הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית שיקום

משתמש מתחיל
131
0
נק' מוניטין:
121
131
0
המאמן במכון בנה לי תוכנית קלה 2*15 לכל תרגיל ו3*15 לבייספס ולבטן כאשר רק התרגיל ליד קדמית במשקולות חופשי וכל השאר במכונות עם משקלים מאוד נמוכים לא עוברים את ה10 קילו
אני יודע שהתוכנית לא רצינית ולא טובה להתקדמות אבל במצב שלי עדיף את זה על לשכב כל היום במיטה
איך בכל זאת אפשר לייעל טיפה את התוכנית? אני לא מחפש לגדול עכשיו אני רוצה קבל מראה יותר אתלטי
בנוסף הוא נתן לי הליכה של 20-25 דקות על הליכון איך עם הזמן הופכים את זה לריצה? כל שבוע לעלות מעט את המהירות עד שזה יגיע למצב של ריצה?
על תזונה לא צריך לדבר איתי יש ידע ושנים של קריאה בפורום
גיל 19

נערך לאחרונה:
אם יש לך ושנים של קריאה בפורום ואתה שואל שאלות כאלה. מה זה אומר?

• פותח/ת השרשור
זה אומר שאני רוצה לקבל יעוץ וחוות דעת ממספר אנשים שיש להם יותר ידע (אני לא כזה סומך על המדריכים במכון) כי אני כרגע לא יכול להיות אובייקטיבי ולהכין לעצמי תוכנית אימונים לפי הספר כמו שאני לא יכול להכין תוכנית תזונה ולהתמיד בה מסיבות של חוסר תיאבון ומצב נפשי
ואני קורא כאן בתקופות רק ציינתי את זה בשביל שלא תבזבזו זמן ותכתבו לי על תזונה כי אני מבקש תשובה רק לגבי אימונים*

• פותח/ת השרשור
שמע אני מכיר את התוכניות האלה קראתי עליהם בעבר ואף השתמשתי באחת מהם פעם
אבל היום אני לא מתאמן ממוצע ומהתיאור שלי על התוכנית שקיבלתי מהמאמן אפשר להבין שאני במצב פיזי לא הכי טוב וכוח רב להרים משקלים או לאימון אירובי של יותר מ20 דקות אין לי
ואני לא רואה בפורטל תוכנית שמתאימה למצב כזה
אז אפשר לקבל כאן יחס מעט יותר אישי או שאני חייב לתרום לאתר קודם?
ועדיין לא ענית על השאלה של ההליכון

---------- התגובה התווספה ב 13:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:01 ----------

אין לי בעיה לתרום או לשלם על הייעוץ האישי כאן אבל אם זה היחס אני מעדיף לוותר
אני משתף כאן במצב בריאותי לא קל שגורם לי להרבה צער
אם אפשר טיפה התחשבות ולוותר על עוקצנות והתנשאות זה יהיה נחמד

אנחנו לא רופאים ואין לנו מושג לגבי אימונים במצבים בריאותיים שמצריכים התמודדות אחרת. אני מהמר שגם למאמן שבנה לך את התוכנית אין. בכל אופן התוכנית תלויה במטרות וביכולות שלך, ולמרות שלא פירטת אותה, אתה ודאי יודע מה רובנו חושבים על תוכניות שבנויות מעיקר ממכונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית