ייעוץ clenbuterul

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אני מיתאמן טיבעי.. 1.70 75 קילו 13% שומן אני ליקראת סוף החיטוב ואני רוצה לתת פוש אחרון חשבתי לעשות שתי סייקלים ליקראת סוף החיטוב היעד הוא:9 % האם קלן כדאי למטרה הזאת? אני אדם בריא.. האם אני צריך לפחד מתופעות לוואי? כמובן שאני ישמור על המינונים לפי הספר... ועם 21 הפסקה אחרי שבועיים שימוש..מה דעתכם בנושא? תודה מראש.. :}

אתה יכול לקחת קלן,יהומובין וכאלה..אבל ל-9 אחוז אתה יכול גם להגיע עם משקולות+אירובי+תזנוה..בלי שום תוספים פשוט להיות סבלני.

לא הרבה יותר מהר. אבל יותר מהר.
מה שהחומרים האלה עושים זה פשוט להעלות לך את קצב חילוף החומרים ב2%-10% (זה משתנה- תלוי בחומר).
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך על קלן מהסיבה הפשוטה שהתופעות לוואי שלו ממש לא נסבלות, וגם בגלל שצריך לעשות הפסקה לאחר כשבועיים.
לך על אפדרין. ממליץ לך עליו אחרי שהתנסיתי בין שניהם.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אנבוליזם.. חיפשתי אפדרין בכל מקום.. כמעט ואין.. ועם יש 90% שזה זיוף.. קיצר סיפור... מה שמצאתי זה יהומבין וקלן... השאלה מה עדיף משניהם בישבילי...?

אפדרין -מומלץ ביותר לחיטוב .מרזה בטירוף כמובן עם שילוב נכון של אירובי ותזונה הבעיה היחידה היא שאתה שורף שומן אמנם אבל יורד במסת השריר במקצת ככה שזה לא כל כך משתלם לדעתי אלא אם כן זו המטרה שלך.
מה שאני עושה בחיטוב אני לוקח טסט עם וויני קצת חיטוב מנצח.
לשיקולך כמובן שזה שימוש באנאבולים.שונה לגמרי:)

מי אמר לך ש90% זה זיוף ?
משניהם כמובן שהקלן, אבל לא תראה תוצאות ששוות את זה..
פשוט תנסה להוריד לבד ל12% ואז תתחיל עם היהומבין.

איזה 90 אחוז זיוף??נו מה אתה ילד אל תדבר שטויות בחיאת רבאק אפדרין זה דווקא חומר אמין ביותר ונמצא בשפע בארץ..

אתה יכול לקחת קלן,יהומובין וכאלה..אבל ל-9 אחוז אתה יכול גם להגיע עם משקולות+אירובי+תזנוה..בלי שום תוספים פשוט להיות סבלני.

אבל הוא אומר שהוא רוצה לתת פוש ואני מבין אותו..

אבל עם תוספים אני יגיע הרבה יותר מהר לא?

כן

לא הרבה יותר מהר. אבל יותר מהר.
מה שהחומרים האלה עושים זה פשוט להעלות לך את קצב חילוף החומרים ב2%-10% (זה משתנה- תלוי בחומר).
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך על קלן מהסיבה הפשוטה שהתופעות לוואי שלו ממש לא נסבלות, וגם בגלל שצריך לעשות הפסקה לאחר כשבועיים.
לך על אפדרין. ממליץ לך עליו אחרי שהתנסיתי בין שניהם.
בהצלחה.

מי ישמע לא נסבלות.. כולה קצת רעידות קטנטנות בידיים שבקושי מורגשות.
אנשים עושים פה מקלן DNP

ובשביל פותח האשכול, לפי דעתי תעשה סייקל של שבועיים קלן ואם תהיה כבר 12%~ אז תעשה שבועיים יהומבין ואז עוד שבועיים קלן וכו' וכו'...

אני הייתי בסייקל של 5-6 שבועות עם קלן וקטוטיפן והתוצאות לא הזהירו ככה שאני לא ממליץ על זה.

תעשה שבועיים שבועיים.

• פותח/ת השרשור
Drenbuterol מישהו מכיר? ראיתי את זה בחלק מהאתרים למכירת שורפי שומן...שילוב של יהומבין קפאין וכו...
בנתיים תודה רבה על התשובות והעזרה חברים למדתי המוןןן מהפורום הזה...

אח שלו לפי דעתי קח וינסטרול ....גם שורף שומן וגם משמר מסת שריר ... משמע תיתחטב יותר איכותי ולא תאבד שריר ...

אח שלו לפי דעתי קח וינסטרול ....גם שורף שומן וגם משמר מסת שריר ... משמע תיתחטב יותר איכותי ולא תאבד שריר ...

כן תמליץ לי ווינסטרול ישר..הבנאדם לא נגע עדיין בכלום ואתה כבר זורק אותו למים העמוקים.

אני מציע שלפי השאלות המטומטמות שלך וחוסר הידע שלא תתקרב לחומרים. לא יצא מזה טוב.

• פותח/ת השרשור
מון לייט אני מודה שאני לא מבין בחומרים ביגלל זה אני שואל... בישביל לילמוד מאנשים כמוכם עם ניסיון.. בישביל לא לעשות טעויות.. וגם קראתי את כל המאמרים על אפדרים יהומבין קלן DNP וכו... בכל מיקרה מון לייט עם בא לך לעזור אני ישמח.. כי אתה אחד שמבין... ועם לא אז לא משנה.. מה שנוח לך.. בכל מיקרה תודה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית