הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אליפות ישראל בהורדת ידיים 2017

Misha Rabiner

משתמש מתחיל
3
8
נק' מוניטין:
8
3
8
שלום רב לחברי הפורום,

רציתי להזמין אתכם לאליפות ישראל בהורדת ידיים 2017 שתתקיים בדימונה ב-17/01/2017 ורציתי לשתף אתכם,

קיימת עמותה פעילה בשם "עמותת היד החזקה" שמטרתה היא קידום ענף הספורט הורדת ידיים בישראל.
העמותה מקיימת תחרויות כאלו מספר פעמים בשנה ברחבי הארץ ובנוסף גם מוציאה משלחת פעמיים בשנה לאליפויות עולם ואירופה!
התחרות תיהיה משודרת בערוץ אגו בטלויזיה ובשידור חיי ב-YOUTUBE!
לפי נתוני העמותה, הספורטאים הישראליים נמצאים במקומות מכובדים בהחלט!

איגור סגל - מקום 8 בעולם מעל 100 ק"ג
איתי משה - מקום 8 בעולם עד 90 ק"ג
מיכאל רבינר - מקום 12 בעולם עד 75 ק"ג
ג'ואו פורמן - מקום 9 בעולם עד 100 ק"ג
אריה באומן - מקום 7 בעולם עד 90 ק"ג
ג'ורג' בירו - מקום 5 בעולם עד 80 ק"ג
רומן מדבדסקי - מקום 8 בעולם עד 70 ק"ג
אריק פרסדנוב - מקום 4 בעולם עד 80 ק"ג נוער

סרטון מאליפות העולם האחרונה בבולגריה
תעבירו ל-1:10

מי שמעוניין בפרטים נוספים יכול לפנות אלי בפרטי, לעמותה יש אתר ועמוד ב-פייסבוק וניתן לעקוב ולהתעדכן https://images.***/smilies2/smile.gif

נערך לאחרונה:
חוששני שתצטרך לראות כדי להבין , בכל אופן הדיון לא נועד לכפיפת מרפק עם מוט W ולא לבייספס , נדון על זה במקום אחר.

--

אז תתחדש , הורדת ידיים זה מדד לכוח מתפרץ מכל הגוף,ולאו דווקא מהידיים.🙌
מוזמן להתסכל על הסרטון ולהגיד לי איפה בדיוק אתה רואה תנועה שעושים שרירי הרגליים או הגב פה. יש לך נטו בייספס וכתף קדמית

אתה טועה ומטעה אחרים , בדדליפט הבייספס מעורב יותר ממה שכנראה אתה חושב. ואתה חוזר על אותה טעות בדבריך , לכן אפסיק להתווכח.
כפיפת מרפקים עם מוט W זה לא תרגיל מסויים , אלא תרגיל מורכב, זה מצריך הרבה יותר מסתם כוח מהבייספס , אלא גב , רגליים , הרבה מאוד שרירי בטן. מתח זה לא מדד טוב יותר - הדגש יותר על שרירי הגב.

אתה מוזמן להגיע ולהתרשם 😃
תמשוך 300 ק"ג וגם תרד עם 250 ק"ג, אני מבטיח שבחור שישקול חצי ממך [באזור ה60ק"ג] יתן לך שיעור או שתיים כיצד להוריד ידיים:193ek:
וזה בהתחייבות ובאחריות , אז תגיע!

די לתירוצים 😛 תגיע להתרשם ! אני מבטיח שברגע שתרגיש את האווירה כל הדעה תשתנה! אני גם בחיטוב , ואולי 30% פחות בכוח מהרגיל , אבל מגיע !

מי כבודו?
תשמע, אני לא מזלזל באף תחום ספורט, כי בסוף אני חושב שכל בן אדם צריך לעשות את הספורט שהוא אוהב ולהיות טוב בו.
אבל בוא נהיה כנים, דדליפט (או סקוואט, או לחיצת חזה, או מתח) הוא אינדיקציה הרבה יותר טובה לכוח כללי מאשר כפיפת מרפקים או הורדת ידיים.
יכול להיות שמישהו ששוקל 60 קילו ינצח מישהו ששוקל 100 בהורדת ידיים - פשוט כי הוא יותר טוב ממנו בהורדת ידיים, בדיוק באותה מידה ששחקן כדורגל ששוקל 60 יעשה לי בית ספר למרות שאני הרבה יותר חזק ממנו.

תשמע, אני לא מזלזל באף תחום ספורט, כי בסוף אני חושב שכל בן אדם צריך לעשות את הספורט שהוא אוהב ולהיות טוב בו.
אבל בוא נהיה כנים, דדליפט (או סקוואט, או לחיצת חזה, או מתח) הוא אינדיקציה הרבה יותר טובה לכוח כללי מאשר כפיפת מרפקים או הורדת ידיים.
יכול להיות שמישהו ששוקל 60 קילו ינצח מישהו ששוקל 100 בהורדת ידיים - פשוט כי הוא יותר טוב ממנו בהורדת ידיים, בדיוק באותה מידה ששחקן כדורגל ששוקל 60 יעשה לי בית ספר למרות שאני הרבה יותר חזק ממנו.

מה קשור בין ספורט שמצריך קורדינציה, זריזות ויציאה מהמקום לבין ספורט שבודק כוח כללי אין לי מושג.
בהורדת ידיים כל מה שאתה צריך זה כוח, זה פשוט ספורט כוח ספציפי ולא כללי כמו פווארליפטינג לכן סביר להניח שמי שמאומן בו (אני מאמין שגם יש עניין טכני) יהיה טוב יותר ממי שלא מאומן בו אבל, אני עדיין סבור שאם ניקח 2 אנשים שלא מאומנים בו או 2 אנשים שמאוד מאומנים בו באותה מידה , זה שיותר חזק באופן כללי ינצח.
לכן הספורט הוא לא אינדיקציה לכוח כללי כמו שאמרת אבל הוא מדד לפיתוח כוח ספציפי בניגוד לכדורגל שהטובים בו הם אינדיקציה של כישרון ופיתוח יכולות קורדינציה וכוח מתפרץ ואין שום חשיבות לכמה אתה חזק באופן כללי מה גם שזה ספורט קבוצתי

מה קשור בין ספורט שמצריך קורדינציה, זריזות ויציאה מהמקום לבין ספורט שבודק כוח כללי אין לי מושג.
בהורדת ידיים כל מה שאתה צריך זה כוח, זה פשוט ספורט כוח ספציפי ולא כללי כמו פווארליפטינג לכן סביר להניח שמי שמאומן בו (אני מאמין שגם יש עניין טכני) יהיה טוב יותר ממי שלא מאומן בו אבל, אני עדיין סבור שאם ניקח 2 אנשים שלא מאומנים בו או 2 אנשים שמאוד מאומנים בו באותה מידה , זה שיותר חזק באופן כללי ינצח.
לכן הספורט הוא לא אינדיקציה לכוח כללי כמו שאמרת אבל הוא מדד לפיתוח כוח ספציפי בניגוד לכדורגל שהטובים בו הם אינדיקציה של כישרון ופיתוח יכולות קורדינציה וכוח מתפרץ ואין שום חשיבות לכמה אתה חזק באופן כללי מה גם שזה ספורט קבוצתי

זה לא נכון.
טכניקה היא 70 אחוז מהורדת ידיים.
השאר מתחלק בין כוח, מבנה זרוע, מבנה כף יד ופרק כף היד, הכוח משחק תפקיד יחסית קטן.
אדם במשקל 60 שילמד ויתרגל סוגים שונים של טכניקות מבלי לעבוד כלל על כוח ברוב המקרים ינצח פאוורליפטר חזק ששוקל 85-90.

נערך לאחרונה:
זה לא נכון.
טכניקה היא 70 אחוז מהורדת ידיים.
השאר מתחלק בין כוח, מבנה זרוע, מבנה כף יד ופרק כף היד, הכוח משחק תפקיד יחסית קטן.
אדם במשקל 60 שילמד ויתרגל סוגים שונים של טכניקות מבלי לעבוד כלל על כוח ברוב המקרים ינצח פאוורליפטר חזק ששוקל 85-90.

תקרא שוב מה שכתבתי...

אני לא חושב שאתה מבין כמה משמעותי הפן הטכני הוא בהורדת ידיים, לא סתם עשיתי השוואה לכדורגל או כל ספורט אחר בו קיימת הדרישה האתלטית כמובן, אבל הטכניקה עדיין מהווה את הגורם המשמעותי ביותר.

תקרא שוב מה שכתבתי...

כמו שנאמר ע"י בריח , הפן הטכני משחק אף יותר מ70% בענף. 20% הייתי נותן לפרק כף היד ו10% לכוח.
יש הרבה יותר טכניקה מכוח כאשר אתה רואה סרטונים של הטופ העולמי , וגם כאשר יש שיוויון בכוחות אז לא החזק יותר ינצח אלא הטכני יותר.

כמו שנאמר ע"י בריח , הפן הטכני משחק אף יותר מ70% בענף. 20% הייתי נותן לפרק כף היד ו10% לכוח.
יש הרבה יותר טכניקה מכוח כאשר אתה רואה סרטונים של הטופ העולמי , וגם כאשר יש שיוויון בכוחות אז לא החזק יותר ינצח אלא הטכני יותר.
A = B
if (A > B) A = WINNER
#הייתיחייב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית