ייעוץ מה ההבדל בין אבקות חלבון iso whey ו-pro whey של interactive

• פותח/ת השרשור Gekass
  • פורסם בתאריך

Gekass

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
היי,

אני מתחיל עוד שבוע תקופת מסה וזה פעם ראשונה שאני משתמש באבקת חלבון. קראתי הרבה המלצות על החברה אבל האם יש הבדל משמעותי בין 2 הדגמים?

תודה מראש.

איזו זאת אבקה יותר מבודדת מבחינת הערכים שלה. אין בה שומן או פחמימה כלל (או בכמויות זעירות), וריכוז בחלבון בה גבוה יותר.

אין טעם לרכוש איזו, לך על החלבון הרגיל. הוא יתן את אותו האפקט למתאמן מתחיל בחצי מהעלות.

אגב, ממליץ על השוקולד שלהם.

אם אתה לא רגיש ללקטוז \ מתכונן לתחרות אני לא מוצא סיבה לקנות איזו....
אגב הטעמים המומלצים של אינטראקטיב הם בננה שוקולד וקרם עוגיות 😃😃

• פותח/ת השרשור
מישהו יודע מה כמות הלקטוז בסקופ?
כי יש לי רגישות אבל ללקטוז אבל בקטנה, אחרי הכל אני לא חייב לערבב את זה עם חלב נכון?

ISO זו אבקת אייזולט יותר איכותית ו"נקייה" שמכילה יותר חלבון למנת הגשה (ובכללי יש יותר חלבון לדלי שלם). גירסת ה PRO זו אבקת חלבון מי גבינה רגילה. אנשים קונים את גירסת ה ISO אם הם רגישים ללקטוז, מתכוניים לתחרות או סתם רוצים יותר חלבון במנת הגשה. מה לבחור? תלוי בך, שניהן מצויינות. יש לך גם 10% הנחה על המוצרים, אתה מוזמן להציץ בקישור שנמצא בחתימה שלי.

• פותח/ת השרשור
ISO זו אבקת אייזולט יותר איכותית ו"נקייה" שמכילה יותר חלבון למנת הגשה (ובכללי יש יותר חלבון לדלי שלם). גירסת ה PRO זו אבקת חלבון מי גבינה רגילה. אנשים קונים את גירסת ה ISO אם הם רגישים ללקטוז, מתכוניים לתחרות או סתם רוצים יותר חלבון במנת הגשה. מה לבחור? תלוי בך, שניהן מצויינות. יש לך גם 10% הנחה על המוצרים, אתה מוזמן להציץ בקישור שנמצא בחתימה שלי.

תודה על ההסבר,
יש לכם אולי סניף בבאר-שבע או בדרום?

תודה על ההסבר,
יש לכם אולי סניף בבאר-שבע או בדרום?
יש סניפים בכל הארץ, אני ממליץ לך להתקשר על המספר שנמצא על הקופון בקישור בחתימה שלי כדי לקבל מידע מדוייק לסניף הקרוב למקום מגוריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית