הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לדוגמן

שוקולד

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם, חדש פה. 😃
אני מדגמן והמטרה שלי היא להעלות במסת שריר.. הכוח הוא דבר לא נחוץ לי.
אני מתאמן כבר כמה חודשים עם תוכנית שהמדריך רשם לי שהניבה תוצאות לא משהו... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית לניפוח? תווודדההההה:193ek:

גם ליניארית של ביל סטאר עשויה להתאים לפותח האשכול.

אני לא חושב שהיא גרועה למי שמחפש אסתטיקה
הליניארית וSS לא מתאימות לו
כן צריך התקדמות ליניארית בתרגילים המרכזיים, אבל אם זו הפרנסה שלו צריך לעשות את זה בצורה חכמה

נערך לאחרונה:
ההגיון שעומד מאחורי התוכנית זה לעבוד בתדירות גבוה על הפלג גוף עליון
(2-3 בשבוע)
פלג גוף תחתון לעשות אימון אחד, ואם יש פיגור אז אפשרי להוסיף פשוט סקוואט בתחילת אחד האימוני עליון

2 לחיצות + 2 משיכות (אחת לטווח נמוך עם משקל כבד ואחד לטווח גבוה יותר) + תרגילי עזר
וכן צריך להוסיף תרגילים לידיים אם רוצים ידיים גדולות (כמובן בנוסף למתח בסופיניצה ומשיכות כבדות)

מחזק את הדעה של רן וגם לגבי התוכנית, נק' נוספת שכדאי לך לשקול היא לעשות פרונט סקוואט במקום רגיל.
סקוואט מה לעשות עושה תחת גדול ואני דיי בטוח שהסוכנות שלך לא תאהב את זה. כנ''ל לגבי דד ליפט, לא חושב שאתה צריך.

ההגיון שעומד מאחורי התוכנית זה לעבוד בתדירות גבוה על הפלג גוף עליון
(2-3 בשבוע)
פלג גוף תחתון לעשות אימון אחד, ואם יש פיגור אז אפשרי להוסיף פשוט סקוואט בתחילת אחד האימוני עליון

2 לחיצות + 2 משיכות (אחת לטווח נמוך עם משקל כבד ואחד לטווח גבוה יותר) + תרגילי עזר
וכן צריך להוסיף תרגילים לידיים אם רוצים ידיים גדולות (כמובן בנוסף למתח בסופיניצה ומשיכות כבדות)

תודה רבה. 😃 בחודש- חודשיים הקרובים אני לא יכול לאמן רגליים. איך התכנית לדעתך צריכה להראות?

מה יהיה הקצב גדילה במאזן קלורי כזה ?
(רוצה גם להתחיל AB עם מאזן חיובי לא גדול מדי ואירובי, לנסות לעלות מינימום שומן, ולראות איך הולכת ההתקדמות עם הגדילה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית