הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין רבותיי

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
עד עכשיו הייתי משתמש בקפאין של high power באים בקפסולות... לרב הייתי מפרק את התכולה של איזה 2~ לכוס מים ושותה.
אחרי המלצות חוזרות וחופרות על פרולאב הזמנתי ואני לא יודע אם אני משובש או משהו אבל אני מרגיש שלפרולאב לוקח מעט יותר זמן להכנס למערכת + לא נותן קיק אלא יותר עירנות מתמשכת ועל הדרך דופק לי ת'שינה. לעומת ה-high power שהיה יותר מהיר וכמעט ולא זכור לי בעיות שינה.

WTF?

הייתי משתמש בקפסולות של היירפאוור לא אהבתי בכלל, מכרתי אותם כי לא הרגשתי אותם בשיט.
ד"א למה אתה מפרק את התכולה של הקפסולה ולא שותה ככה? זה אמור להיות ממש מגעיל.

• פותח/ת השרשור
ואתה מרגיש שהפרולאב נותן לך קיק? כי אני אישית מרגיש כמו בסרט התפוז המכני שפותחים לו את העיניים ומכריחים אותו לראות את הסרט.

זה נראה לי משפיע יותר מהר ככה, התאוריה שלי אומרת שאם זה נספג מהר יותר זה יבוא חזק יותר וייצא מהגוף מהר יותר... (מפה בא הרעיון של להוציא תכולה + הסנפות למינהן......)
אההה. וזה מעט מר...קריאטין\aakg לא יותר טעים :-]

ואתה מרגיש שהפרולאב נותן לך קיק? כי אני אישית מרגיש כמו בסרט התפוז המכני שפותחים לו את העיניים ומכריחים אותו לראות את הסרט.

זה נראה לי משפיע יותר מהר ככה, התאוריה שלי אומרת שאם זה נספג מהר יותר זה יבוא חזק יותר וייצא מהגוף מהר יותר... (מפה בא הרעיון של להוציא תכולה + הסנפות למינהן......)
אההה. וזה מעט מר...קריאטין\aakg לא יותר טעים :-]

זה בא בצורת כדור על מנת לבלוע את זה ולא כדי לפתוח את זה. אם זה היה נועד לפתיחה היו מוכרים את זה בתור אבקה מה שאתה עושה לא גורם לזה לפעול יותר מהר וכל שאר הירקות, אלא נטו גועל מר.

אני גם בעד הטבליות של פרולאב משפיעות הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תיאורטית אבל הקפסולה צריכה להתפרק בקיבה (או בדרך לשם?)
אם אתה מפורר את התכולה זה נספג למחזור הדם יותר מהר.

אשמח לשמוע קביעה חד-משמעית בנושא סתם כי זה מעניין (בנצורם?)

אוקיי, תיאורטית אבל הקפסולה צריכה להתפרק בקיבה (או בדרך לשם?)
אם אתה מפורר את התכולה זה נספג למחזור הדם יותר מהר.

אשמח לשמוע קביעה חד-משמעית בנושא סתם כי זה מעניין (בנצורם?)

מה קורה לקפסולת ג'לטין ? היא מתפרקת מיד בקיבה
לפורר אותה זה סתם פסיכולוגי

אם תשים את הקפסולה במים, במיוחד חמים אתה תראה איך לא נשאר ממנה כלום, מה גם שמיצי קיבה ישר מפרקים אותה. (טמפרטורת גוף 36.6-37 אם לוקחים אפדרין לפעמים 37.5 :} )

אני גם משום מה מפורר את הקפסולה
בפעמים שלא עשיתי את זה הרגשתי תוצאה פחות טובה
ללא ספק אפקט פסיכולוגי נטו

זה חוקי במינונים של 25-30 מ"ג, השאלה מאיפה אתה קונה?
אם אתה קונה באינטרנט אתה יכול להשיג HCL נקי ללא כל בעיה וזה ישלח אליך הביתה באיזו כמות שתרצה.
אם אתה רוצה מבית מרקחת מוכרים רק ברונקאייד וואספרו, הבעיה שהם מוכרים את זה רק עם גופשינס בפנים (בדומה לאפדרין ארסן), אתה יכול לקנות עד 3-4 חבילות בחודש בהצגת תעודה מזהה.

זה חוקי במינונים של 25-30 מ"ג, השאלה מאיפה אתה קונה?
אם אתה קונה באינטרנט אתה יכול להשיג HCL נקי ללא כל בעיה וזה ישלח אליך הביתה באיזו כמות שתרצה.
אם אתה רוצה מבית מרקחת מוכרים רק ברונקאייד וואספרו, הבעיה שהם מוכרים את זה רק עם גופשינס בפנים (בדומה לאפדרין ארסן), אתה יכול לקנות עד 3-4 חבילות בחודש בהצגת תעודה מזהה.

אתה מכיר אולי אתרים אמינים מנסיון?, אני לא ממש רוצה שישלחו לי איזה פורמולה מוזרה במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית