הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון רפואי

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
יש לי נשירת שיער והייתי אצל רופא עור
ששולח אותי לבדיקות דם וכנראה אתחיל עם טסטוסטרון

השאלה שלי אם טסטוסטרון רפואי יתרום לי גם בפיתוח הגוף
ואני יצטרך לשלב איתו pct וכאלה? אין לי מושג

חיפשתי מידע ולא מצאתי אשמח לקבל תשובות:)

מבדיקת דם לנשירת שיער לקבלת טסט רפואי זה כמו ללכת ברגל מאילת לקרית שמונה, זה לא פשוט וזה גם לא ממש קביל. נתחיל מזה שהמינון (במידה ותקבל) יהיה משמעותית נמוך ממה שמקובל בתחום פיתוח הגוף.
דבר שני, תוצאות בדיקות הדם צריכות להיות נמוכות דרסטית מהנורמה (ולא רק בדיקה אחת אלא בד"כ עושים לפחות 2-3) כדי שבאמת תקבל מרשם כזה.
דבר שלישי, קודם כל תקבל את הבדיקות דם, נראה כמה טסט יש לך (TOTAL ו FREE) ואז נגיד אם יש לך סיכוי לקבל טסט רפואי בגלל נשירת שיער. הימור שלי? לא תקבל שום דבר אם זו הסיבה העיקרית שלך לבקשת הטסט ואם בדיקות הדם יהיו בנורמה או אפילו קרוב לכך.

מזריקה חד חודשית או משהו בסגנון כזה.. לא יתרום לך כלום לפיתוח הגוף. מה שכן במידה ותקבל מרשם, אתה יכול לגשת לבית מרקחת פרטית ולקנות באופן פרטי כמות לא רע של אמפולות 🙄

• פותח/ת השרשור
האמת שלא חשבתי לבקש מהרופא טסט
הוא העלה ת׳נושא שכנראה הוא יביא לי טסט
אגב,
הוא דיבר על איזשהו חוסר בוויטמין A אבל הוא לא ממהר עם זה
כי הוא טוען שתהיה לי בעיה באימונים

כי כי זה דומה לרקטואן. כמות גדולה של ויטמין A מעלה CPK שבין היתר עולה באימונים וצריך לבקר על זה. זה לא אומר שאתה צריך להפסיק להתאמן, זה אומר שאתה צריך לערוך בדיקות דם חודשיות ולא להתאמן 2-3 ימים לפני הבדיקות דם הללו.

• פותח/ת השרשור
אני מזה לא מבין בנושא הזה של הטסטוסטרון
מה השם של הטסט הרפואי? כדי לחפש עליו מידע קצת לא יזיק

טסטווירון דיפו. זה האנטט שנמכר בארץ בבתי מרקחת.. של שארינג והוא מעולה.. אני משתמש בו כרגע.
מידע ?..פשוט תרשום בגולגל טסטוסטרון.. בכל מקרה הינה תמונה אם זה עוזר לך..

קבצים מצורפים

• test.jpg
    test.jpg
    KB 71.8 · צפיות: 2,978
  • פותח/ת השרשור
טסטווירון דיפו. זה האנטט שנמכר בארץ בבתי מרקחת.. של שארינג והוא מעולה.. אני משתמש בו כרגע.
מידע ?..פשוט תרשום בגולגל טסטוסטרון.. בכל מקרה הינה תמונה אם זה עוזר לך..

אחלה תודה,
השאלה איזה מינון הרופא יגיד לי ולאורך התקופה , כדי שתהיה השפעה בפיתוח הגוף

זה תלוי.. הוא יכול לתת לך חצי אמפולה, או אמפולה חד חודשית.. אני לא יכול לענות לך עלזה.. בכל מקרה, השפעה לא ממש תהיה במינון כזה נמוך.. אם אתה רוצה לעשות כבר סייקל, אז תעשה מה שרשמתי לך בהודעה הקודמת.

רמות נמוכות של אנדרוגנים יכולים לגרום לתופעות של נשירת שיער. בכל מקרה עם תקבל מרשם זה לא יעזור לך למטרות פיתוח גוף עקב המינון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית