הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וודקות "פרימיום" מול זולות

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
מה דעתכם, האם וודקה פרימיום (גריי גוס, ואן גוך וכו') שווה את הכסף, או שההבדל בינן לבין הזולות לא משמעותי אם בכלל?

כשאני שותה את הרגילות אני מרגיש כאילו אני שותה דלק מטוסים (אבסולוט, סמירנוף, פינלדייה וכו').
בדיוק לפני יומיים הייתי באירוע שהיה בוא גריי גוס וואן גוך ומרגישים את ההבדל. כיף להרים את השוט, אין לך את ההרגשה הזאת כאילו אתה דוחף את זה בכוח.
זה לפחות ההרגשה שלי..מה גם שידוע שהוודקות האלה יותר מזוקקות, ככה שיש פחות חרא. ובגלל זה דרך אגב הרבה מקיאים כששותים את הוודקות ה"רגילות" בכמויות גדולות.

ואם אתה חייל מסכן שמרוויח 300 שקל בחודש ויוצא הביתה חמשוש גמור מכל הטייסת והעבודה האם המחיר שווה ?😵

אני קניתי פעם וואן גוך דאבל אספרסו והוא היה פצצה. אין מה להשוות בכלל לוודקות הזולות..
רק חבל שאבא שלי חיסל לי חצי בקבוק :(

אני קניתי פעם וואן גוך דאבל אספרסו והוא היה פצצה. אין מה להשוות בכלל לוודקות הזולות..
זה באמת טעים (מאוד)
היה לנו אחד כזה בבית כשהייתי בכיתה ז בערך וסתם הייתי שותה אותו בשביל הטעם
אבל איך אתה משווה את זה לשוטים של וודקה? (ושתיתי הרבה, בין היתר גריי גוס) זה גועל נפש.

תעשה טעימה עיוורת ותחליט, לדעתי ההבדלים במחיר זה פשוט עניין של מיתוג וקהל יעד...

כשאני אישית שותה נקי איזה וודקה ברמה של אבסולוט, פינלנדיה, סמירנוף, סטולי וכו' אני בד"כ לא מסוגל לתת לגימה בלי לעקם את הפנים מהטעם הנוראי של הוודקה.
משהו, שלהפתעתי, לא קרה כששתיתי גריי גוס נקי לגמרי, הוודקה פשוט עוברת חלק בגרון בלי טעמי לוואי.

ואם אתה חייל מסכן שמרוויח 300 שקל בחודש ויוצא הביתה חמשוש גמור מכל הטייסת והעבודה האם המחיר שווה ?😵
אם אתה מרוויח 300 זה אומר שאתה ג'וב אז אתה לא כזה מסכן 😃

אסאי אדיר.כדאי לך

דאבל אספרסו זה הדבר הכי מגעיל שיש.. איך אתה אוהב אותו? חחח
חברים מפגרים שלי קנו בנאפה בקבוק כזה ואשכרה לא שתו ממנו .. (היה להם גם עוד המון בקבוקים של גרייגוס, ג'ק ועוד כמה , אבל עדיין..)

אתם משווים וודקה נקייה לבין וודקה בטעמים?

חוץ מזה וודקה זה אחד הדברים המגעילים. אני רק מריח את זה אני מקבל צמרמורת

לא שותים וודקה כי זה טעים,שותים את זה כדי להשתכר,נטו.
ההבדל הוא אם בבוקר תקום במיטה או באסלה

רק אני לא נפלתי מוואן גוך? קנינו 2 בקבוקים של וואן גוך אחד אננס אחד מלון בבורגס וזה ממש לא שונה מוודקות "רגילות" שיצא לי לטעום. אני אפילו חושב שסמירנוף מלון יותר טעים מהוואן גוך.
תכלס את ההבדל של הוודקה מרגישים רק אם לוקחים נקי, אם מערבבים לא מרגישים כל כך את ההבדלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית