ייעוץ טסט רפואי (כדאי)?

bigger

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
בן 29 188 שוקל 81 קג מתאמן 10 שנים

רוצה לגדול לא להיות ענק

האם החומר איכותי ומשתלם בשביל סייקל

יש לי אפשרות "להתארגן" על טסט רפואי מחיר עלות(מרשם) או חינם אפילו

לא סובל מחוסר טסט

האם שווה לעשות איתו סייקל של איזה חודש חודשיים

האם הוא יתן תוצאות יפות? אשמח ללינק לקרוא על טסט רפואי בשביל מפתלחי גוף

תודה מראש

עם התוצאות שלך עכשיו
10 שנים אימונים ורק 81 על 188
זה אומר שאתה לא יודע להתאמן ולאכול
חומרים לא יעזרו
תתחיל להתאמן ולאכול

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני 8-7 אחוז שומן ורוצה לעלות משמעותית ללא פגיעה מרובה באחוזי השומן

לא מעוניין להיות גורילה כמוך

ולמה כל כך קשה לענות על השאלה אשמח אם מישהו יכול להתיחס לשאלתי קצת ברצינות יותר

אם אתה רוצה לעלות נקי זה יעזור
הבעיה שאתה תתנפח כמו בלון מהאסטרוגן, גם אם תיקח AI עדיין יהיו נוזלים
וחומרים יבשים לא מתאימים לסייקל ראשון
זה עדיין לא בא במקום ההודעה הראשונה שלי, פשוט תאכל מדוייק עם חיובי לא גדול תוכנית טובה + אירובי
ותעלה לאט לאט

בטח שכדי לך.. ועוד רפואי?.. אני על טסט אנטט רפואי זה פצצה.. למה להתאמן טיבעי ולבזבז זמן וכסף?.. תעשה סייקל-2 תגיע לתוצאה שאתה רוצה ותיסלם.
MOO
הזרקת פעם או שאתה סתם מנחש שהוא יתנפח כמו בלון?.. אני מתחילת הסייקל עליתי 7 קילו ואולי 2 אחוז שומן שהם נוזלים.. אני חטוב ומוצק, ובכלל לא מלא נוזלים כמו בלון..חיתוכים בחזה הפרדות קוביות וכל החרא הזה.. מאיפה אתם מבאים כל הזמן עובדות כאלה?.. זה שטסט סופח נוזלים כן, אבל לא בצורה מטאורית כמו שאתם מציגים.. זה פשוט אובר כבר התיאורים האלה.

לא ברור לי משהו...

למה התכוונת שאמרת שעלית 2% שומן נוזלים, להבנתי שומן זה שומן ונוזלים זה נוזלים.
והרי לא מערבבים שמן ומים.
מלבד-זאת, כשבוע עד שבועיים מסיום הסייקל רוב הנוזלים נעלמים כמו שבאו, לכן נוזלים זה לא שיקול לסייקל, בדר"כ בתקופת סייקל "רטוב" יראו על הפנים בעיקר מתחת לעיניים את התוצאות של היווצרות הנוזלים , הכל גם תלוי מינון וסוג חומר.

הכוונה שלי שבגלל העלייה של הנוזלים בגוף, זה נראה כאילו עליתי כ-2 אחוז שומן.. ככה גם מראה גם הקליפר בגלל שיש יותר זולים בגוף.

ונוזלים זה משהו שולי, לאומת התוצאות.. גם תכף חורף ככה שעוד יותר זה לא משנה.

בטח שכדי לך.. ועוד רפואי?.. אני על טסט אנטט רפואי זה פצצה.. למה להתאמן טיבעי ולבזבז זמן וכסף?.. תעשה סייקל-2 תגיע לתוצאה שאתה רוצה ותיסלם.
MOO
הזרקת פעם או שאתה סתם מנחש שהוא יתנפח כמו בלון?.. אני מתחילת הסייקל עליתי 7 קילו ואולי 2 אחוז שומן שהם נוזלים.. אני חטוב ומוצק, ובכלל לא מלא נוזלים כמו בלון..חיתוכים בחזה הפרדות קוביות וכל החרא הזה.. מאיפה אתם מבאים כל הזמן עובדות כאלה?.. זה שטסט סופח נוזלים כן, אבל לא בצורה מטאורית כמו שאתם מציגים.. זה פשוט אובר כבר התיאורים האלה.

עלית 2 אחוז שומן שהם נוזלים? תלמד אותנו את הסוד

אין סוד. תאכל נקי תתאמן חזק ותישן טוב..תעלה בשבוע חצי קילו, אתה תעלה נקי.. י.. אם אתה לא יודע הקליפר מחשב אחוז שומן גם על פי כמות הנוזלים בגוף.ואל תנסה להטריל איתי...

• פותח/ת השרשור
האם שווה לעשות איתו סייקל של איזה חודש חודשיים

האם הוא יתן תוצאות יפות? אשמח ללינק לקרוא על טסט רפואי בשביל מפתלחי גוף

תודה מראש

אשמח אם למישהו יש לינק לכתבה שמסבירה אייך ומה תורם טסט רפואי בפיתוח גוף באיזה פרמטרים

אשמח אם מישהו יכול לרשם מינונים ואייך לוקחים או לפחות לשלח לי מאמר בנושא תודה מראש

טסט זה טסט.. זה לא משנה אם זה רפואי או לא רפואי.. פשוט רפואי יותר טוב והוא נקי ממתכות ורעלים ואתה מקבל את כמות החומר הרשומה על האמפולה (250).

בטסט לא רפואי, זה נרקח בדרך כלל במעבדה לא חוקית או במקרה גרוע כמו אצל מישהו במטבח בבית.. לרוב היום הכמות של החומר פעיל נמוך ממה שמוצהר על התווית. אבל יש חברות שאפשר אפילו למצוא חומר פעיל מעל למוצהר על התווית.. הכל תלוי באיכות של החברה שמייצרת בUG.

עוד משהו אתה לא יודע מה טסט' עושה אפילו.. אז לא טרחת בעצם ללמוד כלום?.. אתה פשוט חושב שזה מסתכם בלהזריק לגדול וזהו ?.. סייקל בשלב הזה לא בשבילך קודם תכין קצת שיעורי בית.

לפוטח הפוסט. אני לא מצליח להבין מה המטרות שלך מה זה אומר להיות גדול??? למה אתה חושב שאתה לא יכול לגדול בלי זה? למה אתה חושב שאתה צריך חומרים?

לפוטח הפוסט. אני לא מצליח להבין מה המטרות שלך מה זה אומר להיות גדול??? למה אתה חושב שאתה לא יכול לגדול בלי זה? למה אתה חושב שאתה צריך חומרים?

נראה לי שהוא באמת חושב שבוקר אחד הוא יתעורר ויסתקל במראה בבהלה -"מאיפה כל השרירים הדוחים האלו",איכס,אני ממש ענק...

• פותח/ת השרשור
למה כל הזלזול הזה

איין לכם מושג מי האדם שעומד מולכם

אתם לא יודעים כלום עליי אבל גבר מחליטים ומדביקים תוויות
אני יודע שמה שאני לא יודע אני בא להתייעץ ומצפה ליחס מתאים

הייתי מפרסם את משקלי העבודה אבל כל דבר אתם צריכים תיעוד ואני דיי אוהב את הפרטיות שלי אז לא אפרסם אגיד שהם גדולים לא POWER LIFTER אבל מכובדים

מתאמן שמאוד מאומן רוצה להגיע לתוצאות יותר מהר ויותר מרשימות בכמה אחוזים יותר שבדרך הנורמה יהיה יותר קשה ויקח יותר זמן להגיע(לדוגמה מתאמני הFITNESS גון גרג פליט רוב רייכס אם זכרתי נכון )תשמות

הגנטיקה שלי דיי דומה וברור לי שהם על חומרים אגב

יש לי משמעת גם עצמית גם תזונתית וכל מה שרציתי זה מידע וידע אשמח לקבל ידע

אני רוצה ללמוד ולקרוא לגביי פעולותיו של טסט רפואי

פתחתי את הפוסט כי נפתחה לי דלת לחומר יקר ואיכותי ממה שהבנתי ואני חוקר אם כדאי לי להשתמש בזה

אם מישהו יש משוה מועיל אשמח לתגובה
ושוב אשמח לקרוא על החומר באופן אייך הוא משפיע ולמה טורם בתחום האנאבולי
מה יתרונות חסרונות מה הפרופיל שלו ומינונים וכו ואז העשה את החושבים שלי

תודה שוב מראש

הי,

קודם-כל אל תיקח את זה קשה הרבה מהדברים פה נכתבים בהומור ללא כוונה לפגוע במישהו באופן האישי.

ניסוי להבהיר לך את הנקודה שהיא מאוד פשוטה בעצם:

ברמת העיקרון אין שום הבדל בתוצאה בין סטס' רפואי לאחד UG.
כי כל עוד ששניהם מכילים טסט' באותו מינון (לא רק ברישום על הוייל) שניהים יניבו את אותה התוצאה ולכן לך צורך לחפש מאמר ספציפי על טסט' רפואי, כל מאמר על סוג האסטר של טסט שאתה רוצה /יכול לקחת יתאים לך.

חוץ מזה יותר פשוט אם היית מציין בדיוק את סוג הטסט' והמינון שיש לך נגישות אליו ואת אופן הלקיחה שאתה מעוניין ליטול ואנשים היו מכוונים אותך למידע שאתה רוצה.

מבחינת השפעה רפואי או לא התופעות דומות והתוצאות דומות ,האמינות והאיכות זה ההבדל הגדול.
ולכן (כמו שכבר אמרתי) כל מאמר על טסט' יתאים לך.

• פותח/ת השרשור
איפה אני יכול לקרוא על הפרופיל של הטסט הרפואי (דיפו)?
כמו שנתתם פרופיל לטרן דיבול אנאבר וכו

כמו שכבר אמרתי לפני שימוש מעוניין לחקור
ותודה ל 12344 קראתי והחכמתי מהלינק שפרסמת בשבילי

טסט רפואי זה הטסט הכי טוב ואיכותי שיש אין ספק בכלל ,אבל אם באמת אתה מתאמן 10 שנים ואתה שוקל רק 81 קילו כנראה אתה לא מתאמן נכון ואוכל נכון ,תעלה מסה נקייה קודם עם תזונה נכונה והמון חלבון ופחמימה .
מה המטרה שלך ? מה המשקל הרצוי ?

חחח איזה זלזול, 10 שנים ו"רק" 88 קילו. למה כמה נראה לך שמתאמו טבעי ישקול ועם איזה אחוז שומן הוא יהיה אחרי 10 שנים של אימונים?
זה עוד עם אחוז שומן נמוך. אז אם באמת עם אחוז שומן שהוא אומר אז זה באמת תוצאה יפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית