הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אליפות אסא הפתוחה

• פותח/ת השרשור Mike96
  • פורסם בתאריך

Mike96

משתמש קבוע
1,251
163
נק' מוניטין:
4,678
1,251
163
שלוחה של אס"א ת"א בבת ים
אני וארטימי עשינו רק 90% מהמקסימום והמאמן אפילו לא נתן כניסה שלישית כי זו לא תחרות מאוד חשובה כמו אליפות ישראל אבל היה נחמד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא מתפלל........ מרוקן את הראש וחושב רק על ההרמה. זה מאוד עוזר לי

תנסה קודם להכניס את הרגלים מתחת למוט ואז לתפוס אותו עם הידיים , לא ההפך . תרגיש קצת יותר פרש ..

• פותח/ת השרשור
האמת שלהתכונן עם הרגליים מתחת למוט לא נוח לי.. מאוד נוח לי שאני מכניס את הרגליים וישר מתחיל את ההנפה ולא מחקה עם הרגליים מתחת למשקולת. כמו בסרטון זה מכניס אותי לראבק חחחח

בסטארט אתה מתחיל עם התחת למעלה בגלל זה המשקל מושך אותך קדימה , ועצם זה שאתה מתחיל רחוק מהמוט גורם לך למוך את המשקולת רחוק מהגוף , במשקלים גדולים אתה תמשוך עם הגב מה שיעיף לך את המשקל אחורה ואז או שהמשקולת תיפול אחורה , או שאתה בעצמך תקפוץ אחורה בשביל לתפוס אותה -מפה אני לא ימשיך אני מקווה שאתה יודע לאן זה חותר..

• פותח/ת השרשור
כן אני פחות או יותר מבין לאן זה חותר אבל כשאני ישר שם את המוט מתחת לרגליים ומתרכז זה לא כזה עוזר הרגליים שלי נרדמות. אני יכול לעבוד על זה שאני יניח את הרגליים יותר קרוב למוט זה נקודה יותר חשובה כי אז המשיכה תהיה יותר קרוב לגוף.

מה זאת אומרת הרגלים נרדמות ?

והטעות אצלך שהמוט הוא רחוק מהגוף בזמן ההרמה - במשקלים קטניים לא ממש רואים את זה ואתה גם לא כלכך מרגיש , אבל כשתתקדם זה כבר יהיה ממש קשה לתקן את זה .
אתה מתאמן בבת ים ?

• פותח/ת השרשור
אני מתחיל לאבד את התחושה ברגליים זה מאוד מוזר בגלל זה בשלב מאוד מוקדם הפסקתי להתחיל כמו שאמרתי לי לנסות.... אני ינסה להשים יותר לב עד כמה המוט קרוב לגוף וכן אני מתאמן בבת ים

זה כבר טכניקה של המאמן, אני לא יגיד לך אז מה לשנות ..
למה אתה עם תחבושות בברכיים ?

• פותח/ת השרשור
כי היה לי כאבים בברכיים אז התחלתי לשים את התחבושת והם נורא עוזרות לי.

• פותח/ת השרשור
הכאבים לא היו רק בסקוואט הם היו למשך כל האימון והם נורא הציקו אני לא בטוח מאיפה הם הגיעו אבל הברכיות עוזרות.

עד כמה נמוך אתה יורד בסקוואט ?
אתה עושה לפעמים סקוואט לא עד הסוף כדי לעייף את השריר ?
אני לא שואל סתם , מצאתי קשר ישיר בכאבי ברכיים אצל מרימי משקולות לפי איך שהם עושים את הסקוואט .

• פותח/ת השרשור
הירידה שלי לא איטית אבל אני לא קורס עם הברכיים. וסקוואט אני תמיד עושה עד הסוף

אם אתה יכול לצלם את עצמך זה יהיה טוב .
לא שאני לא סומך עליך - פשוט הרבה חושבים שהם יורדים עד הסוף אבל הם לא . ראיתי את זה ממש הרבה .

אם אתה יכול לצלם את עצמך זה יהיה טוב .
לא שאני לא סומך עליך - פשוט הרבה חושבים שהם יורדים עד הסוף אבל הם לא . ראיתי את זה ממש הרבה .

אני יכול לומר לך בוודאות שהוא יורד עד הסוף, עוד מאט מנגב את הריצפה עם התחת שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית