הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|זה בולשיט או מה?

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
יש לי כמה אנשים בחדר כושר הם היו בתחרויות וכו' [הם לא משתמשים בחומרים] הם אמרו שגם שאתה במאסה אתה יכול להוריד אחוזי שומן בכך שאתה רץ על ההליכון על מהירות 9 במשך 8-10 דק', כלומר אתה לא מאבד שריר אתה גם לא מזיע אתה מוריד אחוזי שומן .הם אמרו שעוד הרבה בודילבדרים מישראל ומחו''ל עושים את זה [לא אזכיר שמות] ואני בהתחלה צחקתי כיאילו זה נשמע אדיוטי לגמרי אבל אשכרה החרא הזה עובד על כל מי שעושה את זה, יש לי חבר התחיל שחיף לגמרי תוך 5 חודשים הוא הגיע למצב שלי הוא עושה את זה והוא חטוב אשכרה ועם מאסת שריר מכובדת אני לא יודע אם זה בולשיט טהור או יש מצב שזה נכון חח?

3dsmax-3dmodel-gallow-studio-tutorial37.gif

כל מה שלטענתם צריך זה לרוץ 10 דקות על מהירות 9? זה כלום. אני לא חושב שזה יכול לעזור בצורה כלשהיא.
9 זה גם יחסית איטי.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצח חחח 😃🤩🤩

לפותח האשכול, בגלל שהם התחילו שחיפים והאלו מ8% שומן ל 13% שומן הריבועים ככל הנראה ישארו, ואז באמת כן הם יראו טוב - יחסית למה שהם נראו מקודם.
יש לי חבר שהתחיל בערך ב14 אחוז שומן כלומר הוא היה נחשב לרזה אבל עם אחוז שומן גבוהה לא היו לו קוביות הפרדות כלום, הוא דיי השקיע במשך 5 חודשים אכל 6-7 ארוחות ביום ועשה תריצה הזאת בסוף האימון והוא חטוב מאוד היום אמרו לי שבודיבלדרים רבים בארץ וגם בחו''ל כמו רוני קולמן היו עושים את זה אני חושב תאכלס שזאת חרטא כן? אבל חשבתי אוליי מישו יפתיע אותי אז כנראה שלא וכנראה הגנטיקה והאפקט של המתאמן המתחיל השפיעו

יש לי חבר שהתחיל בערך ב14 אחוז שומן כלומר הוא היה נחשב לרזה אבל עם אחוז שומן גבוהה לא היו לו קוביות הפרדות כלום, הוא דיי השקיע במשך 5 חודשים אכל 6-7 ארוחות ביום ועשה תריצה הזאת בסוף האימון והוא חטוב מאוד היום אמרו לי שבודיבלדרים רבים בארץ וגם בחו''ל כמו רוני קולמן היו עושים את זה אני חושב תאכלס שזאת חרטא כן? אבל חשבתי אוליי מישו יפתיע אותי אז כנראה שלא וכנראה הגנטיקה והאפקט של המתאמן המתחיל השפיעו
חבר חבר?
משחקי תפקידים וכאלה ביחד?

חבר חבר?
משחקי תפקידים וכאלה ביחד?
חחחחחחחחח

בכל מקרה פותח האשכול
יש רק דרך אחת להפחית את עליית השומן בתקופת המסה. חיטוב מסת השומן בתקופת מסה זה לא דבר אפשרי.
כדי להפחית אתה צריך להכניס אימוני ריצה אינטרוולים בעצימות גבוהה, שזה אומר לתת 80-90 אחוז מהכוח שלך בריצה ואז לנוח, ככה מספר סטים. תקרא בפורטל על זה.

חחחחחחחחח

בכל מקרה פותח האשכול
יש רק דרך אחת להפחית את עליית השומן בתקופת המסה. חיטוב מסת השומן בתקופת מסה זה לא דבר אפשרי.
כדי להפחית אתה צריך להכניס אימוני ריצה אינטרוולים בעצימות גבוהה, שזה אומר לתת 80-90 אחוז מהכוח שלך בריצה ואז לנוח, ככה מספר סטים. תקרא בפורטל על זה.

גם זה לא שורף שומן במאזן חיובי, גאון.

במידה ואתה מקפיד על אירובי בתקופת המסה.. והתחלת מסה על אחוז נמוך, ואתה אוכל נקי ונכון ושומר על תזונה ושינה.. זה יכול לעזור לך לעלות די נקי.. ולשמור על אחוז נמוך כמה שיותר.. תלוי בגנטיקה שלך..

בקשר למה שהם אמרו לך זה שטות גמורה..

גם זה לא שורף שומן במאזן חיובי, גאון.
חביבי, אני אמרתי לו שלשרוף שומן זה לא אפשרי בתקופת מסה, אמרתי לו שאפשר להפחית את כמות השומן שמצטרבת בתקופת המסה בעזרת אינטרוולים, ועל העובדה הזאת אני מוכן גם להתערב איתך שהיא נכונה.

ככל שיש יותר מסת שריר בגוף, אחוז שומן יורד הכוונה ביחס לשריר ושומן.. לא שאתה מאבד מסת שומן..

נערך לאחרונה:
חביבי, אני אמרתי לו שלשרוף שומן זה לא אפשרי בתקופת מסה, אמרתי לו שאפשר להפחית את כמות השומן שמצטרבת בתקופת המסה בעזרת אינטרוולים, ועל העובדה הזאת אני מוכן גם להתערב איתך שהיא נכונה.
זה לא משנה אם תגיע לX קלוריות ביום רק מאוכל או מיותר אוכל + אינטרוולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית