מדריך כושר קרבי בצבא - ביקרות מאנשים

• פותח/ת השרשור barw
  • פורסם בתאריך

barw

משתמש פעיל
754
5
נק' מוניטין:
77
754
5
אני עכשיו ביב', מתחיל לברר על דברים בצבא
יש לי פרופיל רפואי 64 וקבא גבוה
אני יכול לקבל מדריך כושר קרבי מפרוטקציות באגף הכושר קרבי בצהל
איך התפקיד, הוא מעניין? הוא של דפרים?
איך התנאים בשירות עצמו, ואיפה בעצם משרתים?
בכללי אני לא נעול עליו, חשבתי גם על מודיעין, יש לי נתונים גבוהים מספיק כדי לקבל מיונים גם, אנשים שיש להם קצת מושג מה הולך שם תנו טיפים, איך התפקידים
אני לא מבין בדברים של הצבא, תנסו לא להתקיל עם ראשי תיבות

זה משתנה. תלוי היכן אתה מדריך.

להיות למשל מדריך בוינגייט (יש שם בסיס) זה שונה מלהיות מדריך בבסיס טירונים, או בבסיס של סדירניקים שעושים יומיות. זה שונה לגמרי. לא יודע טוב יותר או פחות, אבל זה לא אותו הדבר.

לדעתי מה שהכי חשוב זה להיות בתפקיד עם חבר'ה טובים. צבא זה כמו טיול שנתי. אם יש אנשים טובים, מפקד טוב ובסיס נחמד אתה יכול לעשות שטויות שלא תעשה באזרחות 😛

אבל ברצינות, קשה להגיד מה עדיף. כמו שאמרתי, מדריך כושר קרבי זה שונה ממקום למקום.

מה שכן להיות מדריך כושר בצבא לא נותן לך הכשרה להיות באזרחות - אם תחליט תצטרך לעשות קורס

• פותח/ת השרשור
בסיס עם אנשים טובים זה רק מזל
לפי מה שהבנתי הקורס הוא 11 שבועות, והוא אינטנסיבי מבחינת החומר, אתה בטוח שהוא לא נותן הכשרה באזרחות?

בעיקרון החסרונות שאני יכול לחשוב עליהם במודיעין זה השיעמום, לשבת במשרד מהבוקר עד הערב זה יכול להיות משעמם, אבל זה תלוי גם מה עושים שם
הבנתי גם שבמודיעין אם הם "בוחרים" בך, אז יש להם עליונות מעל כל חיל אחר, זה נכון?

כשעשיתי קורס בוינגייט באזרחות למדריך חדר כושר הייתה שם אחת שהייתה בצבא מדריכת כושר קרבי.
אולי כדאי לך לברר את זה מול וינגייט או שיאים.

בסך הכל תפקיד לדעתי נחמד. די דינאמי ממה שיצא לי לראות. טיילתי בהמון בסיסים בצבא פגשתי לא מעט מדריכי כושר קרבי. בוא נגיד ככה, רע זה לא, טוב זה כבר עניין של טעם.

לגבי מודיעין. שוב. זה תלוי. יושב במשרד בבסיס סגור או פתוח? עם מי יושב? כמה יושב? מה עושה אחרי שנגמר היום עבודה? כמו שאמרת זה תלוי מה עושים וזה עניין של מזל. הבעיה במודיעין שיש הרבה חברה טובים אבל הם צוהבים מדי, נותים להכנס לדכאונות צבא מהר 🤡

לגבי השאלה האחרונה לא יודע.

אישית הייתי מברר יותר על המדריך כושר קרבי. מה גם שאם תיהיה בבסיס עם חדר כושר טוב.... תוכל להתאמן מתי שבא לך

בעיקרון ממה שראיתי בבסיס שלי ובעוד כמה בסיסים שבהם היתי לפניי אז המדריכים הם פשוט יושבים בחדר כושר ומשגיחים על המתאמנים.יש בסיסים שהם פתוחים כל היום ויש כאלו שרק בערב,ככה שאתה עלול להתקע שם כל היום עד 10 בערב או רק משעות הערב.
בעיקרון ממה שביררתי מהמדריכים,ההכשרה שלהם לא תופסת לאזרחות,הם לומדים את הבסיס של הבסיס ולא מעבר.
בהצלחה בכל אופן

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק ממה שאני "מפחד", להיות תקוע בחדר כושר מהבוקר עד הערב
הם לא בד"כ מדריכים את הלוחמים ומכשירים אותם?
שמעתי הרבה דברים טובים על התנאים בחיל האוויר, אם אני כן יחליט להיות מדריך כושר קרבי, יש דרך שתעלה לי את הסיכויים להיות משובץ בחיל האוויר?

זה בדיוק ממה שאני "מפחד", להיות תקוע בחדר כושר מהבוקר עד הערב
הם לא בד"כ מדריכים את הלוחמים ומכשירים אותם?
שמעתי הרבה דברים טובים על התנאים בחיל האוויר, אם אני כן יחליט להיות מדריך כושר קרבי, יש דרך שתעלה לי את הסיכויים להיות משובץ בחיל האוויר?

תראה יש כל מיני סוגים של מדריך כושר קרבי,יש כאלו שהם בבסיס של ג'ובניקים אז הם סתם אחראים על חדר כושר,יש את אילו שהם נמצאים עם לוחמים אז הם גם עושים להם אימונים וגם במכון.
האמת שאני בחיל האויר ותלוי למה אתה קורא תנאים טובים,חדר כושר ובריכה?יש את זה גם בחייל ירוק.
מה גם שיש כל הזמן רעש של מטוסים באויר ככה שזה חיסרון גדול לפי דעתי.

• פותח/ת השרשור
אתה עכשיו משרת בתוך מדריך כושר קרבי??
יש אפשרות בחירה כלשהי למה לעשות אחרי הקורס? האופציה שמאמנים את הלוחמים זה מה שעניין אותי מההתחלה, כי יש לי פרופיל יחסית נמוך, וכן רציתי לתרום משהו
להיות אחראי על חדר כושר זה לא בא בחשבון מבחינתי
זה עניין של מזל, או של הצטיינות בקורס עצמו, או שניהם?
ובנוגע לשבתות, אתה חוזר כל שבת?

אני לא מדריך,אבל בתור אחד שמבלה במכון באופן שוטף אני מכיר טוב את המדריכים ושאלתי אותם פשוט על התפקיד.
אני לא יודע אם יש אפשרות בחירה,אבל אוכל לשאול.
והמדסניקים עושים חמשושים עם אפטר וסוגרים שבת מדי פעם כשיש תורנות שמירה או מטבח.

התפקיד שלך הוא לא רק לנהל תחדר כושר, התפקיד שלך גם לערוך שיעורי ספורט אם זה לטירונים או ללוחמים ביחידה, לערוך מבחנים אם זה ריצות 2000 ,שכיבות סמיכה, בטן וכו.
אתה צריך לדאוג לתחזוק החדר כושר עצמו אם זה שטיפות פתיחה וסגירה של החד"כ, ספירת מלאי של ציוד וכו..
לא תפקיד הכי קל בעולם כמו שחושבים אבל יציאות זה בד"כ חמשושים תלוי איפו תשרת.
וקוראים לזה מד"ג דרך אגב..

• פותח/ת השרשור
קיצר מורה לספורט בצבא
את האמת הוריד לי את החשק מהתפקיד
וכן אני יודע קוראים לזה מדאג ( מדריך אימון גופני)
ואם אני רוצה להדריך בוינגייט, את האלה שעושים את הקורס, אחרי שאני את הקורס כמובן, מה אני צריך לעשות?

אתה לא צריך לעשות..אתה פשוט צריך להיות מקומבן עכו שרמוטה.

וגם אם היית מבקש מד"ג גם לא בטוח היית מקבל.

• פותח/ת השרשור
את האמת אני מקומבן גם באגף הכושר קרבי בצהל וגם בוינגייט
אתה מדבר מנסיון אישי שהיית בתפקיד, או מכאלה שאתה מכיר שעשו את התפקיד?
והאלה שמדריכים בוינגייט הם קצינים, או חיילים רגילים שסיימו את הקורס?

אני יוצא לקורס עוד שבועיים, עברתי חפיפה של חודש שלם על מה כולל התפקיד מה הנהלים, מה עושים וכו.
אני בינתיים צמוד למד"ג הנוכחי עד שאני יסיים תקורס.

• פותח/ת השרשור
קודם כל בהצלחה בקורס
אם אתה יכול לפרט בפרטי, או פה, מה כולל הקורס זה מאוד יעזור לי

מדריך כושר קרבי מנהל את התוכניות של החיילים מבחינת כושר, בונה תוכניות, מנהל מבחנים (בר אור, בוחן מסלול וכול) ועוד דברים.
לרוב אתה סתם הולך על מדס רוב היום ומתחפשן, וגם ככה רמת הידע שאתה לומד היא מגוכחת ורובם אם לא כולם הם הידע שלהם שווה לתחת שלי והם חבורה של ליצנים

---------- התגובה התווספה ב 14:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:01 ----------

ד"א העבודה לא קשורה לחדר כושר..

אם אתה מדריך חדר כושר בבסיסים זה אחד הדברים
בקרייה הם באים ל4 שעות והביתה ועושים קורס שעולה בחוץ 6 אלף שקל מה רע

• פותח/ת השרשור
מדריך כושר קרבי מנהל את התוכניות של החיילים מבחינת כושר, בונה תוכניות, מנהל מבחנים (בר אור, בוחן מסלול וכול) ועוד דברים.
לרוב אתה סתם הולך על מדס רוב היום ומתחפשן, וגם ככה רמת הידע שאתה לומד היא מגוכחת ורובם אם לא כולם הם הידע שלהם שווה לתחת שלי והם חבורה של ליצנים

---------- התגובה התווספה ב 14:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:01 ----------

ד"א העבודה לא קשורה לחדר כושר..

הרוב זה לא אני, מה זאת אומרת הולך על מדס ומתחפשן, מה זה מדס?

לא הבנתי, יש שני קורסים שונים? מדריך חדר כושר ומדריך כושר קרבי?
אני גם לא רוצה רוצה בסיס פתוח ולהיות גובניק, אני מעדיף בסיס סגור
אני כן רוצה לתרום משהו, למרות שאני לא יכול להיות קרבי

הרוב זה לא אני, מה זאת אומרת הולך על מדס ומתחפשן, מה זה מדס?

לא הבנתי, יש שני קורסים שונים? מדריך חדר כושר ומדריך כושר קרבי?
אני גם לא רוצה רוצה בסיס פתוח ולהיות גובניק, אני מעדיף בסיס סגור
אני כן רוצה לתרום משהו, למרות שאני לא יכול להיות קרבי
חכה כשתתגיס אתה לא תרצה לתרום יותר רק תרצה לעוף הביתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית