הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ריצה חדשות - המלצות?

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
יש לי את הנעליים שלי כבר מעל לשנתיים (יותר מדי זמן), אני רץ 5 פעמים בשבוע 30 דק' בהליכון.

בזמן האחרון התחילו לי קצת כאבי ברכיים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף נעליים.

עד היום היו לי סאקוני, כשקניתי את הנעל בדקו אם יש לי קריסה ומצאו שיש לי קריסה קלה פנימה ככה שהביאו לי נעל שאמורה להיות "מייצבת חלקית" כדי למנוע את הקריסה.

מאז שהשוק השתנה, יש המון דגמי נעליים חדשים לכל החברות (יש לי העדפה לסאקוני כי יש לי 30% הנחה בחנות המפעל).

על מה אתם ממליצים? אני רץ בעיקר על ההליכון ומדי פעם ברחוב (על מדרכות/כביש).

תודה רבה.

המשטח של ההליכון גרוע, אם זה מסתדר לך עדיף לרוץ בערב/מוקדם בבוקר על דשא הכי טוב.

אני אישית אוהב לרוץ בדרכי עפר, אבל מעילוצים אני רץ על הליכון. לא חסרים מותגי ריצה שנחשבים לטובים : אסיקס סוקוני וגם לנייק ואדידס יש נעלי ריצה ברמה סבירה.. המחיר קובע פה המון.

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי שאין עוד חברות מלבד סאקוני בשוק, אני מתעניין לגבי דגמי נעליים ספציפיים מומלצים.

אסיקס, מיזונו, ברוקס. כולן מובילות בתחום.

חברה, הוא רוצה סאוקוני. זה נכון שאסיקס מיזונו וברוקס הן אחלה, אבל זה לא מה שהוא רוצה.
תיראה, המלצות לא יעזרו לך הרבה. לך לחנות של סקואוני, תמדוד לך נעליים, תרשום איזה דגם ומידה הכי נוח לך, ותבדוק אם אתה מוצא לך איזה דיל זול באינטרנט או בחנויות אחרות.

• פותח/ת השרשור
האמת שמדדתי היום את האסיקס kayano 17, גם עם הג'ל, נעל מדהימה, היא עוטפת את הרגל בצורה מושלמת וההרגשה היא באמת כאילו צפים על ג'ל. עולה בארץ 900 ש"ח, 600 אחרי כל מיני קומבינות, בחו"ל היא עולה 100$.

אני צריך למדוד את הברוקס אדרנלין GTS 11, הן עולות 700 שקל, ומסתבר שללוחמים יש 50% הנחה בחנות היבואן של ברוקס, ככה שלא תהיה בעיה לארגן את ההנחה, ו-350 ש"ח לנעל די קורץ לי, למרות שהיא חייבת להיות לא פחות נוחה מהאסיקס, הפרש של 250~ שקל אבל בכל זאת לא קונים נעל בכל יום.

יש עוד נעל של אסיקס שלא יצא לי למדוד, ה-gt 2160 שנחשבת גם בטופ 3 לרצים על משטחים קשים.

בעיקרון שלושת הנעליים שהזכרתי נחשבות לטובות ביותר (עם תמיכה קלה-בינונית, לריצה על הליכון/כביש) ואני אצטרך לבחור אחת מהן, הרבה אוהבים את האסיקס, ומנגד הרבה בעד הברוקס.. קשה להחליט (כנראה שהמחיר יחרוץ).

האמת שמדדתי היום את האסיקס kayano 17, גם עם הג'ל, נעל מדהימה, היא עוטפת את הרגל בצורה מושלמת וההרגשה היא באמת כאילו צפים על ג'ל. עולה בארץ 900 ש"ח, 600 אחרי כל מיני קומבינות, בחו"ל היא עולה 100$.

אני צריך למדוד את הברוקס אדרנלין GTS 11, הן עולות 700 שקל, ומסתבר שללוחמים יש 50% הנחה בחנות היבואן של ברוקס, ככה שלא תהיה בעיה לארגן את ההנחה, ו-350 ש"ח לנעל די קורץ לי, למרות שהיא חייבת להיות לא פחות נוחה מהאסיקס, הפרש של 250~ שקל אבל בכל זאת לא קונים נעל בכל יום.

יש עוד נעל של אסיקס שלא יצא לי למדוד, ה-gt 2160 שנחשבת גם בטופ 3 לרצים על משטחים קשים.

בעיקרון שלושת הנעליים שהזכרתי נחשבות לטובות ביותר (עם תמיכה קלה-בינונית, לריצה על הליכון/כביש) ואני אצטרך לבחור אחת מהן, הרבה אוהבים את האסיקס, ומנגד הרבה בעד הברוקס.. קשה להחליט (כנראה שהמחיר יחרוץ).

מסכים עם כל מילה. היו לי סקוני, לאחר מכן ברוקס ואחרי זה אסיקס קיאנו 17 (שאותם יש לי היום), ביום שרצתי איתם פעם ראשונה הרגשתי שנולדתי מחדש, הנעל הכי נוחה שהייתה לי ואני לא מתכוון להחליף אותה, כמוך, גם לי יש קריסה של הרגל ופרונציה קלה.

אם אתה יכול להזמין מחו"ל אסיקס במחיר מנצח לדעתי זה הכי טוב, ככה השיקול של המחיר יתפוס פחות משקל. הכי טוב זה אםפ אתה מכיר מישהו שנוסע לארה"ב ויכול לקנות לך.

בכל מקרה, ההבדל בין הטופ 3(אסיקס,ברוקס,מיזונו) הוא זניח לדעתי וכאן כבר נכנסת ההעדפה האישית של כל אחד.

יש לי את הgt 2160, ואני רץ איתן. הן באמת אחלה נעליים, ונוחות מאוד.
אבל משום מה כשאני רץ איתן אני מרגיש כאילו הכפות אצבעות שלי נשרפות ממש. לא יודע אם זה קורה לעוד מישהו. זאת הנעל היחידה שזה קרה לי איתה:98sf:

• פותח/ת השרשור
מסכים עם כל מילה. היו לי סקוני, לאחר מכן ברוקס ואחרי זה אסיקס קיאנו 17 (שאותם יש לי היום), ביום שרצתי איתם פעם ראשונה הרגשתי שנולדתי מחדש, הנעל הכי נוחה שהייתה לי ואני לא מתכוון להחליף אותה, כמוך, גם לי יש קריסה של הרגל ופרונציה קלה.

אם אתה יכול להזמין מחו"ל אסיקס במחיר מנצח לדעתי זה הכי טוב, ככה השיקול של המחיר יתפוס פחות משקל. הכי טוב זה אםפ אתה מכיר מישהו שנוסע לארה"ב ויכול לקנות לך.

בכל מקרה, ההבדל בין הטופ 3(אסיקס,ברוקס,מיזונו) הוא זניח לדעתי וכאן כבר נכנסת ההעדפה
האישית של כל אחד.
אני מעדיף לקנות בארץ, יש אחריות וזה חשוב מאוד בנעליים מהסוג הזה (בנוסף כי יקח הרבה זמן עד שהנעל תגיע מחו"ל), אם הברוקס לא יהיו ממש נוחות (ברמה של האסיקס) אני אוסיף עוד 250 ש"ח וארכוש את הקיאנו, שלפי מה שאני קורא נחשבת היום לנעל הטובה ביותר בעולם בקטגוריה שלה.

יש לי את הgt 2160, ואני רץ איתן. הן באמת אחלה נעליים, ונוחות מאוד.
אבל משום מה כשאני רץ איתן אני מרגיש כאילו הכפות אצבעות שלי נשרפות ממש. לא יודע אם זה קורה לעוד מישהו. זאת הנעל היחידה שזה קרה לי איתה:98sf:

האמת שקראתי ביקורת של מישהו שהזמין אותך והחליף מייד בברוקס בגלל אותה בגלל בעיה דומה (+-).
הנה, מצאתי את זה, אל תמשיך לסבול.

האמת שקראתי ביקורת של מישהו שהזמין אותך והחליף מייד בברוקס בגלל אותה בגלל בעיה דומה (+-).
הנה, מצאתי את זה, אל תמשיך לסבול.
אני בקושי רץ עכשיו, וגם בשביל תחרויות יש לי נעליים מיוחדות. אני לא אחליף אותן כבר. נסתדר. מה שכן, נחמד לדעת שאני לא לבד בעולם:)

נערך לאחרונה:
שאלה:
מי שיש לו פלטפוס והוא שם מדרסים בנעל, זה אומר שהוא לא ירגיש את כל הקטע של "אתה מרגיש שאתה הולך על ג'לי" ?

שאלה:
מי שיש לו פלטפוס והוא שם מדרסים בנעל, זה אומר שהוא לא ירגיש את כל הקטע של "אתה מרגיש שאתה הולך על ג'לי" ?

עדיף לקנות כבר נעליים שמותאמות לכף הרגל עם פלטפוס, ולא להכניס מדרס לנעלי ריצה.

מכיר מקום שמתמחה בזה ?

לדעתי הכי טובים אלה איימכס http://imacs.co.il/

שמעתי עליהם הרבה דברים טובים, וגם חבר שהתחיל עכשיו לעבוד שם אומר שהם טובים.

הם יכולים לעשות לך אבחון מקצועי של כף הרגל וצילום ווידאו של הריצה שלך ולהמליץ לך על סוג הנעל שתהיה לך הכי טובה, גם בהתחשב באופי האימון שלך: חובבן\מקצועי.. ובמשטח שאתה בדרך כלל רץ עליו: הליכון במכון\שטח\כביש\ים וכ'ו..

לדעתי חובה זה לבוא אליהם עם הנעלי ריצה שלך שהם יוכלו להסתכל עליהם ועל השחיקה שלך נאמר, זה יכול לעזור לניתוח הכללי, כדאי גם לבוא אם הנעלי יום-יום שלך, ואם יש מדרסים כמובן להביא גם.

---------- התגובה התווספה ב 18:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:38 ----------

ד"א, איזה ברוקס היו לך לפני האסיקס?

את אלה:

http://www.brooksrunning.com/Brooks-Adrenaline-GTS-10-Mens-Running-Shoe/110069,default,pd.html

הם היו שידרוג לעומת הניו-בלנס שהייתי איתם לפני, מה שגם דיי אנסתי אותם בריצות שטח והם החזיקו מאוד יפה, החלפתי כי רצתי איתם הרבה וכי הגיע הזמן לגוון וממש רציתי אסיקס כבר 😃

ואם כל הכבוד אליהן האסיקס זה עולם אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית