הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לדני- אם אתה רואה את זה

מצב
השרשור נעול
אלירן מורגן ניצח אותו.
אז עד התחרות הבאה אלירן מורגן הבילדר הטוב ביותר בנוער ודני הסגן שלו.

---------- התגובה התווספה ב 14:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:28 ----------

חחחח מה אתה מבלבל תשכל.
אם הוא עשה יותר מ100 שקל מזה אני עציץ.

יש בארץ איזה 50 בילדרים ברמה יותר גבוהה משלו, ורובם אם לא כולם לא סוגרים תחודש ובקושי עושים 10K בחודש.

אתה לא רק עציץ אתה טיפש.. אין לך מושג כמה ההומואים חולי מין ונואשים.
תבקש מדני לשלוח לך בפרטי את הדף הפקדות שלו בפייפל היומי.. ותראה בעצמך כמה הוא עושה, רמז אתה אחר כך תרצה להתאבד מרוב קנאה 😵
ולגבי כל אלה שהם ברמה גבוה יותר משלו, אין לך באמת מושג כמה הם עושים מה יש להם ומה אין להם.. ושוב פעם דני מופיע באינטרנט, מי אמר לך שכל השאר גם עושים את זה?.. ואיך אתה מגיע למסקנה כמה הם עושים בחודש?.. אני מכיר מתחרים שעושים לא פחות מהסכום שציינת בשבוע..
Vibryll
בוא נתחיל בזה שאם היית אדם משכיל כמו שאתה מעיד על עצמך. לא היית עובד זוטר במפעל לעיבוד מתכות 😣 בטח גם בגרות לא הוצאת בגלל זה אתה עובד במפעל בשביל קצת יותר מ-200 שקל 😆

ולצערך אתה לא ברמה של לעשות פוזינג ולקבל על זה כסף.. ;gaaahz

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:41 ----------

אנאבולי התכוון שהוא מרוויח את הסכומים האלה מההופעות שהוא עושה ביוטיוב משבירת מוטות וריסוק תפוחים (כמובן אחרי שמורידים את עלות התפוחים, את המוטות אני מאמין שהוא מוצא בשכונה).

קהילת ההומואים ידועים בכך שהם חולי מין.. ויש כאלה שאוהבים השפלה ולהיות עבדים ולהרגיש מנוצלים.. אין לך מושג כנראה עד כמה הם יכולים להיות חולי נפש בקטע המיני..

א
Vibryll
בוא נתחיל בזה שאם היית אדם משכיל כמו שאתה מעיד על עצמך. לא היית עובד זוטר במפעל לעיבוד מתכות 😣 בטח גם בגרות לא הוצאת בגלל זה אתה עובד במפעל בשביל קצת יותר מ-200 שקל 😆

אם אתה מעריץ אנשים כמו דני ומזלזל באנשים כמו VIBRYLL אז מצבך לא טוב גבר.
דני מוכר את גופו להומואים וסוטים כמו שכתבת ואם הוא שלם עם עצמו שמאחורי המסך דופקים עליו ביד אז המצב שלו בכי רע. אם אתה מסתכל על הכסף אז סבבה ברור שתעריץ את דני אבל אם אתה חושב שלמכור את הגוף העיקר לעשות כסף זה בסדר אז תהנה אנאבולי ;a2gasg

Vibryll

תזכיר רגע מי אתה בדיוק?

אם אתה מעריץ אנשים כמו דני ומזלזל באנשים כמו VIBRYLL אז מצבך לא טוב גבר.
דני מוכר את גופו להומואים וסוטים כמו שכתבת ואם הוא שלם עם עצמו שמאחורי המסך דופקים עליו ביד אז המצב שלו בכי רע. אם אתה מסתכל על הכסף אז סבבה ברור שתעריץ את דני אבל אם אתה חושב שלמכור את הגוף העיקר לעשות כסף זה בסדר אז תהנה אנאבולי ;a2gasg

אני לא מעריץ את דני. ולא מעריץ אף דמות ווירטואלית.. בניגוד אלייך ולכל הלקקנים פה אני לא מחשבן לאף אחד.

ולקבל כסף על זה שאתה עושה רק פוזינג זה בן זונה של דבר.. אלה שמתחרמנים מזה חולים בראש.. יש להם בעיה..ואני מוכן להתערב שאם היית לך אפשרות לעשות ביום אלף שקל מרק לשבת בבית ולעשות פוזינג במלצלמה גם אתה היית עושה.. אתה פשוט חי על החשבון של ההורים שלך אז אתה לא עובד עבור הכסף שלך.. ולא אני לא סוכן שלו.. יש לי מעבדת מחשבים התקנות תיקונים וכו'.. 200 שקל זה חצי שעה של עבודה אצלי.. ככה שאני לא צריך לארגן לאף אחד לקוחות 🖕

Dave Grohl
כן, מי אתה ?...

אני אף אחד.. מצד שני אני גם לא מסתלבט על אנשים כשאחרים כשאני כל כך מתגאה בזה שהעבודה שלי זה לפרמט מחשבים ולחבר כבלים.

אני לא מעריץ את דני. ולא מעריץ אף דמות ווירטואלית.. בניגוד אלייך ולכל הלקקנים פה אני לא מחשבן לאף אחד.

ולקבל כסף על זה שאתה עושה רק פוזינג זה בן זונה של דבר.. אלה שמתחרמנים מזה חולים בראש.. יש להם בעיה..ואני מוכן להתערב שאם היית לך אפשרות לעשות ביום אלף שקל מרק לשבת בבית ולעשות פוזינג במלצלמה גם אתה היית עושה.. אתה פשוט חי על החשבון של ההורים שלך אז אתה לא עובד עבור הכסף שלך.. ולא אני לא סוכן שלו.. יש לי מעבדת מחשבים התקנות תיקונים וכו'.. 200 שקל זה חצי שעה של עבודה אצלי.. ככה שאני לא צריך לארגן לאף אחד לקוחות 🖕

Dave Grohl
כן, מי אתה ?...

אתה רק מחזק את מה שאני אומר שלא אכפת לך למכור את הגוף שלך להופעות מול סוטים אם היית יכול.

Dave Grohl
כן, מי אתה ?...

תגיד, כל הנקודות האלה והכתיבה העילגת זה בגלל שלא נוח לכתוב עם הזין של דני בפה?

באינטרנט כולם מרוויחים 200 שקל בחצי שעה. תעשה לי טובה, תפסיק לשקר. שנינו יודעים שאתה בודק בגוגל לאן לחבר את כבל הרשת במחשב, ובמקרה הכי טוב נותנים לך לספור את החלקים במחסן של KSP.

אתה לא רק עציץ אתה טיפש.. אין לך מושג כמה ההומואים חולי מין ונואשים.
תבקש מדני לשלוח לך בפרטי את הדף הפקדות שלו בפייפל היומי.. ותראה בעצמך כמה הוא עושה, רמז אתה אחר כך תרצה להתאבד מרוב קנאה 😵
ולגבי כל אלה שהם ברמה גבוה יותר משלו, אין לך באמת מושג כמה הם עושים מה יש להם ומה אין להם.. ושוב פעם דני מופיע באינטרנט, מי אמר לך שכל השאר גם עושים את זה?.. ואיך אתה מגיע למסקנה כמה הם עושים בחודש?.. אני מכיר מתחרים שעושים לא פחות מהסכום שציינת בשבוע..
Vibryll

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:41 ----------

קהילת ההומואים ידועים בכך שהם חולי מין.. ויש כאלה שאוהבים השפלה ולהיות עבדים ולהרגיש מנוצלים.. אין לך מושג כנראה עד כמה הם יכולים להיות חולי נפש בקטע המיני..

הוא בבאן אז אי אפשר לשלוח לו הודעות פרטיות.
אבל אני אשמח שאתה תשלח לי את הדף הפקדות שלו (אם לא ראית אותו, איך אתה בטוח שאלה הסכומים שהוא עושה?)
או שתפנה אותו לפה.

אלכס המשפט הראשון שלך הפיל אותי אחורה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד, כל הנקודות האלה והכתיבה העילגת זה בגלל שלא נוח לכתוב עם הזין של דני בפה?

באינטרנט כולם מרוויחים 200 שקל בחצי שעה. תעשה לי טובה, תפסיק לשקר. שנינו יודעים שאתה בודק בגוגל לאן לחבר את כבל הרשת במחשב, ובמקרה הכי טוב נותנים לך לספור את החלקים במחסן של KSP.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:P

Dave Grohl
כן, מי אתה ?...

מצד אחד אתה כותב שדני הוא דמות וירטואלית ולרגע האמנתי לך עד ש....

הוא בבאן אז אי אפשר לשלוח לו הודעות פרטיות.
אבל אני אשמח שאתה תשלח לי את הדף הפקדות שלו (אם לא ראית אותו, איך אתה בטוח שאלה הסכומים שהוא עושה?)
או שתפנה אותו לפה.

עד ש 12344 הזכיר לנו שכתבת שראית את דף ההפקדות של דני כך שלא נראה שהוא דמות וירטואלית בשבילך , אתה יותר נראה כמו אסף אטדגי של דני 😲

Vibryll

איזה חמוד אתה, כשאתה נאיבי כלכך כשאתה בטוח בעצמך שאתה חכם.
כשאני אומר משכיל, אני מתכוון להשכלה גבוה, ולא למדריך וינגייט מוסמך.
אני בן 22, ולא מזמן יצאתי מהצבא, ומה לעשות שמי שעושה צבא, בגיל הזה בערך רק מתחיל ללמוד, חשבון פשוט.
עובד זוטר?
תשמע פשוש, אמנם אין לי השכלה גבוהה, עדיין, אני עובד במקצוע איכותי, מבוקש ומשתלם מאוד(!!!) בייחס לגילי, אז לפני שאתה מסיק מסקנות, תראה קודם איפה אתה נמצא!🙄
ולא, אני לא ברמה של לעשות פוזינג, עוד לא ירדתי לרמה הזאת.
שיהיה לך שבוע מקסים!

איזה חמוד אתה, כשאתה נאיבי כלכך כשאתה בטוח בעצמך שאתה חכם.
כשאני אומר משכיל, אני מתכוון להשכלה גבוה, ולא למדריך וינגייט מוסמך.
אני בן 22, ולא מזמן יצאתי מהצבא, ומה לעשות שמי שעושה צבא, בגיל הזה בערך רק מתחיל ללמוד, חשבון פשוט.
עובד זוטר?
תשמע פשוש, אמנם אין לי השכלה גבוהה, עדיין, אני עובד במקצוע איכותי, מבוקש ומשתלם מאוד(!!!) בייחס לגילי, אז לפני שאתה מסיק מסקנות, תראה קודם איפה אתה נמצא!🙄
ולא, אני לא ברמה של לעשות פוזינג, עוד לא ירדתי לרמה הזאת.
שיהיה לך שבוע מקסים!

אני חושב שיכולת לחסוך את התשובה הזאת מאנבולי, הוא בעצמו לא מאמין לשטויות שהוא כתב לך פשוט הוא היה חייב בשביל האגו 😉

כבוד על החריצות וההבנה שלאט לאט בונים את עצמך בחיים, מה שבטוח אני אלמד ממך!

• פותח/ת השרשור
גם מוכר לחמניות בשוק עושה המון כסף....

זה לא אומר שזה מקצוע טוב

רשמית הבן אדם התחרפן. מה שנקרא ירידה לזנות.

מאחד שלא הוכיח שהוא לוחץ 140 ל8 בנצ' לספה עם שטרות ובחצי עירום.

עזבו, אם נוח לו להרוויח מזה כסף, זכותו. הוא לא גונב מאף אחד ולא פוגע באף אחד בשום דרך.
אם הוא היה דוגמן תחתונים, שזה לא רחוק מזה (רק בלי נפנוף שטרות וחיפוש עבדים) חצי פורום היה מקנא בו. אז תנוחו.
מה שכן, הסרטונים האלה מצחיקים. 😆

עזבתי אבל לפי דעתי זה יותר קרוב לזנות מאשר לדוגמנות.

• פותח/ת השרשור
זנות זה קיום יחסי מין אז לא....

אבל הוא מוכר את הגוף שלו אז מנקודה מסוימת יש דמיון.

מה שכן הוא בטוח עושה בוכטות

נראה לי שמספיק. הבנאדם קיבל מספיק פרסומת בשביל מישהו בבאן שיצא חרטטן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית