הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבאדיבילדריות הגדולות בעולם

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
CorneliaBrandtconnynac200538.jpg

CorneliaBrandtconnynac200522.jpg

CorneliaBrandtconnynac200540.jpg

Maria7004.jpg

ATT265313333.jpg

ATT265318888.jpg

ATT265311111.jpg

ATT265312222.jpg

Bench Press = 315 for 3 reps
Squat = 405 for 2 reps
Leg Press = 1,200 for 1 rep
Dead Lift = 405 for 1 rep
Barbell Curl = 185 for 1 rep
Barbell Press = 225 ( over head)
Tricep Press down = 130 for 1 rep

image004.jpg

glamour.jpg

נערך לאחרונה:
איפה הבאדיבלדריות?🤡🤡

מצחיק אותי שהן עדיין מצטלמות עם לבני נשים:s49:

וואה בחיים לא ראיתי כזאת רמה גבוה!!😲

יש פה כמה תמונות אם הרבה מאוד פוטושופ מעפן,וכנראה שיש פה גם כמה "נשים" שעברו שינוי מין.😣

אם לא היו להם חזיות הייתי חושב שזה בנים
לדעתי שום בת לא צריכה להגיע למצב כזה =\

pic_pop.asp

הם קופי:98sf:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחח, ידעתי שלא תתאפק ותכניס את השם שלי לקלחת. צר לי לאכזב אותך, אך אף אחת מהנשים בתמונות הללו לא נכנסת לקטגוריית "הטעם שלי בכל הנוגע למראה השרירי הנשי". רנה טוני רחוקה מהטעם שלי שנות אור. עד כמה שאני יודע, מלבדה, אף אחת מהנשים בתמונות לא עוברת את סף ה-1.70 מטר.

אגב, תמונות 8-6 (מלמעלה) "נגועות" בעריכה רצינית.

חחח, עדיין לא. כך נראית מפתחת גוף על חומרים. אפשר לחשוב שגברים לא עוברים תהליכים כימיים בזמן צריכת כימיקלים.

סתכל על הפנים שלה היא נראית כמו מוטציה.

סתכל על הפנים שלה היא נראית כמו מוטציה.

😃 ברור, כי היא אשה. מן הסתם, אשה הרי לא צריכה לנסות דברים שגבר עושה. (נאמר בציניות, כן??)

את דעתי על נשים הללו כתבתי בתגובה הראשונה שלי באשכול זה, ולכן לא אחזור עליה. דבר אחד שמסקרן אותי הוא התמימות של מעריצי פיתוח הגוף. משום מה הם חושבים שכל הדברים הרעים בספורט מבוטאים על ידי הנשים. יצא לך פעם לראות את דייב פולומבו אחרי חיטוב? כשהוא מחייך הוא נראה כאילו הכינו לו את הלחיים מרצועות של עור שמחוברות על ידי סרט הדבקה.

😃 ברור, כי היא אשה. מן הסתם, אשה הרי לא צריכה לנסות דברים שגבר עושה. (נאמר בציניות, כן??)

את דעתי על נשים הללו כתבתי בתגובה הראשונה שלי באשכול זה, ולכן לא אחזור עליה. דבר אחד שמסקרן אותי הוא התמימות של מעריצי פיתוח הגוף. משום מה הם חושבים שכל הדברים הרעים בספורט מבוטאים על ידי הנשים. יצא לך פעם לראות את דייב פולומבו אחרי חיטוב? כשהוא מחייך הוא נראה כאילו הכינו לו את הלחיים מרצועות של עור שמחוברות על ידי סרט הדבקה.

לא רק בחיטוב, לבחור יש את הגנטיקה לא הכי טובה, באמת יש תמונות שפשוט עדיף שלא היה עושה.

בחורה צריכה לבשל לא להרים דאמבלים

מה שכן אני לא מבין למה הן מופיעות עם חזייה בבמה.. מה יש להן להסתיר?

הראשונה בהמה טיבטית ואיזה רגליים:suicide: הרבה אנשים מכאן היו רוצים להגיע לרמה כזאת:193ek:

Back
למעלה תחתית