הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע טוסטים רבותיי, טוסטים!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מצאתי דרך חדשה לאכול: להכין טוסטים!

זה פוסט הטוסטים הרשמי חבר'ה - כל פטנט שאתם מכירים לעשות את הטוסט עוד יותר טעים ודורש עוד מנה זה המקום!

טוסט שמש:

פיתה, קטשופ, תבלינים (צ'ילי,אורגנו), 2-3 פרוסות גבנ"צ איזה שבא לכם (סחבק אוכל 9%), טונה, בצל,עגבניה,טבסקו,בולגרית, ממרח עגבניות מיובשות (זיתים, שמן זית, עגבניות מיובשות, פטריות)

לדחוף כמה שיותר בלי שהפיתה תתפרק ולהכניס לטוסטר! אפשר לוותר על העגבניה והבצל כי הם תופסים מקום של דברים יותר חשובים עם הרבה יותר קלוריות.
לאכול עם כוס חלב בצד, כי מים זה בלי קלוריות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא הקטע, אני פשוט לא מערבב בארוחות חלב ובשר גם מתוך הרגל וגם כי זה לא הקטע של החומר נוגע בחומר זה הכבוד שיש לי.

יאללה עזבו אותי משטויות של דת ותביאו עוד ווריאציות טעימות לטוסטים 🤪🤪🤪
אז תעשה ארוחת ערב בשרית ( סודוך ) טוסט עם נקניק, ירקות, קטשופ ועל זה אפשר לשים גם טחינה גולמית.(בלי מוצרי חלב)
PANIC חח בשבלך נשנוש? אצלי זה ארוחה כל דבר:(

זה לא הקטע, אני פשוט לא מערבב בארוחות חלב ובשר גם מתוך הרגל וגם כי זה לא הקטע של החומר נוגע בחומר זה הכבוד שיש לי.

יאללה עזבו אותי משטויות של דת ותביאו עוד ווריאציות טעימות לטוסטים 🤪🤪🤪

טוסט נקניק כשמו כן הוא, עם נקניק, אין פה שום ערבוב עם גבינה, אני גם שומר ואני לא מערבב גבינה ובשר.

• פותח/ת השרשור
זה סתם כאב ראש. עדיף חצי קילו פסטה, זיתים, קופסאת טונה, 2 ביצים לזרוק למחבת וסלמאת
תכלס הכי קל זה פסטה ✌️
אני כבר 3 ימים בראש מרביץ פסטה, כמו מפגר עד עכשיו הייתי מעמיס אורז פיתות ש"ש חזה עוף וטונות

כבר יצא לי מכל החורים.
יאללה טוסטים!!!!!!!!!!!!!!

אני עכשיו בקטע של paleo אז כל הדיבורים שלכם על טוסטים ופסטה זה כמו סכין לבטן. לא יפה.

*עריכה: בשביל מה סתם לעורר ויכוחים?*

אחחח אחח סודוך 😃
פסטרמה באופן כללי נכנסת טוב בכל מקום. כמו צ'ילי :D
אני מחזק את מה שאזולאי נתן רק ה"אולי" על החרדל לא מתאים, חרדל נכנס אחלה לסודוך 😃

לפעמים אני מוצא דברים חיובים בזה שאני לא שומר על תפריט ואוכל מה שבראש (סוגר פחות מ-40 גרם חלבון ביום חחח ) 🥰

אתה סתם אוכל קצת.
אני אוכל הרבה ולא שומר על תפריט, ההבדל הדק

אין לי מספיק כוח רצון בשביל לאכול כל היום טונה, ובכלל בשביל לשמור על תזונה. הכי הרבה זמן שהחזקתי עם תפריט זה שעתיים (אכלתי ארוחת צהריים לפי התפריט ואחריי שעתיים נשברתי ודפקתי פיצה ), מה גם שאם אני מתחיל לטרוף את המקרר אני בספק אם ההורים שלי ייתנו לי להמשיך להתאמן חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית