכל מיני חרא גנטי. בוא נגיד שקצת קשה לעשות לעצמך נזק מטורף מאייפון לכמה דקות, אבל אם אתה מגיע למצב שהאוזניים שלך כואבות (ולא כואבות פיזית מה-in ear, תופעה שכיחה, אלא מהווליום) תפעיל volume limit דרך הגדרות -> אייפוד.

אם גם לך יש אייפון אז אתה כנראה יודע על איזה עצמה אני מדבר כשהווליום עד הסוף. השאלה אם לפי דעתך זה ממש יותר מדיי או שזו בערך העצמה שהרוב נחשפים אליה כשהם משתמשים בMP כלשהו..

תודה לשניכם

אם גם לך יש אייפון אז אתה כנראה יודע על איזה עצמה אני מדבר כשהווליום עד הסוף. השאלה אם לפי דעתך זה ממש יותר מדיי או שזו בערך העצמה שהרוב נחשפים אליה כשהם משתמשים בMP כלשהו..

תודה לשניכם

זה תלוי באוזניות ובמה שאתה שומע. מניסיון רב שנים של בעיות אוזניים - אם כואב לך באוזניים אחרי שאתה שומע, אתה שומע חזק מדי. אל תתעלם מזה. אם כואב לך מה-in ear לעומת זאת, תחליף אוזניות.

אני ללא ספק מרגיש את הפגיעה בשמיעה כתוצאה משמיעה ממושכת באוזניות.

זה שאתה שומע פחות טוב אחרי שהוצאת אזניות מהאוזניים לא אומר שהשמיעה נפגעה. זה מנגנון הגנה של הגוף.
אתה יכול לבדוק את מה שאמרת רק בבדיקת שמיעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית