הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הושגה עסקה לשחרור גלעד שליט

הילד סוף סוף חוזר הביתה,רק הזמןן יוכל להגיד אם המדינה עשתה צעד נכון שהחזירה להם אלף מאנשי הטרור שלהם.

הסיבה היחידה למה יותר "חשוב" להציל גנרל מחפ"ש הוא הידע שאפשר להוציא מאותו גנרל [למרות שאחרי יותר מכמה שבועות בשבי כבר כל הידע שלו גם ככה יוצא].

מחזירים בנאדם, אם זה יהיה אותו גלעד שליט של פעם, אני בספק.
אי אפשר לדעת מה עשו לו בכול השנים האלו בשבי, באיזה מצב נפשי הוא נמצא..

גם אותי זה מעניין, הייתי רוצה לדעת איך הוא נהיה כבנאדם, קשה לשרוד ככה כל כך הרבה שנים מבלי להשתנות, במיוחד כשכל המדינה מכירה אותך ותתנהג אליך אחרת

איזה שנינות..ממש מעניין אותי מה כתוב עכשיו,תחשוב טיפה מעבר ותצא מהקופסה של "העיקר שהוא משתחרר גם אם בכל מחיר"
מה כולם חושבים?
שהמחבלים ישתחררו וישבו רגל על רגל בבית ויודו לאלוהים שהם עם המשפחה שלהם?
אתם מביאים כ"כ הרבה מחבלים שהולכים להרוג ומספיק שהם יהרגו שני אנשים,זה שתי משפחות שנהרסו וזה תשלום של שני חיי אדם,תמורת אחד.
מה יגידו כל אלו שמשתחווים לגלעד אחרי זה?עדיין יהיה שווה את המחיר?

---------- התגובה התווספה ב 16:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:47 ----------

עיר מגורים: tel aviv

הבן אדם אולי גר בת"א אבל מדבר לעניין
אני גר ליד באר שבע ואני מסכים איתו

עכשיו גם 1027 אסירים הפך ל "בכל מחיר"? חלאס עם הדמגוגיה והשקרים העצמיים,
רוב האסירים נקלעו לתוך הכלא בדיוק מאותה סיבה של גלעד, הם היו חלק מהסכסוך (וזה עוד לפי הדיווחים המשפטיים של השב"כ וכושר השיפוט של המשפטים הצבאיים).
חשוב לזכור שאלו הן העובדות הידועות, ולא איזו תיאוריה שהמצאתי בשביל הוויכוח 😃

איזה שנינות..ממש מעניין אותי מה כתוב עכשיו,תחשוב טיפה מעבר ותצא מהקופסה של "העיקר שהוא משתחרר גם אם בכל מחיר"
מה כולם חושבים?
שהמחבלים ישתחררו וישבו רגל על רגל בבית ויודו לאלוהים שהם עם המשפחה שלהם?
אתם מביאים כ"כ הרבה מחבלים שהולכים להרוג ומספיק שהם יהרגו שני אנשים,זה שתי משפחות שנהרסו וזה תשלום של שני חיי אדם,תמורת אחד.
מה יגידו כל אלו שמשתחווים לגלעד אחרי זה?עדיין יהיה שווה את המחיר?

---------- התגובה התווספה ב 16:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:47 ----------

הבן אדם אולי גר בת"א אבל מדבר לעניין
אני גר ליד באר שבע ואני מסכים איתו

זה בסדר אני כמעט כל חיי מב"ש 😛 זה לא העניין.

זה לא עניין של קופסא אלא עקרון. אני מאמין שאין צורך לפרט מעבר לזה.

עכשיו גם 1027 אסירים הפך ל "בכל מחיר"? חלאס עם הדמגוגיה והשקרים העצמיים,
רוב האסירים נקלעו לתוך הכלא בדיוק מאותה סיבה של גלעד, הם היו חלק מהסכסוך (וזה עוד לפי הדיווחים המשפטיים של השב"כ וכושר השיפוט של המשפטים הצבאיים).
חשוב לזכור שאלו הן העובדות הידועות, ולא איזו תיאוריה שהמצאתי בשביל הוויכוח 😃

גלעד ניסה לעשות פיגוע התאבדות? 😲

עם כמה שאני לא מסכים לשחרר את גלעד בכל מחיר, הידיעה מאוד משמחת, אבל יש איתה הרבה עצב.
מעניין לראות מה יקרה במידה וחס וחלילה ויהיה חייל חטוף נוסף, בשנת 85' בעסקת ג'יבריל שיחררו 1150 אסירים ועצירים ביטחוניים על 3 חיילי צה"ל, עכשיו משחררים 1000 על חייל אחד חטוף, מה יקרה עם החייל החטוף הבא [הלוואי שלא יהיה אחד כזה], יבקשו 2000 על גופה ?
חוץ מזה שכל התעמולה התקשורתית שהייתה סביב הנושא גרמה לעליית המחיר שלו, בדיוק כמו בסרטון המצויר המפורסם שיש ביוטיוב.מעצבן אותי שאנשים זורקים בכזאת קלות שצריך לשחרר אותו בכל מחיר.
מעניין גם איזה כמות התראות וניסיונות לפיגועים יהיו.

טרי מעכשיו:

בכיר חמאס: גלעד שליט לא יהיה החטוף הישראלי האחרון

דובר הזרוע הצבאית של חמאס, אבו עוביידה, הצהיר כי גלעד שליט לא יהיה החטוף האחרון, כל עוד ישראל מחזיקה באסירים פלסטינים.

הבכיר הוסיף כי כוחותיו מחויבים לכל אותם אסירים שיישארו בכלא הישראלי לאחר העסקה, ושחרורם ימשיך לעמוד בראש סדר העדיפויות של הארגון.

(אליאור לוי)

---------- התגובה התווספה ב 21:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:57 ----------

עם כמה שאני לא מסכים לשחרר את גלעד בכל מחיר, הידיעה מאוד משמחת, אבל יש איתה הרבה עצב.
מעניין לראות מה יקרה במידה וחס וחלילה ויהיה חייל חטוף נוסף, בשנת 85' בעסקת ג'יבריל שיחררו 1150 אסירים ועצירים ביטחוניים על 3 חיילי צה"ל, עכשיו משחררים 1000 על חייל אחד חטוף, מה יקרה עם החייל החטוף הבא [הלוואי שלא יהיה אחד כזה], יבקשו 2000 על גופה ?
חוץ מזה שכל התעמולה התקשורתית שהייתה סביב הנושא גרמה לעליית המחיר שלו, בדיוק כמו בסרטון המצויר המפורסם שיש ביוטיוב.מעצבן אותי שאנשים זורקים בכזאת קלות שצריך לשחרר אותו בכל מחיר.
מעניין גם איזה כמות התראות וניסיונות לפיגועים יהיו.

מעבר למה שכתבת יש את הקטע המטורף של כאלה שרצחו להם בני משפחה והם אשכרה יושבים ואוכלים סרט מטורף שאותו רוצח הולך לצאת מהכלא ולהנות מהחיים, זה מטורף!!!!!!!!!!

זה בסדר אני כמעט כל חיי מב"ש 😛 זה לא העניין.

זה לא עניין של קופסא אלא עקרון. אני מאמין שאין צורך לפרט מעבר לזה.

שתף אותי בעיקרון ששווה שחרור רוצחים וסיכון חיי אדם.
השחרור שלו זה צעד גדול ובטחון לחיילים >נשחרר אתכם ותמיד נהיה אתכם והמדינה דואגת
אבל צעד מפחיד מאוד לביטחון>רוצחים משתחררים והם לא הולכים לשבת רגל על רגל בבית ולומר תודה על זה שהם בבית.

אני בתור אחד שיתגייס בקרוב לעומת זאת,לא מרגיש בטוח שישחררו אותי בכל אופן...הרבהתעמולות מסביב לשחרור והרבה כאב ראש...ואני בטוח שגם הרבה עקרונות באו לטובת גלעד בשחרור מאשר "שהחיילים ירגישו בטוחים",כמו נגיד שקט מהעם,פיזור מחאות וכדומה

חח מה בדיוק טרי בזה? זה קיים מעסקת החטופים הראשונה שבה שיחררו אסירים.

התכוונתי טרי שבדיוק התפרסמה הודעה בנושא יגרמבו.
מדכא יהיה לראות את האסירים עושים תנועת V כמו שהם עשו ששחררו בזמנו אסירים ללבנון.

שתף אותי בעיקרון ששווה שחרור רוצחים וסיכון חיי אדם.
השחרור שלו זה צעד גדול ובטחון לחיילים >נשחרר אתכם ותמיד נהיה אתכם והמדינה דואגת
אבל צעד מפחיד מאוד לביטחון>רוצחים משתחררים והם לא הולכים לשבת רגל על רגל בבית ולומר תודה על זה שהם בבית.

אני בתור אחד שיתגייס בקרוב לעומת זאת,לא מרגיש בטוח שישחררו אותי בכל אופן...הרבהתעמולות מסביב לשחרור והרבה כאב ראש...ואני בטוח שגם הרבה עקרונות באו לטובת גלעד בשחרור מאשר "שהחיילים ירגישו בטוחים",כמו נגיד שקט מהעם,פיזור מחאות וכדומה

העקרון מאוד פשוט. המדינה שלחה אותו לבצע מארב. הייתה שם תקלה מבצעית. החייל נחטף. מחובתה של המדינה להחזיר אותו. במבחינת תג המחיר אנחנו כמדינה צריכים לשלם עבור התקלה שקרתה.

אם צריך בעקבות זאת להגביר את סידורי הבטחון כדי לפצות על הפער שנוצר אני רוצה לקוות שזה יעשה ולהקטין עוד את הסיכונים.

גלעד ניסה לעשות פיגוע התאבדות? 😲
חח לא:jester:
מה שכן, הם כן היו חלק מהסכסוך. ואם תסתכל בסיבות להרשעה שלהם תראה סעיפים כאלו: "חברות בהתאחדות בלתי מותרת, "סיוע להתאחדות בלתי מותרת" ו "קשירת קשר לסיוע של התאחדות בלתי מותרת". אני לא חושב שהם עשו יותר מגבולות הלגיטימיות של מאבק מזוין, ובהרבה מאד מקרים אפילו פחות מכך. אבל גם ככה זה לא מעניין אף אחד, אני מניח...

העקרון מאוד פשוט. המדינה שלחה אותו לבצע מארב. הייתה שם תקלה מבצעית. החייל נחטף. מחובתה של המדינה להחזיר אותו. במבחינת תג המחיר אנחנו כמדינה צריכים לשלם עבור התקלה שקרתה.

אם צריך בעקבות זאת להגביר את סידורי הבטחון כדי לפצות על הפער שנוצר אני רוצה לקוות שזה יעשה ולהקטין עוד את הסיכונים.

הממשלה שלחה אותו להגן על המדינה ואזרחיה
שהוא ישחורר תמורת המון מחבלים
אזרחי המדינה לא מוגנים
מבחינה סטטיסטית אתה יכול לראות את הסרטון
ככה שהעקרון הראשוני של המדינה נפגע (שלום אזרחיה)
חח לא:jester:
מה שכן, הם כן היו חלק מהסכסוך. ואם תסתכל בסיבות להרשעה שלהם תראה סעיפים כאלו: "חברות בהתאחדות בלתי מותרת, "סיוע להתאחדות בלתי מותרת" ו "קשירת קשר לסיוע של התאחדות בלתי מותרת". אני לא חושב שהם עשו יותר מגבולות הלגיטימיות של מאבק מזוין, ובהרבה מאד מקרים אפילו פחות מכך. אבל גם ככה זה לא מעניין אף אחד, אני מניח...

אתה צודק
אבל זה חלקם
תסתכל על הסרטון...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
http://www.youtube.com/watch?v=TEMa5cvxRHw
הממשלה שלחה אותו להגן על המדינה ואזרחיה
שהוא ישחורר תמורת המון מחבלים
אזרחי המדינה לא מוגנים
מבחינה סטטיסטית אתה יכול לראות את הסרטון
ככה שהעקרון הראשוני של המדינה נפגע (שלום אזרחיה)

החלק הראשון נכון. עד שהתחלת לדבר על סטיטסטיקה באמצעות סרטון, כמו שאמרתי אני רוצה להאמין שאמצעי האבטחה יתאימו את עצמם למצב החדש. ואת הצ'ק אנו פורעים מול גלעד בצדק ומאוחר מדי.

יאלה שיעברו כבר הימים האלה שנשכח מהתמונות של הרוצחים שמשחררים כי זה הקטע הכי קשה.

סבבה, אני יודע שבין היתר יש שם רוצחים מטורפים שסביר שיחזרו לעסוק בזה, ואף כאלו שלא חשבו על זה עד שישראל כלאה אותם לכמה שנים עם סיבה טיפשית (מספיק כדי שהם ישנאו כלכך את ישראל ויתחילו לעסוק בטרור בעצמם).

וכן, אם דם יישפך, זה יהיה על הידיים של ביבי.
כל זה, ורק זה, בשביל להסתיר ע"י שימוש ברעש התקשורתי סביב גלעד שליט, את העובדה שבית המשפט הארצי לעבודה דחה את התפטרות הרופאים המתמחים אתמול בלי שאף אחד שם לב.
כך או כך, ביבי הוא יצור שפל.
298530_10150366765072641_605152640_8028341_12907208_n.jpg

נערך לאחרונה:
אפילו בשביל שמאלני כמוך הקונספירציה הזאת קצת מוגזמת, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית