הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אפדרין

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
קניתי אפדרין HCL קניתי דרך מישהו שאני לא מכיר....
יש בו 50 טבליות של 8 מיליגרם יכול להיות שזה זיוף או משהו לא טוב? כי ראיתי במאמר על אפדרין שהקופסה שונה מישלי ושיש שם כדורים של 25 מיליגרם ויותר.... מה אתם חושבים?

זה נדיר לקבל את החומר בתוך הקופסה המקורית, ככה שזה לא אמור בדיוק להדליק לך נורה אדומה.
בכל מקרה, מה שאתה מתאר יכול להיות אפדרין קנדי של 8 מ"ג כל כדור.
עד שלא תיקח לא תדע אם זה אמיתי או לא.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה... ועוד שאלה.. מתי ואיך הכי מומלץ לקחת? מניסיון.. תודה מראש..
ומה אני אמור להרגיש בישביל לדעת שזה הדבר האמיתי?

מן הסתם שמומלץ לקחת בחיטוב, במסה אין לזה כל תועלת וחבל על הכסף.
במידה ובכל כדור יש 8 מ"ג מומלץ לקחת 4 כדורים (יוצא 34 מ"ג) ביחד עם 200-300 מ"ג של קפאין ישר כשאתה מתעורר, ולקחת שוב 4 כדורים 3-4 שעות אחרי באותה הכמות ביחד עם הקפאין.
שים לב שביחד זה יוצא לך 68 מ"ג שזה בסדר גמור. בכל אופן אל תעבור את ה-75 מ"ג !
אתה יכול גם לחלק את זה ל3 מנות ביום (2 כדורים ביחד עם 200 מ"ג קפאין כל שעתיים), אבל לדעתי זה כבר סתם להתעסק בקקי, וזה ממש לא נוח.
במידה והחומר אמיתי, אתה תרגיש את הדופק קצת מואץ, הזעת יתר, יהיה לך יותר קל לנשום (מרגישים את זה בעיקר באירובי) והרגשת מרץ כמובן.

תתחיל מ1-2. כדורים ביום אם זה פעם ראשונה שלך. אני לא חושב שמינון של יותר מ 3 כדורים יהיה אפקטיבי(24 מ״ג כל 3-4 שעות). אני משתמש בכדורים של ה 8 מ״ג מאז שעברתי לארה״ב (יותר נכון השתמשתי) והם אחלה. היתרון שזה אפדרין רפואי שמגיע בשקית בצבע כסף עם כל הערכים מאחורה ממש כמו בבית מרקחת (אני מדבר על הקנדי kaizen). בכל מקרה, יכול להיות שקיבלת משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני מאמין שהאפדרין אמיתי... קמתי ב7 וחצי לקחתי 3 כדורים עם כדור 200 של קפאין.. האפדרין יצא 24 מילי' כעבור חצי שעה... הרגשתי דופק גבוהה כאילו אני באמצא אירובי ואנרגטי כאילו אני באמצע היום.. רעידות קצת בידיים.. וואו אני מרגיש את זה חזק עכשיו שאני כותב יש לי רעידות בידיים קצת.. מה זה.. לקחתי ג'ק ואמפד ונו אקספלווד ואף אחד לא מישתווה לזה.. עשיתי היום דברים שאני עושה כל בוקר בחצי שעה.. עשיתי היום ברבע שעה.. אני עף... מוז לי מאוד... בחיים לא הרגשתי כל כך אנרגטי בימיוחד על הבוקר.. מפחיד.. ד"א כתוב על האפדרין בצד בגדול.. SYNERGENEX 50 טבליות 8 מילי' אפדרין HCL ד"א אני קצת מבולבל.. לא מבין כל כך מה הולך סיביבי.. הזויי.. בכל מיקרה תודה על העזרה חבר'ה..

• פותח/ת השרשור
מישהו מכיר?

קבצים מצורפים

• 262185_121679924589717_100002431317859_162303_6785661_n.jpg
    262185_121679924589717_100002431317859_162303_6785661_n.jpg
    KB 30 · צפיות: 192
מכיר את זה

גם אני קניתי וזה רפואי
אני לוקח 4 חצי שעה לפני אימון עם 200 מ"ג קפאין ולצערי זה כמעט לא מזיז לי
ראיתי שהמלצתם לקחת דווקא בבוקר?
למה? אם אני מתאמן בצהריים-מתי וכמה כדאי לקחת??

גם אני קניתי וזה רפואי
אני לוקח 4 חצי שעה לפני אימון עם 200 מ"ג קפאין ולצערי זה כמעט לא מזיז לי
ראיתי שהמלצתם לקחת דווקא בבוקר?
למה? אם אני מתאמן בצהריים-מתי וכמה כדאי לקחת??

אתה מרגיש הזעה מוגברת ? את הדופק שלך קצת יותר חזק ? אולי קצת רעידות בידיים ? את הנשימה שלך יותר עמוקה וקלה ?

82 ק"ג
כן,לקחתי עם יותר קפאין ואחרי האימון הגעתי הביתה סתם ב"אאוט" על עצמי-לא אהבתי את ההרגשה.
ונכון, היה לי דופק מואץ,הזעה ובלי ספק נשימה עמוקה וקלה יותר (גם באימון)
אבל זה לא ממש היה מרץ ואנרגיה וכמו שרשמתי התחושה אחר כך היא חרא.
שוב לשאלה שלי,למה המלצתם לקחת דווקא בבוקר??

תודה

---------- התגובה התווספה ב 13:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:02 ----------

אז רגע אני אתקן את התגובה הראשונה שלי
זה הזיז לי-אבל לא ברמת האימון משקולות או האירובי (עושה אחרי האימון)

נערך לאחרונה:
ה"אאוט" הזה שהרגשת, אני משאר שזה פשוט בגלל שההשפעה של הקפאין נגמרה. רוב האנשים ירגישו פתאום 'דאון' אחרי שעתיים-שלוש לאחר הצריכה של הקפאין.
לוקחים בבוקר בגלל שצריך לחלק את זה במהלך היום ככה שלא תגיע למצב שאתה לוקח את זה שוב ב5 בערב, אחרת לו תירדם בלילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית