הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה חברות של טסט רפואי ניתן למצוא בארץ?

• פותח/ת השרשור we78
  • פורסם בתאריך
אין רפואי.. אלה אם אתה קונה בעצמך מהבית מרקחת.. מה שיש בארץ בבית מרקחת זה טסט' דיפו.. אני שבוע שעבר קניתי, הינה תמונה שצילמתי.. ככה נראה המקורי.. וזה של שארינג.

קבצים מצורפים

• test.jpg
    test.jpg
    KB 71.8 · צפיות: 352
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
תכלס אני מעדיף לשלם יותר ולדעת שאני מקבל בוודאות את הדבר האמיתי. נכון UG יכול להיות טוב באותה מידה ואולי אפילו יותר חזק (overdosed) אבל בכל זאת אני מעדיף את הפירמה האמיתית עם בעלי מקצוע איכותיים.

קודם כל זה לא 85 זה פחות.. וגם סיירקוס לא עולה 300 שקל חח..
שנית אף אחד לא ימכור לך בבית מרקחת בלי מרשם.. רק אם יש לך קומבינה.. כך או כך יהיה לך מאוד קשה להשיג את הדבר האמיתי...

לגבי UG.. אף UG לא ברמה של רפואי.. זה כמו ללכת לעשות ניתוח בבית חולים מוסמך, או ללכת לעשות ניתוח אצל בחור בבית שלמד רפואה דרך מחברת. מה הייתם בחורים?.. אין על הרפואי זה הטופ.. 250 מג טסט זה טסט.. יש חברות שלא מוכרות בארץ שאפשרי שהם יהיו אפילו overdosed.. בארץ הכל זבל, כל אחד מוכר את מה שמכניס לו יותר כסף.

UG יש טובים.. אבל הבעיה שגם לזה יש זיופים בכמויות..
טייגר מוצרים פצצה.. פארמהקום גם טובים.. סיירקוס יש חומר פעיל, אבל לא כמו הדבר האמיתי.. והוא גם מאוד כואב בזריקות.. והבעיה שבאנדר אי אפשר לדעת איפה החומרים נרקחו ובאיזה תנאים.. לאומת זאת רפואי, זה בפיקוח אין מתכות ורעלים.. שזה עוד סיבה למה לקנות רפואי.

אני אישית מוכן לשלם יותר וללכת על בטוח..
אותי דפקו לא פעם.. אם חומרים מזויפים.. רפאוי שווה את השקט ואת התוצאה.. מנסיון

נערך לאחרונה:
אין רפואי.. אלה אם אתה קונה בעצמך מהבית מרקחת.. מה שיש בארץ בבית מרקחת זה טסט' דיפו.. אני שבוע שעבר קניתי, הינה תמונה שצילמתי.. ככה נראה המקורי.. וזה של שארינג.

כמה טסט יש שם?..

---------- התגובה התווספה ב 17:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:05 ----------

במוצר שפרסמת 250?..או יותר?

הלכתה לבית מרקחת וביקשתה טסט' והביאו לך בלי מרשם?!

לא חבר.. אבל מכר וותיק.. הבעיה פה בארץ שרוב החומרים שנמכרים הם זבל טהור.. בחו"ל, יש הרבה UG איכותי וטוב. שים לב שבארץ, דווקא שולט מה שזול ופשוט.. כי ישראלים תמיד מחפשים את הזול, ולא את האיכותי..אחר כך הם שואלים למה הם נדפקים..

לא חבר.. אבל מכר וותיק.. הבעיה פה בארץ שרוב החומרים שנמכרים הם זבל טהור.. בחו"ל, יש הרבה UG איכותי וטוב. שים לב שבארץ, דווקא שולט מה שזול ופשוט.. כי ישראלים תמיד מחפשים את הזול, ולא את האיכותי..אחר כך הם שואלים למה הם נדפקים..

כי הישראלים הם מפגרים..מה זה לקנות זול ופשוט?..הלו זה הורמון שאתה מכניס לגוף שלך,זה לא בגד שאתה קונה מהשוק ואתה צריך לדאוג אם הסימן שעל החולצה יעלם אחרי כמה כביסות או לא..זה לא משחק צריך לקנות את הטוב והבטוח ביותר,אין פה מקום לטעויות בכלל,אבל לך תסביר להם...

כי הישראלים הם מפגרים..מה זה לקנות זול ופשוט?..הלו זה הורמון שאתה מכניס לגוף שלך,זה לא בגד שאתה קונה מהשוק ואתה צריך לדאוג אם הסימן שעל החולצה יעלם אחרי כמה כביסות או לא..זה לא משחק צריך לקנות את הטוב והבטוח ביותר,אין פה מקום לטעויות בכלל,אבל לך תסביר להם...

פה אני מסכים איתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית