הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע השפעה של זריקות אדרנלין

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
מעניין מאוד, למרות שאני לא בטוח שמדידת אגרוף הייתה האופציה הכי טובה. לפעמים ברגע שיש יותר מדי אנדרנלין היד נהיית קשיחה ואז המכה לא יוצאת במהירות המקסימלית שלה.

היו צריכים לעשות את הניסוי עם סקוואטים 😛

• פותח/ת השרשור
כן נראה לי מוזר ממה שראיתי המינון לדום לב וכאלה זה 0.5-1
ולילדים 0.01 לכל קילו

אולי הזריקו לו יותר מדי

עדי מה המינון ה"לא מסוכן" של אדרנלין ?
בין 0.3-0.5 מג נחשב הגיוני. אבל אתה יודע שההשפעה היא ממש קצרה מדובר על משהו של מממ כמה שניות על מנת לקבל אפקט לביצועים. בוא נגיד שזה לא החומר שהייתי בוחר כדי לשפר ביצועים במכון
שמעתי שיש slow releae אבל מי רוצה רמות גבוהות של אדרנלין לאורך זמן החרה הזה מסוכן

אני חושב שאנחנו כולנו ידענו על זה שהוא משפר ביצועים כאילו כל מי שרב מכות
יודע שאנדרנלין משפר את כל הביצועים שלך חח....
ובאמא שלי שרציתי לפתוח על זה דיון על זריקות אנדרנלין חחחחחחח
תכלס אני נגד הזרקת אנדרנלין כי אפשר להגזים במינון אבל לא רע אם נגיד אחרי מכות
או משהו כזה שתלך ישר למכון מתישהו היה לי קטע עם מישהו ובדיוק כמה דקות אחרי זה
התאמנתי וזה העלה לי את כל משקלי העבודה אבל נכון שהוא עובר מהר מאוד ולכן צריך ישר להתאמן
ככל שמהר יותר.

אח שלי אמרתי לך אני התאמנתי עם אנדרנלין^
אצלי יצא להתאמן אחרי שהאנדרנלין עלה לרמה מאוד גבוהה וישר אחרי כלומר דקה 2 אחרי
וזה באמת הקפיץ את משקלי העבודה ובגלל האימון כל הנזק שגרמתי באימון הבא הצלחתי להשתמש באותם המשקלים
עקב כל העומס שהבאתי באימון עם האנדרנלין.^
בקיצור אנדרנלין לפני מכון לא רק ממריץ הוא באמת מגדיל את הכוח המירבי ואת הכוח המתפרץ ברמות
מטורפות חברה אבל....בלי זריקות קשה באמת לשחרר כמויות אלה אם כן הייתם מבוהלים במיוחד
או רבתם עם מישהו או הייתם קרובים לזה.

אבל בכללי שתדעו אחרי 10-15 דקות הוא כבר עובר אז אם יש לכם אנדרנלין תעמיסו קצת יותר משקל מה RM1
ותתחילו מהר להתאמן חח

אח שלי אמרתי לך אני התאמנתי עם אנדרנלין^
אצלי יצא להתאמן אחרי שהאנדרנלין עלה לרמה מאוד גבוהה וישר אחרי כלומר דקה 2 אחרי
וזה באמת הקפיץ את משקלי העבודה ובגלל האימון כל הנזק שגרמתי באימון הבא הצלחתי להשתמש באותם המשקלים
עקב כל העומס שהבאתי באימון עם האנדרנלין.^
בקיצור אנדרנלין לפני מכון לא רק ממריץ הוא באמת מגדיל את הכוח המירבי ואת הכוח המתפרץ ברמות
מטורפות חברה אבל....בלי זריקות קשה באמת לשחרר כמויות אלה אם כן הייתם מבוהלים במיוחד
או רבתם עם מישהו או הייתם קרובים לזה.

אבל בכללי שתדעו אחרי 10-15 דקות הוא כבר עובר אז אם יש לכם אנדרנלין תעמיסו קצת יותר משקל מה RM1
ותתחילו מהר להתאמן חח
סלח לי אבל זה קישקוש

אתה לא יודע איך אדרנלין עובד. ההשפעה שלו ממש קצרה. כמה דקות אחרי שרבת מכות הרמה שלו כבר ירדה לנורמה. וההשפעה שלו כבר לא משמעותית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית