הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר חוות דעת לקראת הסיקל הבא..

Big_boy

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אז ככה בסיקל הקרוב-
דקה כל שבוע 3 הזרקות כל מל3
סופונטכל שבוע 3 הזרקות 3מל
דינאבול 10MG 4 ביוםםם

איך הסיקל?🙄🙄

נערך לאחרונה:
כמה דברים

1. גבר אתה בגיל שלי, זה קצת לפני השיא ההורמונלי, הגוף עמוס בכול ההורמונים, למה לעשות שטיות?

2.איזה סייקל זה, מה עשיתה לפני איך היו התוצאות?

3. לפי הדקה והדיבול אני מבין שמדובר בסייקל מאסה, לתת סייקל על 14 אחוז שומן זה סייקל מבוזבז, תעשה חיטוב קצר לפני תרד ל8-10 אחוז ומשם תעשה סייקל מאסה כמה שיותר נקי, חבל לעשות סייקל על אחוז שומן גבוהה, גם ככה אתה תאכל כמו בהמה, ותעלה יפה בשריר, גם קצת שומן המון נוזלים תגיע ל18-20 אחוז ומשם לתת חיטוב זה יהיה ארוך, מייגע, ותאבד הרבה מהתוצאות שקיבלתה מהסייקל.

4. בנוגע לסייקל לא פירטתה כמה שבועות באיזה מינונים.

5. אם כבר אתה רוצה סייקל חזק למאסה בהנחה שזה הסייקל השני-שלישי שלך

500mg test-e 1-14
400mg deca 1-12
40mg dbol 1-6

סייקל פשוט וטוב תעלה הרבה נוזלים בהתחלה אבל כעבור שבועיים אחרי הסייקל הם ירדו.
אתה תעלה בטירוף בכוח ובמאסה.

כמובן כוריגון וpct כמו שצריך חובה, וחובה לשים בצד ארדימקס למקרה שתרגיש משהו בפטמות.

כמה דברים

1. גבר אתה בגיל שלי, זה קצת לפני השיא ההורמונלי, הגוף עמוס בכול ההורמונים, למה לעשות שטיות?

2.איזה סייקל זה, מה עשיתה לפני איך היו התוצאות?

3. לפי הדקה והדיבול אני מבין שמדובר בסייקל מאסה, לתת סייקל על 14 אחוז שומן זה סייקל מבוזבז, תעשה חיטוב קצר לפני תרד ל8-10 אחוז ומשם תעשה סייקל מאסה כמה שיותר נקי, חבל לעשות סייקל על אחוז שומן גבוהה, גם ככה אתה תאכל כמו בהמה, ותעלה יפה בשריר, גם קצת שומן המון נוזלים תגיע ל18-20 אחוז ומשם לתת חיטוב זה יהיה ארוך, מייגע, ותאבד הרבה מהתוצאות שקיבלתה מהסייקל.

4. בנוגע לסייקל לא פירטתה כמה שבועות באיזה מינונים.

5. אם כבר אתה רוצה סייקל חזק למאסה בהנחה שזה הסייקל השני-שלישי שלך

500mg test-e 1-14
400mg deca 1-12
40mg dbol 1-6

סייקל פשוט וטוב תעלה הרבה נוזלים בהתחלה אבל כעבור שבועיים אחרי הסייקל הם ירדו.
אתה תעלה בטירוף בכוח ובמאסה.

כמובן כוריגון וpct כמו שצריך חובה, וחובה לשים בצד ארדימקס למקרה שתרגיש משהו בפטמות.
מזה המינונים המטורפים האלו שנתת לו אולי בסייקל עשירי כדאי לו להעלות לכאלו מינונים
אנשים פה זורקים שטויות וממליצים על ימין ושמאל בלי לדעת מה מדברים
מעלים מינונים רק כשלא מצליחים לגדול בכלל מהמינונים של הסייקל הקודם ולא סתם כי בא לך
אין שום היגיון במה שאמרת לו לעשות

מזה המינונים המטורפים האלו שנתת לו אולי בסייקל עשירי כדאי לו להעלות לכאלו מינונים
אנשים פה זורקים שטויות וממליצים על ימין ושמאל בלי לדעת מה מדברים
מעלים מינונים רק כשלא מצליחים לגדול בכלל מהמינונים של הסייקל הקודם ולא סתם כי בא לך
אין שום היגיון במה שאמרת לו לעשות

מה הבעיה עם המינונים שהוא רשם? למה סייקל עשירי? אלו מינונים שחיכים ביותר גם של הטטסט גם של הדקה וגם הל הדיבול
אתה מכיר אנשים שעושים סייקל על פחות מחצי גרם טטס בשבוע. ? זה טיפשי

אז ככה בסיקל הקרוב-
דקה סופונט דינאבול 10MG

איך הסיקל?🙄🙄

בצורה שרשמת את זה, באמת נראה שאין לך מושג יותר מדיי, תקרא את המדריכים בפורום, זה לא צורה לקבל חוות דעת על סייקל, לרשום רק את החומרים ועוד עם שגיאות כתיב.

חח טוב אתם חושבים שאתם יודעים הכל תעשו מה שאתם רוצים לא אענה יותר בנושא
סייקל של גרם לשבוע למתאמן מתחיל חח בדיחה טובה

חח טוב אתם חושבים שאתם יודעים הכל תעשו מה שאתם רוצים לא אענה יותר בנושא
סייקל של גרם לשבוע למתאמן מתחיל חח בדיחה טובה

לא צריך להתעצבן גבר בסך הכול מנהלים דיון:)

לא אמרנו גרם טטסט

חצי גרם טטסטס E מפוצל לשני זריקות בשבוע+400 דקה מפוצל לשני זריקות בשבוע

כול זריקה מכילה 250 טטסט +200 דקה
מינונים שחיכים וסייקל מסה קלאסי,אני לא רואה פה משהו קיצוני מידי

טוב כל אחד ומה שהוא חושב אבל לפי מה שאתה אומר עוד כמה סייקלים וזהו כבר הגיע ל-3 גרם בשבוע לפי התיאוריות שלכם
ולזה שאמר למעלה שמתחת לחצי גרם לא שווה לעשות סייקל מאיפה הבאת את המסקנה חסרת מקורות זאת?

טוב כל אחד ומה שהוא חושב אבל לפי מה שאתה אומר עוד כמה סייקלים וזהו כבר הגיע ל-3 גרם בשבוע לפי התיאוריות שלכם
ולזה שאמר למעלה שמתחת לחצי גרם לא שווה לעשות סייקל מאיפה הבאת את המסקנה חסרת מקורות זאת?

אחי פחות מזה ואתה רק תביא לסיגרה של ה HPTA ולא תקבל השפעות אנבוליות משמעותיות
אל תשכח שיש פה גם את נושא ה אסטר שמתפרק לאט הגעה לרמה מסויימת של ההורמון בדם
רמות של טסט חופשי וטסט שקשור לחלבון מין (SHBG) שלא יכול לתפקד בבניית שריר ככה שאם תזריק פחות מ-500מ"ג בשבוע לא תקבל השפעות אנבוליות משמעותיות
ודרך אגב עם לדעתך אנשים טועים תעמיד אותם על טעותם למה אתה חושב שזה מינון גבוה? יש לך מקורות שאומרים אחרת אני אשמח לקבל אותם

מינונים גבוהים ללא בהכרח יעזרו יותר ממינונים נמוכים
"לא כל המרבה זה משובח"
אבל מינונים נמוכים מדיי בטח שלא יעזרו

כל אחד שייקח תמינון שהוא זקוק לו על פי המשקל והנתונים והמטרה שלו-בטח לא לפי השערה כללית
של אחד המשתמשים פה:suicide:😣

• פותח/ת השרשור
משהו יוכל להביא מאמר אפילו באנגלית על סיפוניט...?

קישור יספיק...

עד משהו מוזר איך ב6 ימים עלית 5 קילו זה סופח מלאה נוזליםםםם????🤫

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית