אלירן מורגן ניצח אותו.
אז עד התחרות הבאה אלירן מורגן הבילדר הטוב ביותר בנוער ודני הסגן שלו.
---------- התגובה התווספה ב 14:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:28 ----------
חחחח מה אתה מבלבל תשכל.
אם הוא עשה יותר מ100 שקל מזה אני עציץ.
יש בארץ איזה 50 בילדרים ברמה יותר גבוהה משלו, ורובם אם לא כולם לא סוגרים תחודש ובקושי עושים 10K בחודש.
אתה לא רק עציץ אתה טיפש.. אין לך מושג כמה ההומואים חולי מין ונואשים.
תבקש מדני לשלוח לך בפרטי את הדף הפקדות שלו בפייפל היומי.. ותראה בעצמך כמה הוא עושה, רמז אתה אחר כך תרצה להתאבד מרוב קנאה 😵
ולגבי כל אלה שהם ברמה גבוה יותר משלו, אין לך באמת מושג כמה הם עושים מה יש להם ומה אין להם.. ושוב פעם דני מופיע באינטרנט, מי אמר לך שכל השאר גם עושים את זה?.. ואיך אתה מגיע למסקנה כמה הם עושים בחודש?.. אני מכיר מתחרים שעושים לא פחות מהסכום שציינת בשבוע..
Vibryll
בוא נתחיל בזה שאם היית אדם משכיל כמו שאתה מעיד על עצמך. לא היית עובד זוטר במפעל לעיבוד מתכות 😣 בטח גם בגרות לא הוצאת בגלל זה אתה עובד במפעל בשביל קצת יותר מ-200 שקל 😆
ולצערך אתה לא ברמה של לעשות פוזינג ולקבל על זה כסף.. ;gaaahz
---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:41 ----------
אנאבולי התכוון שהוא מרוויח את הסכומים האלה מההופעות שהוא עושה ביוטיוב משבירת מוטות וריסוק תפוחים (כמובן אחרי שמורידים את עלות התפוחים, את המוטות אני מאמין שהוא מוצא בשכונה).
קהילת ההומואים ידועים בכך שהם חולי מין.. ויש כאלה שאוהבים השפלה ולהיות עבדים ולהרגיש מנוצלים.. אין לך מושג כנראה עד כמה הם יכולים להיות חולי נפש בקטע המיני..