הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון!!

• פותח/ת השרשור Liquid
  • פורסם בתאריך

Liquid

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
שלום לכולם אני חדש פה בקהילה ובכן כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לעשות סייקל ראשון אחרי הרבה מאמרים התעייצות עם אנשים בחדר כושר הגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות את זה.

ובכן התונים שלי 1.78 משקל 81ק כ12-13 אחוזי שומן.
למה אני רוצה לעשות את זה??(כמו כולנו להגיע לנקסט לבל בפיתוח גוף 😃) ואולי יום אחד להתחרות )

ובכן עכשיו לנושא:
אני רוצה לעשות סייקל מסה ומיד לאחר הסייקל לעשות סייקל חיטוב(זה לא משו שחבתי עליו זה משו המליץ לי בחדר כושר) באתי להתעייץ איתכם.

סייקל מסה(1.12.11)-(1.3.12) !!1-12

טסט אננת 500 בשבוע 2 זירקות( ראשון רביעי) ( שני חמישי)
דיאנבול 1-8 30 מג.
pct?? לאחר החיטוב(עוד הפעם עם כדי לחכות עם זה או שעדיף אחרי המסה לעשות ואז ישר לעבור לחיטוב.

סייקל חיטוב(1.4.12)-15.6.12
1-8\10
טסט פרופיאנט(לכמויות עוד לא הגעתי לזה אם אפשר תגידו לי כמה רצוי\עדיף)
ויני 50 מג ביום
pct ( להזכיר לכם שזה אחרי שני סייקלים!!!ועם כדי לעשות דבר כזה בכלל?רק שני סייקלים או אחרי כל סייקל בנפרד)
ובכן
2-4 זריקות של חוריגון(לא זוכר בדיוק את הכמות)
ו כלומיד חודש חודש וחצי.( לא זוכר בדיוק את כמויות הבן אדם צריך לרשון לי את כל זה על דף בדיוק)

ובכן זה 2 הסייקלים שאני עושה ואפשר להגיד שהוא המליץ לי לקחת תpct רק בסוף החיטוב זאת אומרת 2 שייקים וריפוי אחד!!האם זה בריאא?הוא אמר עדיף ככה.והשאלה שלי היא אם בזמן הזה הגוף יכול לקבל נזק בלתי הפיך?ואם באמת עדיף לעשות את זה ככה??
עוד שאלה זה לגביי הדיאנבול והויני ? שניהם מאוד מזיקים לכבד ככה הבנתי הדיאנבול בכלל.האם כדי להשתמש בדיאנבול בסייקל ראשון??ואם כן איזה כמות עדיף לכמה זמן?אותו דבר גם לגביי הויני.
והשאלה ה-3 האם בכלל זה טוב מה שהבן אדם אמר לי לעשות 2 סייקלים די רצופים לא יגרום לנזק או בעיות הריי אני יהיה עם החומר די הרבה זמן זה לא יהיה חשש גם לעקרות???

ובכן תודה לעונים ולעוזרים מראש(עוד הפעם זה לא אני עשיתי את הסייקל זה משהו שאמר לי לעשות ככה אני שואל אותכם עם זה טוב אם לא אז אם אפשר לתקן ולתת המלצות תודה!!!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית