הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על חומר

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים:
1. איך האפדרין 30mg hcl חומר מוכר? שווה לקנות?
2.אם יש למשהו תמונה של הכדורים אני אשמח,ומה מחיר כדור זה בשוק?

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם הספק הוא אמר לי "
לא קיים יותר UNEXO,
החברה נסגרה,
ו שישאפדרין נקי 30mg hcl
בדיוק כמו ה- UNEXO
רק ללא לוגו.
מישהו מבין למה הוא התכוון?,או שחייב להיות חברה?

חייבת להיות חברה אלא אם זה ג'נרי אבל לא עושים כבר כאלו.
בכל מקרה היבוא החדש של ה UNEXO (ואולי גם האחרון כמו שאמרת) הוא ללא הלוגו אבל זה עדיין UNEXO, הכדורים פחות מתפוררים, כנראה חסכו את האגורה וחצי הזו בכל כדור על החריטה ושיפרו את איכות הכדורים.

• פותח/ת השרשור
חייבת להיות חברה אלא אם זה ג'נרי אבל לא עושים כבר כאלו.
בכל מקרה היבוא החדש של ה UNEXO (ואולי גם האחרון כמו שאמרת) הוא ללא הלוגו אבל זה עדיין UNEXO, הכדורים פחות מתפוררים, כנראה חסכו את האגורה וחצי הזו בכל כדור על החריטה ושיפרו את איכות הכדורים.
תודה משה,ומאיפה מיבאים את האפדרין?

אני לא מבין בחומרים, רק בדברים שניסיתי ולקחתי על עצמי בגלל זה אני גם לא נוהג להגיב פה הרבה.
לדעתי חשוב לדעת מה אתה לוקח כמה למה איך ומה יכולות להיות ההשפעות, מצד אחר זה יכול להיות רע ומרוב קריאה בחיים לא תקח.

וואי וואי כמה שאתה צודק למרות שממה שאני ניסיתי אני יכול לומר שרוב הפרופילים על חומרים כאלה ואחרים הרבה יותר מפחידים ממה שאותם חומרים באמת

הבעייה היא בזה שאתה קורא פרופיל, אז בתור זה שכותב אותם, אתה מחויב לתת את כול המידע לטוב ולרע האפשרי הגרוע ביותר, על מנת שמי שיקח את החומרים הללו יקח בחשבון שזה אפשרי.

ועם כול הכבוד בתור אדם אחראי, עם שכל, אני מעדיף לקרוא פרופיל כזה

טוסטסטרון אננט:
מינוון 250-1000 מ''ג בשבוע.
תופועת לוואי: כוח, אגרסביות, אקנה, ספיחת נוזלים,התכווצות אשכים,נשירת שיער,הגדלת בלוטת הערמונית,שיתוק יצור הטסט הטבעי,ירידה בכולסטרול הטוב, ועלייה בכולסטרול הרע.

מאשר

טוסטסטרון אננט:
מינוון 250-1000 מ''ג בשבוע.
תופועת לוואי: כוח, אגרסביות, חומר בן בן זונה עליתי איתו בסייקל 13 קילו הרוב שריר נקי, עליתי במשקלי עבודה, ואני מרגיש כמו פלקס ווילר, באמא שלי החומר הזה העיף לי תראש, יש טיפה אקנה אבל בקטנה אבל משהו חפיף.

ברור אחי אין ספק שפרופיל שמכיל את כל המידע לטוב ולרע זה מה שצריך ורצוי לקרוא אני רק אומר שזה הרבה יותר מפחיד בפרופיל מאשר במיציאות

לרוב מזייפים חומרים יותר יקרים ונדירים אשר עולים הרבה יותר ויותר קשה להשיג, סטייל סטרואידים אנאבולים מחברות פארמה.

או מוצרים מאוד יחודים ואיכותים סטייל ant labs. britsh dragon בזמנם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית