הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טוסטים רבותיי, טוסטים!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מצאתי דרך חדשה לאכול: להכין טוסטים!

זה פוסט הטוסטים הרשמי חבר'ה - כל פטנט שאתם מכירים לעשות את הטוסט עוד יותר טעים ודורש עוד מנה זה המקום!

טוסט שמש:

פיתה, קטשופ, תבלינים (צ'ילי,אורגנו), 2-3 פרוסות גבנ"צ איזה שבא לכם (סחבק אוכל 9%), טונה, בצל,עגבניה,טבסקו,בולגרית, ממרח עגבניות מיובשות (זיתים, שמן זית, עגבניות מיובשות, פטריות)

לדחוף כמה שיותר בלי שהפיתה תתפרק ולהכניס לטוסטר! אפשר לוותר על העגבניה והבצל כי הם תופסים מקום של דברים יותר חשובים עם הרבה יותר קלוריות.
לאכול עם כוס חלב בצד, כי מים זה בלי קלוריות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אה חשבתי שהתכוונת שההודעה שלי מקבילה לאנרוקסיה, ושנדפק לך המוח 🤘

אתם מכירים סודוך?
טוסט רגיל רק שבמקום גבינה צהובה שמים פסטרמה של הודו \ בשר אחר (בסעיה שפסטרמה זה קצת יקר)עם רסק עגבניות, צ'ילי ועוד ממרח עם שום ששכחתי את שמו,ירקות וכו...

מי שרוצה אפשר להכין בבית (יצא לי כמה פעמים להכין בערב ) ויש איזה דוחן של מישהו שמכין את זה בדרך השלום (גבעתיים). יש לו ניראה לי יותר מ10 סוגי בשר ואז מבקשים ממנו שיעשה לך מיקס של כמה סוגים כל זה בתוך הטוסט.
יוצא בן זונה:s28:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אזולאי - ברור שמכירים סודוך, בכיתה י"ב כל יציאה הייתה נגמרת בסודוך 😃
אבל אני לא מכניס פסטרמה לטוסטר בבית.

People for the Ethical Treatment of Animals. חבורה הזויה של אנשים. השטיק האחרון שלהם זה לקרוא לדגים sea kittens כדי שיהיה לך פחות נעים לאכול אותם.
http://www.peta.org/Sea_Kittens/game.asp
זה הצחיק אותי כי לא היית מוכן להכניס את הפסטרמה לטוסטר + זה נשמע כמו פיתה (טוסט)....

עכשיו שגרמת לי להסביר זה כבר לא מצחיק. אפילו אותי.🤡

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא מצחיק, שנון משהו 👏
אזולאי - אבא שלי הגיע ממשפחה מסורתית מאוד, אז אני מכבד אותו ולא עושה ניסויים 😃

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא מצחיק, שנון משהו 👏
אזולאי - אבא שלי הגיע ממשפחה מסורתית מאוד, אז אני מכבד אותו ולא עושה ניסויים 😃
בגלל זה יש אצלנו שניים
היה לנו אחד ואז אמא שלי קבל מתנה מהעבודה עוד אחד ( המתנות האלו שנותנים בחגים חח) אז הפכתי אותו לבשרי:s47:

• פותח/ת השרשור
תשתמש בנייר כסף על הטוסטר, מה הבעיה?
זה לא הקטע, אני פשוט לא מערבב בארוחות חלב ובשר גם מתוך הרגל וגם כי זה לא הקטע של החומר נוגע בחומר זה הכבוד שיש לי.

יאללה עזבו אותי משטויות של דת ותביאו עוד ווריאציות טעימות לטוסטים 🤪🤪🤪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית