הי,
קודם-כל אני חדש פה ורציתי רק להגיד שיש לכם אחלה אתר.
אני קורא פה כבר תקופה ארוכה ולא נרשמתי כי לא ממש היה לי מה לתרום או לשאול עד עכשיו...
אז ככה, אני מעוניין להתחיל סייקל שני והפעם למטרת מסה (עשיתי כבר אחד של אולטראדקס בעברי הלא רחוק)
רציתי קצת חוות דעת נוספות האם הסייקל הוא בסדר לסייקל שני וגם לדעת קצת האם השילוב של החומרים אופטימלי וכו'.
הסייקל שאני רוצה להריץ הוא כזה:
300 מ"ג סוסטנון *2 בשבוע 1-10 שב'.
300 מ"ג דקה * 2 בשבוע 1-10 שב'.
1.לגבי HCG , הכוריגון מגיע באמפולה אחת של 5000IU ,האם ניתן לחלק את האמפולה ולהזריק 500 IU פעם בשבוע למהלך כל הסייקל, כלומר להעביר את כל האמפולה למזרק ולשמור במקרר ופשוט להזריק בחלקים שווים?
2. האם יספיק לי לקחת רק טמוקסיפן/כלומיד או שיש צורך בשניהם? לפי הבנתי מספיק אחד אבל למען הסר ספק אני שואל שוב.
3.ידוע שדקה מוריד את החשק המיני, האם להזריק יותר מהסוסטנון ע"מ להישאר "פעיל"?
אשמח לכל הארה,הערה,שאלה או אם חסרים אלו פרטים שהם.
תודה מראש לכל העונים.
קודם-כל אני חדש פה ורציתי רק להגיד שיש לכם אחלה אתר.
אני קורא פה כבר תקופה ארוכה ולא נרשמתי כי לא ממש היה לי מה לתרום או לשאול עד עכשיו...
אז ככה, אני מעוניין להתחיל סייקל שני והפעם למטרת מסה (עשיתי כבר אחד של אולטראדקס בעברי הלא רחוק)
רציתי קצת חוות דעת נוספות האם הסייקל הוא בסדר לסייקל שני וגם לדעת קצת האם השילוב של החומרים אופטימלי וכו'.
הסייקל שאני רוצה להריץ הוא כזה:
300 מ"ג סוסטנון *2 בשבוע 1-10 שב'.
300 מ"ג דקה * 2 בשבוע 1-10 שב'.
1.לגבי HCG , הכוריגון מגיע באמפולה אחת של 5000IU ,האם ניתן לחלק את האמפולה ולהזריק 500 IU פעם בשבוע למהלך כל הסייקל, כלומר להעביר את כל האמפולה למזרק ולשמור במקרר ופשוט להזריק בחלקים שווים?
2. האם יספיק לי לקחת רק טמוקסיפן/כלומיד או שיש צורך בשניהם? לפי הבנתי מספיק אחד אבל למען הסר ספק אני שואל שוב.
3.ידוע שדקה מוריד את החשק המיני, האם להזריק יותר מהסוסטנון ע"מ להישאר "פעיל"?
אשמח לכל הארה,הערה,שאלה או אם חסרים אלו פרטים שהם.
תודה מראש לכל העונים.