הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מציאת תוכנית מתאימה

DoronLR

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן חברה,
כבר כמה ימים שאני מסתכל פה וקורא פה הרבה דברים, ועכשיו החלטתי שאני צריך להתחיל להתאמן.
הבעיה היא שאני עוד לא בדיוק יודע מה אני רוצה ומה אני צריך.
דבר ראשון נתונים על עצמי,
גובה :1.77
משקל : 62
כוח רצון: בינוני +
אני די שחיף בלי הרבה שרירים,
המטרה שלי לשפר סיבולת לב ריאה בריצות, ולשפר כפיפות בטן, מתח, שכיבות שמיכה וכו'.
אני רוצה להגיע לצבא מוכן (שואף לסיירת),
ועל הדרך להתחטב קצת, בעיקר רוצה חזה וקוביות.

אשמח אם תוכלו להפנות אותי, למקד אותי על תוכנית אימונים, ותזונה.

תודה מראש, ושתיהיה שנה טובה.

FBW\AB למסה כדי שישתלב לך עם אימוני הריצות יש תוכניות בפורטל קילוגרם. (ביצוע התוכנית במאזן חיובי)

אם אתה רוצה להתאמן בשביל הצבא אז לך לכמה שיעורי ניסיון ביובל עילם (זה בחינם) ותחקה את האימונים שלהם בבית.
אם אתה רוצה לבנות מאסה בסיסית תעשה SS לכמה חודשים ואז תתחיל להתאמן לצבא. (יש אותה בפורטל)

• פותח/ת השרשור
סליחה אבל כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.
בשלב זה אינני מעוניין ללכת לחדר כושר.
חשבתי להעלות משקל ל70 קילו בערך תוך חודשיים, תוך כדי אימוני ריצה, בטן, שמיכה, מתח, מקבילים.

• פותח/ת השרשור
במידה ואחליט לרכוש אבקת חלבון על מנת לצרוך לאחר האימונים, מה הייתם ממליצים לי לקנות ?

62 קילו לא צריך אבקת חלבון לדעתי..הכניס כמות חלבון מספקת אתה יכול גם דרך אוכל בשלב הזה וחבל שמישהו בעל מידת רצון בינונית יוציא כרגע 300+- ש"ח על אבקת חלבון שאולי תסיים עם אבק מעל הארון

איך בידיוק אתה רוצה לעלות במשקל מאימוני בית...?
ומאותה הסיבה אתה גם לא צריך אבקה. (אין אימוני התנגדות אז גם לא צריך את החלבון הזה)

אם אתה רוצה להגיע לסיירת אתה צריחך קצת יותר כח רצון מבינוני +

וזה באמת יותר חשוב מכל תכנית אימון שתעשה ואבקת חלבון שתקנה

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להגיע לסיירת אתה צריחך קצת יותר כח רצון מבינוני +

וזה באמת יותר חשוב מכל תכנית אימון שתעשה ואבקת חלבון שתקנה

היי מומין, אתה צודק ב100% אם מה שאמרת, ואפילו בעייני לפעמים לחברה האלא יש יותר כוח רצון ממה שאפשר אפילו לתאר במילים.

אני כבר כחצי שנה יוצא פעמיים בשבוע לריצות התחלתי עם 3-5 ק"מ, כיום אני רץ 7-8 ק"מ, מקווה שהמצב ישתפר מהר (חודשיים בחופש עישון נרגילה והתבטלות הורידו לי קצת את היכולת).
במקביל אני עושה שכיבות שמיחה, מתח, כפיפות בטן.
חשבתי שאולי מישהו יפנה אותי לאיזה תוכנית אימון שתכוון אותי מה לעשות וכמה, כי כרגע אני עושה מה בראש שלי.

אחרי עוד קצת קריאה פה הבנתי את הראש של רוב החברה פה, ובחודשיים הקרובים זאת לא המטרה שלי אבל אני מקווה שבעתיד יהיה לי זמן ללכת קצת למכון כושר.

לגבי אבקת חלבון קראתי עוד, והבנתי שבאמת אין צורך. אני מאוד אוהב טונה, וכל יום אני אוכל חביתה (1-2 ביצים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית