הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי סייקל

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

קודם-כל אני חדש פה ורציתי רק להגיד שיש לכם אחלה אתר.
אני קורא פה כבר תקופה ארוכה ולא נרשמתי כי לא ממש היה לי מה לתרום או לשאול עד עכשיו...

אז ככה, אני מעוניין להתחיל סייקל שני והפעם למטרת מסה (עשיתי כבר אחד של אולטראדקס בעברי הלא רחוק)
רציתי קצת חוות דעת נוספות האם הסייקל הוא בסדר לסייקל שני וגם לדעת קצת האם השילוב של החומרים אופטימלי וכו'.

הסייקל שאני רוצה להריץ הוא כזה:
300 מ"ג סוסטנון *2 בשבוע 1-10 שב'.
300 מ"ג דקה * 2 בשבוע 1-10 שב'.

1.לגבי HCG , הכוריגון מגיע באמפולה אחת של 5000IU ,האם ניתן לחלק את האמפולה ולהזריק 500 IU פעם בשבוע למהלך כל הסייקל, כלומר להעביר את כל האמפולה למזרק ולשמור במקרר ופשוט להזריק בחלקים שווים?

2. האם יספיק לי לקחת רק טמוקסיפן/כלומיד או שיש צורך בשניהם? לפי הבנתי מספיק אחד אבל למען הסר ספק אני שואל שוב.

3.ידוע שדקה מוריד את החשק המיני, האם להזריק יותר מהסוסטנון ע"מ להישאר "פעיל"?

אשמח לכל הארה,הערה,שאלה או אם חסרים אלו פרטים שהם.

תודה מראש לכל העונים.

הי,

אני קורא פה כבר תקופה ארוכה ולא נרשמתי כי לא ממש היה לי מה לתרום או לשאול עד עכשיו...

אז ככה, אני מעוניין להתחיל סייקל שני והפעם למטרת מסה (עשיתי כבר אחד של אולטראדקס בעברי הלא רחוק)
רציתי קצת חוות דעת נוספות האם הסייקל הוא בסדר לסייקל שני וגם לדעת קצת האם השילוב של החומרים אופטימלי וכו'.

1.לגבי HCG , הכוריגון מגיע באמפולה אחת של 5000IU ,האם ניתן לחלק את האמפולה ולהזריק 500 IU פעם בשבוע למהלך כל הסייקל, כלומר להעביר את כל האמפולה למזרק ולשמור במקרר ופשוט להזריק בחלקים שווים?

2. האם יספיק לי לקחת רק טמוקסיפן/כלומיד או שיש צורך בשניהם? לפי הבנתי מספיק אחד אבל למען הסר ספק אני שואל שוב.

תודה מראש לכל העונים.

1 כן אבל רק עם מים מיוחדים שמשמרים את הפרגניל ל28 יום, לא המים שאתה מקבל עם הפרגניל.
2 יש צורך בשנהים בסיום הסייקל בהחלט.
3 600 מ"ג טסט' אמור לפטור את הבעיה במידה ולא תנסה 650.. אפשר להוסיף גם לדעתי כדור פרווירון ליום זה יכול לתרום לחשק המיני.

• פותח/ת השרשור
אם ככה...

אז המים המיוחדים משמרים את החומר רק ל28 יום אני אהיה חייב שתי אמפולות שחצי מהן אני אצטרך לזרוק, כי הרי הסייקל שלי נגרר לחודשיים וחצי.
מה עושים ?

תתחיל לקחת את הפרגניל בשבוע ה-2 או ה-3.
תשים רק אמפולה אחת במים של 10 ML.

תסיים, ואז תעבור לעוד אמפולה של פרגניל ותערבב אם עוד 10 ML מים חדשים.

• פותח/ת השרשור
על הדרך עוד שאלה..

האם מישהו נתקל בוייל של סוסטנון 300 ? כל מה שאני מחפש באינטרנט כולם מצביעים על ויילים של 250 מ"ג.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלא הבנת אותי כראוי

1. אני לא רוכש דרך האינטרנט כלום, אני פשוט חיפשתי מידע על סוסטנון 300 ולא ממש מצאתי משהו אמין, לכן שאלתי אם מישהו מכיר כך שאדע שיש חיה כזאת .

2. זה קשור לכאן מתוקף היות הפורום סטרואידים, לא? אז השאלה הייתה לגבי הסוג הספציפי.

• פותח/ת השרשור
הי,

תודה מראש לכל העונים.

לא ברור לי כיצד הסקת שמדובר בסייקל חיטוב? (ראה הדגשה)

אם כך אז סבבה. רק את הסייקל הייתי מושך ל 12 שבועות ומפסיק את הדקה בשבוע ה 10. מפני שדקה הוא אסטר ארוך יותר מאנתת

• פותח/ת השרשור
נשמע הגיוני, יש רק בעיה אחת.
כל וייל של סוס' מספיק ל-5 שב' ,אז מה לעשות? להביא עוד וייל שלם ולהשתמש בפחות מחצי ממנו?😳

• פותח/ת השרשור
חח, כבר עשיתי את זה ממזמן,העדפתי לא להסתכן ומאחר ולא קיבלתי תשובה אז...

אבל תודה רבה בכל אופן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית