ישראלבודי ממשיכים עם החארטות 😃

• פותח/ת השרשור MJ23
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

MJ23

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
5
30
0
הם יצאו בשיטה חדשה,כל מי שכותב שאלה על חלבון של ISS,מוחקים את השם ISS,ועושים במקומו פרצוף צוחק 😃,מה לא עושים שם כדי שאנשים לא יראו את השם ISS שהוא היום שם מנצח :)המון מחמיאים וממליצים עליו,כנראה שהם חושבים שצריך להסתיר את זה מאיתנו,קטעים איתם,הם כאלה לחוצים שרק ISS עברו את הבדיקה בצורה אמינה ואופטימום וצ'מפיון נכשלו,דרך אגב שלומיק נעל את הפוסט על זה ושוב המשיך עם השקרים שלו ולא מספר שם לאנשים על הטעות בבדיקה שהייתה גם לצ'מפיון,שיהיה גבר ויספר לכולם שם שלצ'מפיון יצא רק 61 אחוז בבדיקה הזאת:)

עריכה:כנראה שהם בכלל תכנתו בפורום שכל מי שכותב ISS יוצא לו סמיילי כדי שלא יראו את ההמלצה שהוא נתן על החלבון 🤘

נערך לאחרונה:
מה אתה מתרגש מהכלבים האלו כל כלב בא יומו
כל הזמן שאתם ממשיכים לדבר על הלוזרים האלו אתם ממשיכים לתת להם פרסום

• פותח/ת השרשור
מה אתה מתרגש מהכלבים האלו כל כלב בא יומו
כל הזמן שאתם ממשיכים לדבר על הלוזרים האלו אתם ממשיכים לתת להם פרסום

הם עושים לעצמם פרסום רע,כל מה שאנחנו אומרים פה זה לא שקר,הכל אמת לאמיתה,הם אלה שנוקטים בשיטות אפלות על מנת להסתיר את הכישלון בבדיקה של אופטימום וצ'מפיון,זה מצחיק שהם חושבים שהפאדיחה שלהם לא תגיעה בסוף לכולם,יש אנטרנט ויש לו המון כח.

טוב אני קצת מבין אותם,ככה מתנהגים בפאניקה 😲

נערך לאחרונה:
סמוך עלי שמה שאתה מראה פה זה כלום לעומת מה שהם עושים בשטח מאחורי הגב של אנשים ויש לי הרבה מה לספר אבל זה לא לפה כי אז גילגולון יבכה

סמוך עלי שמה שאתה מראה פה זה כלום לעומת מה שהם עושים בשטח מאחורי הגב של אנשים ויש לי הרבה מה לספר אבל זה לא לפה כי אז גילגולון יבכה
שתדע שההמצאה שלך לגבי השם שלו זה דבר חזק ביותר.
ואני מבקש שזה יהיה הדיון האחרון בתולדות האתר על ה"חברה" הזו,
תודה.

• פותח/ת השרשור
תרגיל

נערך לאחרונה:
לא הבנתי -למה שיסתירו את זה
הריי בכל מקרה ייקנו מהם ISS או אופטימיום או צמפיון
למה שיסתירו?!
הם בכל מקרה ירוויחו

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי -למה שיסתירו את זה
הריי בכל מקרה ייקנו מהם ISS או אופטימיום או צמפיון
למה שיסתירו?!
הם בכל מקרה ירוויחו

הם לא מוכרים ISS

כנראה שיש להם הסכמים עם יבואנים כאלה ואחרים ולכן הם לא יכולים למכור חברות כגון ISS או מאסלטק,כל מה שהם לא מוכרים מסיבות מסחריות נטו הם ידאגו לספר סיפורים שאחרי בדיקה שעשו המוצר לא עומד בתקן של ישראלבודי חחח מי ישמע עאלק תקן:)עכשיו גם הוכח שמה שהם מוכרים הוא לא "הכי טוב ואיכותי" כמו שהם נהגו לספר לנו...ראו מקרה הנפילה בבדיקות של אופטימום וצ'מפיון:s59:

נערך לאחרונה:
את מי זה מעניין???חלאס עם הפוסטים המטומטמים האלה,כל אחד יקנה כאוות נפשו.ומה שהוא מוצא לנכון לקנות.

• פותח/ת השרשור
מעירים את עיניהם של החברים שלא מכירים את ההתנהלות ועדיף להזהירם:s49:

אבל כבר היה אשכול על זה והבהרנו את הנושא...
למה אתה נכנס לשם (לישראלבודי)? סתם להתעצבן?

ראיתי, קראתי, נעלתי !!!

אני בטוח שישנם נושאים מעניינים יותר, לא רק ללכלך על מתחרים עסקיים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית