הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הושגה עסקה לשחרור גלעד שליט

• פותח/ת השרשור
אם משחררים 1000 מחבלים זה יהיה הדבר הכי לא הגיוני ששמעתי.

על הזין שלי. גם אם אני אמות בפיגוע שבוצע על ידי אחד המחבלים ששוחררו לפחות אני אמות בהרגשה שלא נטשנו את החיילים שלנו.

על הזין שלי. גם אם אני אמות בפיגוע שבוצע על ידי אחד המחבלים ששוחררו לפחות אני אמות בהרגשה שלא נטשנו את החיילים שלנו.

אף אחד לא מדבר עליך ואץה לא קשור לעיסקה בכלל, אז לא על הזין שלך

• פותח/ת השרשור
מה הקשר נטשו מה אתה דביל תגיד לי?
קרבי זה בנאדם שיודע ומבין את הסיכונים של להיות בקרבי ואם הוא מרגיש שלא מתאים לו אז שלא יהיה קרבי!
וזה החשיבה הזאת? בן כמה אתה בחייאת, 12?

ואם זאת תהיה אמא שלך?
חוץ מזה
היית יכול להציע את עצמך במקום אחד המחבלים שניתנו בעד גלעד
היו מורידים לפחות איזה 500 ואז לוקחים עלייך עוד 1000

---------- התגובה התווספה ב 20:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:29 ----------

😵‍💫🥊
מה הקשר נטשו מה אתה דביל תגיד לי?
קרבי זה בנאדם שיודע ומבין את הסיכונים של להיות בקרבי ואם הוא מרגיש שלא מתאים לו אז שלא יהיה קרבי!
וזה החשיבה הזאת? בן כמה אתה בחייאת, 12?

אני לא מבין על איזה חלון הזדמנויות ביבי מדבר..כשהיחסים עם טורקיה חמים? כשכמעט עשו לינץ' על שגרירות מצרים?

יופי שלך לא אכפת להפגע מאיזה פיגוע, אבל אם אחד המחבלים ששוחררו עושה פיגוע והורג 30-40 ישראלים? זה עדיין שווה בעד חייל אחד? אין מה לעשות, כשאתה מתגייס והולך לקרבי אתה צריך לדעת שיש סיכוי להחטף, בדיוק שיש סיכוי שתהרג .
אבל עזוב אותך, אם התקשורת הישראלית לא היית כזאת מטומטמת אולי היינו מוציאים אותו בעד 50 מחבלים כמו שהציעו לנו בהתחלה. בדיוק כמו בסרטון שהראו פה שכל פעם המחיר של גלעד עלה.

לא רק שאני לא אדע מה להצביע בבחירות הבאות (שאהיה כבר בן 18), אני כבר לא כלכך בטוח שעד אז תהיה לנו מדינה.

• פותח/ת השרשור
משחררים את ברגוטי ועוד כמה מה"מפורסמים" אגב.

טוב העסקה ניסגרה כבר לפי מה שניראה אז מה נעשה חוץ מלקוות שהוא יחזור חי בעזרת השם

שימו לב:

נמחקו הודעות עם שפה שלא מתאימה לפורום.

אם זה יחזור על עצמו, האשכול יינעל.

ואללה? לעבור על כל הודעה ולערוך? אולי תנסה לכתוב בצורה יותר מכובדת ואז גם הדברים החשובים ישמרו?

Pomfect:

ההודעה שלך השתרבבה פנימה בטעות ועכשיו שוחזרה.

Voclas:

אתה לא באמת מצפה שאני אתחיל לערוך כל הודעה ולסנן את הקללות/שפה בוטה החוצה, נכון?

אתה מוזמן לכתוב את הודעתך שוב.

אם לחשוב לעומק אם אני הייתי נחטף הייתי מעדיף שיחשיבו אותי כמת
מצד שני האסירים פה עושים כיף חיים אז למה להחזיק אותם פה..
ולמה דווקא הם יעשו פיגועים נגד ישראל כבר תקופה של כמה שנים שאין פיגועים

מה ההבדל? אז יצטרפו עוד 1000 מחבלים ל20000 שיש כבר בגדה ובעזה.
שום דבר לא ישתנה. חוץ מזה שגלעד שליט יהיה בבית אחרי 5 שנים בשבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית