הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הושגה עסקה לשחרור גלעד שליט

אפילו בשביל שמאלני כמוך הקונספירציה הזאת קצת מוגזמת, לא?
כן? אתה חושב שזה מקרי שכעבור 5 שנים (ו4 בפועל) שהעסקה יכלה להתבצע ביבי פתאום החליט לבצע את ההעסקה תוך חודש, לגמרי במקרה באותו הזמן של הרעש סביבו?

אני רק אומר שלא צריך לפסול את זה שאולי ביבי השתמש בו בתור קלף סודי בשביל הרגע המתאים.
ומוגזם? לא:P אנחנו כבר מכירים את ביבי.

באמת? אתה חושב שהעובדה שבית המשפט לא איפשר למתמחים להתפטר היא עד כדי כך מסוכנת לביבי שהוא פתאום טיפל בגלעד שליט בהפתעה?

באמת? אתה חושב שהעובדה שבית המשפט לא איפשר למתמחים להתפטר היא עד כדי כך מסוכנת לביבי שהוא פתאום טיפל בגלעד שליט בהפתעה?
כן, אני חושב שפתאום הוא הבין שאי אפשר להלביש את המושג "דמוקרטיה מתגוננת" בכל מקום 😃.

כן? אתה חושב שזה מקרי שכעבור 5 שנים (ו4 בפועל) שהעסקה יכלה להתבצע ביבי פתאום החליט לבצע את ההעסקה תוך חודש, לגמרי במקרה באותו הזמן של הרעש סביבו?

אני רק אומר שלא צריך לפסול את זה שאולי ביבי השתמש בו בתור קלף סודי בשביל הרגע המתאים.
ומוגזם? לא:P אנחנו כבר מכירים את ביבי.

תוך חודש? מה נראה לך שלא עבדו יום ולילה על נושא גלעד שליט שנים על גבי שנים?
אתה חולה במחלת הביבימאניה.

תוך חודש? מה נראה לך שלא עבדו יום ולילה על נושא גלעד שליט שנים על גבי שנים?
אתה חולה במחלת הביבימאניה.
ברור, אני סומך על ביבי שעבד קשה כל ה5 שנים האלו כדי שמספר הדרישה ישאר על 1027 אסירים.
ואני חושב שיש לי יותר ביביפוביה, אבל אני לא בטוח שזו מחלה.😉

בלי קשר ישיר לרופאים, דיי סביר שביבי סגר את העיסקה הזאת כדי להתחבב על העם. עם כל ההשלכות של זה. שחלקן הם שהעם קצת יבליג ויחליק לו כל מיני דברים.

בלי קשר ישיר לרופאים, דיי סביר שביבי סגר את העיסקה הזאת כדי להתחבב על העם. עם כל ההשלכות של זה. שחלקן הם שהעם קצת יבליג ויחליק לו כל מיני דברים.

מתכוננים לדבר האמיתי שהוא איראן, חייבים לנקות מהשולחן כל מיני דברים חשובים על מנת להתרכז בסכנה הקיומית שיש לנו מהכיוןן שלהם.
שימו לב לאחרונה שיש יותר מידי חימומי גיזרה עולמיים עם כל מה שקורה עם האיראנים ולדעתי זה השלב בו העולם יתחיל באמת להתלבש עליהם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4134814,00.html

ברור, אני סומך על ביבי שעבד קשה כל ה5 שנים האלו כדי שמספר הדרישה ישאר על 1027 אסירים.
ואני חושב שיש לי יותר ביביפוביה, אבל אני לא בטוח שזו מחלה.😉

אל תשחק אותה גאון גדול, יש אנשים שלא מסוגלים לעשות כמה דברים פשוטים ביחד, הבן אדם הזה עם המון דברים על הראש שאתה שומע ולא שומע עליהם, בוא נראה אותך עם אחריות כזאת על הראש מתפקד יותר טוב.

עם כל הכבוד לגלעד שליט, לאן הדרדרנו שמדינה שלמה יורדת על הבירכיים ומשחררת פאקינג 1000 אסירים(שהצהירו שהם יחזרו לפעילויות הטרור)בשביל חייל 1?
שפל של כל הזמנים.
עכשיו יש להם הרבה יותר מוטיבציה(ובצדק) לחטוף עוד חיילים כשהם רואים שהם מצליחים ככה לכופף מדינה שלמה.
מיותר לציין שהטענה כבר מבוססת וכבר מאות אזרחים ישראליים שלמו בחייהם בפעולות טרור שהתבצעו כתוצאה משחרור מאות איסרים תמורת חייל או שניים(במקרה הזה מדובר על הרבה יותר).

מה הקשר להודעה שלי לעזאזל?

בגדול טעיתי הייתי אמור לצטט מישהו אחר, אבל גם אתה אמרת שביבי ניסה להתחבב על העם, זה לא הכל עם יש לו המון דברים על הראש שבן אדם נורמאלי היה מתמוטט אחרי טיפול ב 2% מהדברים שיש לביבי לטפל.
אני נגד העיסקה אבל איפשהו מבין את ביבי גם כי לקראת הדבר האמיתי שהוא איראן חייבים לנקות כל מיני דברים אחרי מהשולחן.

---------- התגובה התווספה ב 21:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:58 ----------

עם כל הכבוד לגלעד שליט, לאן הדרדרנו שמדינה שלמה יורדת על הבירכיים ומשחררת פאקינג 1000 אסירים(שהצהירו שהם יחזרו לפעילויות הטרור)בשביל חייל 1?
שפל של כל הזמנים.
עכשיו יש להם הרבה יותר מוטיבציה(ובצדק) לחטוף עוד חיילים כשהם רואים שהם מצליחים ככה לכופף מדינה שלמה.
מיותר לציין שהטענה כבר מבוססת וכבר מאות אזרחים ישראליים שלמו בחייהם בפעולות טרור שהתבצעו כתוצאה משחרור מאות איסרים תמורת חייל או שניים(במקרה הזה מדובר על הרבה יותר).

תמיד טענתי שהמדינה שלנו נמצאת בלופ שלא יגמר לעולם, אין מה לעשות ככה נחייה את חינו פה עוד המון זמן.

אל תשחק אותה גאון גדול, יש אנשים שלא מסוגלים לעשות כמה דברים פשוטים ביחד, הבן אדם הזה עם המון דברים על הראש שאתה שומע ולא שומע עליהם, בוא נראה אותך עם אחריות כזאת על הראש מתפקד יותר טוב.
אז מה סוכם, ביבי עבד או לא עבד?

לנקות את זה זה פשוט להשאיר אותו שם. עם כל הצער שבדבר.
ושהצועדים והמפגיני פייסבוק ימשיכו לזיין במוח.

לנקות את זה זה פשוט להשאיר אותו שם. עם כל הצער שבדבר.
ושהצועדים והמפגיני פייסבוק ימשיכו לזיין במוח.

אין מה לעשות הוא גם היה חייב להוריד את הלחץ מעצמו על מנת להתרכז בנושא איראן.
אנחנו עוד לפני הבאלגן האמיתי

יש סיבה שאתה שם פה ערכים אקראיים מויקיפדיה?
באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה, לרה"מ יש תפקיד, אם הוא לא מסוגל לבצע אותו כהלכה אז שלא יכהן.
וזה כמובן לא המקרה, אלא רק אטימות מצידך כדי להגן על ביבי. כמו כן גם סתירות מהודעה להודעה.

וכן, אני לא ביבי, זאת בדיוק הסיבה שהוא ברשות הממשלה ואני לא.

יש סיבה שאתה שם פה ערכים אקראיים מויקיפדיה?
באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה, לרה"מ יש תפקיד, אם הוא לא מסוגל לבצע אותו כהלכה אז שלא יכהן.
וזה כמובן לא המקרה, אלא רק אטימות מצידך כדי להגן על ביבי. כמו כן גם סתירות מהודעה להודעה.

וכן, אני לא ביבי, זאת בדיוק הסיבה שהוא ברשות הממשלה ואני לא.

זה, ושאתה ילד בן 16 שלא יעבור רבע ממה שביבי עבר בחיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית