הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

***הבהרות לגבי טופ פוסטרס***

מר לטיסימוס

Übermensch
10,536
63
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,250
10,536
63
לכל מבקרי הפורום,

כידוע לכם, הפעלנו לפני כמה חודשים את מערכת ה"טופ פוסטרס" שסופרת את ההודעות שנכתבות בפורום ושמעניקה בכל חודש אבקת חלבון למקום הראשון בטבלה.
בעוד שאנו שמחים על ההשתתפות ועל המעורבות, במקרים רבים הדבר מביא להודעות ספאם רבות שסתם מכבידות על המערכת ועל המשתמשים.

אי לכך ובהתאם לזאת, החלטנו על מספר כללים שיביאו לצמצום הספאם ולהערכה טובה יותר של ההשקעה של המשתמשים:
  • הודעות לקוניות כגון: כן. לא. אולי. בדיוק. למה? כמה? מתי? ואללה אחי? אתה רציני?? וכו' לא תלקחנה בחשבון.
  • הודעות כגון "תריץ חיפוש בפורום" תלקחנה בחשבון רק כשלא מדובר במגמה להעלות את מספר ההודעות של הכותב.
  • הודעות שחוזרות על דברים שנאמרו לפני כן לא תלקחנה בחשבון.
  • הודעות מסתלבטות מעבר לרמה הרצויה לא תלקנה בחשבון.
  • ציטוט הודעה וחזרה על הפרטים שלה בגוף ההודעה לא ילקחו בחשבון.
  • חזרה שוב ושוב על שאלות שנשאלו לא תלקח בחשבון.
  • להזכירכם, הודעות באוף טופיק, בפורום לוגים, בתמונות ובשאלות לפני ייעוץ אישי לא נלקחות בחשבון.

אנו מבקשים להזכיר שבשורה התחתונה, למנהלים שמורה הקביעה הסופית לגבי הזוכה.
מומלץ לקרוא גם את האשכול המקורי (ההודעה הזאת תעבור אליו אחרי כמה ימים):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=19773

אנו מקווים שהדבר יתרום להורדה משמעותית של כמות הספאם בפורום, ומאחלים לכולם המשך מעורבות פורה.

בברכה,
ההנהלה

ואללה? אתה רציני?

🤯

אני גם ככה לא משתתף,אז הנחתי שמותר לי.

• פותח/ת השרשור
הספירה בצד נעשית אוטומטית, אנחנו נעבור על כל ההודעות של המקומות הראשונים ב-14 לחודש.

עדיף כבר לבטל את זה או לתת למקום הראשון במקום שתישבו על כל הודעה והודעה...
אלא אם כן הזמן שלכם לא חשוב יותר מ200 שקל של אבקת חלבון

זה לא עניין של זמן או 200 שקל, זה עניין של להעלות את ההשתתפות והרמה בפורום

מי שלא עבר על אף אחד מהכללים האלה 😃

חוץ מ
הודעות לקוניות כגון: כן. לא. אולי. בדיוק. למה? כמה? מתי? ואללה אחי? אתה רציני?? וכו' לא תלקחנה בחשבון.

פעם או פעמיים

הכללים האלה פורסמו רק עכשיו , לא נראה לי הגיוני להחיל אותם רטרואקטיבית.

למה לא?
מה בכלל המטרה של החלבון?
לעודד סתם צ'יטוטים בפורום, או שמא מטרתו היא מן הבעת הערכה על תרומה לפורום?
ברגע שעונים על זה, אין בעיה להחיל רטרו במיוחד לאור העובדה שבכלל לא היו קווים מנחים למתן החלבון
ולכן אין פה שאלה של שינוי נוהג והחלה רטרואקטיבית.

כמה אובזרווציות שלי בנוגע להבהרות:

- אני מבין לגמרי את הסיבה שבגינה משה חשב על/הפעיל את מנגנון המוטיבציה הזה
- מנקודת המבט שלי (שאני מנחש שהיא לא מלאה) זה לא ממש מוכיח את עצמו
- באופן אישי כל פעם שמסתיימת 'תקופת מדידה' כזו אני מוצא את הפורומים יותר נוחים לקריאה
- אני חושב וגם מציע שתעשו (מי שעוסק בדבר) שימוש בזכות להפעיל שיקול דעת ולהעניק את האבקה לאו דוקא למי שהמונה שלו הכי גבוה
- איחלתי להנהלה בהצלחה

למה לא?
מה בכלל המטרה של החלבון?
לעודד סתם צ'יטוטים בפורום, או שמא מטרתו היא מן הבעת הערכה על תרומה לפורום?
ברגע שעונים על זה, אין בעיה להחיל רטרו במיוחד לאור העובדה שבכלל לא היו קווים מנחים למתן החלבון
ולכן אין פה שאלה של שינוי נוהג והחלה רטרואקטיבית.

דווקא כן היו , הם מופיעים בשרשור שחיים פרסם. היום הדברים הוגדרו בצורה טובה יותר מאז , אבל אי אפשר שלא להפעיל שיקול דעת על מנת לקבוע מי הכי ראוי לזכות בחלבון מבין המועמדים. בכל מקרה, מקום 1 החודש לא אשם שהאתגר המקורי הוגדר בצורה פחות טובה מעכשיו.

אה? מה זה משנה, לא יודע מה האחרים עשו, אבל לא נראה לי שיש לי יותר מ2 הודעות שעוברות אפילו על החוקים החדשים.

אני עדיין לא רואה את הטבלא בצד (והאפשרות מסומנת, הרזולוציה היא 1280x1024).

דווקא כן היו , הם מופיעים בשרשור שחיים פרסם. היום הדברים הוגדרו בצורה טובה יותר מאז , אבל אי אפשר שלא להפעיל שיקול דעת על מנת לקבוע מי הכי ראוי לזכות בחלבון מבין המועמדים. בכל מקרה, מקום 1 החודש לא אשם שהאתגר המקורי הוגדר בצורה פחות טובה מעכשיו.

1.קודם-כל, לא הבנתי מה זה כן היו (הדגשה) אני לא טענתי בשום מקום שאנשים לא קיבלו חלבון רק מכתיבת הודעות. אני כן טענתי שאין בעיה להחיל את זה רטרו.

2.הוא לא צריך להיות אשם והוא גם לא אשם.
אני רק אמרתי שמאחר ולא הוגדרו תנאים מקדימים,אין בעיה להחיל את רטרו.

האם זה אידאלי, זו שאלה אחרת.

נערך לאחרונה:
כן היו=כן היו קווים מנחים, הם מופיעים בשרשור המקורי שחיים פרסם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית