הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה רק אצלינו?

בבנצ' פשוט יש יותר מודעות ויותר קל "לשמור". סקוואט הרבה אנשים לא יודעים איך לשמור. מה גם שבסקוואט מרימים יותר משקל מבבנצ'.

כל הקטע שאם אתה עובד בכלוב אתה לא צריך שמישהו ישמור עליך.
לכן גם אמרתי שסקוואט הרבה יותר בטיחותי מבנץ'.

אנשים לא יודעים לבצע סקוואט, לעומת זאת בנץ' זה הרבה יותר פשוט מאשר סקוואט.
גם אם יהיה כלוב אנשים לא ידעו מה לעשות איתו.
במועדנים גדולים ורשתות יש רושם של "פלצנים" הפלצנים האלה הם אולי שחיפים אבל הארנקים שלהם לא. הם אוהבים את המכשירים שנראים טכנלוגיים ואת כול הפוזה. ברגע שיכנס כלוב או משהו והם יראו אנשים עושים סקוואטים "שוברי גב" ו"מרסקי בירכיים" הם לא יאהבו את המכון ולא יבואו אליו. בעל המכון מעדיף את הפלצנית שמשלמת טוב.

זה לפי דעתי.

בבנצ' פשוט יש יותר מודעות ויותר קל "לשמור". סקוואט הרבה אנשים לא יודעים איך לשמור. מה גם שבסקוואט מרימים יותר משקל מבבנצ'.

חחחחחח לצערי הרב ראיתי המון אנשים שלא מתאמנים על סקוואט שאפילו הbicep curls שלהם יותר גבוה מהסקוואט!!!!
כן כן עצוב וגם מצחיק בו זמנית :( 😣

אצלי בחדר כושר אין לא חזה עליון ולא כלוב. עכשיו גם הסמית' משין התקלקל... אז הפסקתי לעשות בו סקוואט והתחלתי חופשי בעזרת 2 חברים שמרימים לי את המוט. מאלוהים הוא התקלקל.

The Punisher זה נשמע שאתה מתאמן בחדר כושר שלי.. אתה מקרית אתא? 😛

גם אני עושה סקוואט בגיי-משין 🤫

לא נורא, לפחות זה מוריד לחץ מהברכיים ואפשר לעשות דיפ בנינוחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית