הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפחד להשמין

• פותח/ת השרשור tomav
  • פורסם בתאריך

tomav

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
התחלתי להתאמן בתוכנית SS, ולפי מה שהבנתי צריך לאכול המון במהלך התוכנית. העניין הוא שזה נורא מפחיד אותי להשמין בגלל זה, שתצא בטן או משהו בסגנון. מה אתם חושבים על זה?

• פותח/ת השרשור
בכל זאת, מאזן קלורי כזה לא יכול להוביל להשמנה? איך אני יודע באיזה משקל אני אמור להפסיק לאכול הרבה?

בכל זאת, מאזן קלורי כזה לא יכול להוביל להשמנה? איך אני יודע באיזה משקל אני אמור להפסיק לאכול הרבה?

כשתרצה להפסיק לעלות במאסה..?
אם תעשה את התוכנית כמו שצריך יפתיע אותך כמה מאסה אתה יכול לעלות עד ש"תצא בטן".

כמו שחיים אמר 300-500 מעל התחזוקה.

אתה תעלה גם בא.ש זה בלתי נמנע.

כמו שחיים אמר 300-500 מעל התחזוקה.

אתה תעלה גם בא.ש זה בלתי נמנע.

אולי העלייה בשומן בלתי נמנעת? בקשר לאחוז שומן - אם שומרים על מאזן לא גבוהה במיוחד, עולים במשקלי עבודה + מסת שריר הא.ש לא יכול להשאר אותו הדבר או אפילו לקטון? (המסת שריר בגוף עולה, היחס של השומן בגוף יורד)

אולי העלייה בשומן בלתי נמנעת? בקשר לאחוז שומן - אם שומרים על מאזן לא גבוהה במיוחד, עולים במשקלי עבודה + מסת שריר הא.ש לא יכול להשאר אותו הדבר או אפילו לקטון? (המסת שריר בגוף עולה, היחס של השומן בגוף יורד)

ברור, אבל זה שהאחוז שומן יקטן הוא דיי אפסי, ישאר אותו דבר פחות או יותר, או יעלה קצת.
להוריד אחוז שומן תוך כדי מאזן קלורי חיובי הוא דיי נדיר ואתה צריך גנטיקה מאוד מיוחדת.

יש תנאים שאפשר להוריד במסת השומן ולהעלות בשריר. (בצורה לא משמעותית) אבל המקרה שמתואר פה זה לא המקרה כנראה.

כדי לבנות שריר אתה נדרש למאזן קלורי חיובי והגוף אוגר את העודפים הלא מנוצלים כשומן.

בגדול מה שעושים זה מחזורים של מאסה ואז חיטוב. אפשר גם לעשות איזה תוכנית עם עליה במסה נקיה. אבל זה יהיה עליה יותר איטית, לפחות בחלק של המאסה. לגבי הסה"כ, אני לא יודע איזה דרך מהירה יותר, או מה עדיף. לא היה לי ניסיון אישי באף אחת מהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית