הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לאנשי האייפון

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
מה רע בGPS של גוגל המובנה במכשיר?
אני מדי פעם משתמש בו וזה היה סבבה , השתמשתי בו בלונדון מהמלון עשיתי חיפוש בעזרת הWIFI ואחרי ששמים את הכתובת הוא לוקח לפי הGPS ללא תלות ברשת , כך שבאמת אני לא מבין למה כולם משתמשים באלטרנטיבות שונות.
יש סיבה שאני לא מודע אליה?

מאותן סיבות שרוב הגברים לא ילכו עם בחורה מסויימת ויעדיפו אחרות. כי היא לא מעניינת וחסרת ביצועים , קשה להבין אותה ואיך שאתה מנסה לתקן בה משהו היא משתגעת

נערך לאחרונה:
אתה משווה זבל מובנה של גוגל במכשיר לעומת חברות שמתעסקות רק ב GPS?
מה חסר? מה יש בגוגל חוץ ממפה?
חסר:
1. הדרכה קולית.
2. הצגה של המפה והרחובות מבלי לעשות זום OUT/IN כל שנייה.
3. פיצ'רים שיש ב GPS כמו תחנות דלקות, חניונים, מסעדות וכל ה POI למינהם.
4. ה TRAFFIC של גוגל לא מדייק, אצלי ב GPS זה אומר גם כמה זמן אני אשב ב TRAFFIC הזה ובד"כ זה מאוד קרוב (וגם מביא לי אלטרנטיבות לבחירתי במידה וארצה להמנע מאותו הפקק.
5.אם אתה בכביש מהיר ויש לך 8 נתיבים כשכל 2 נתיבים מוציאים אותך לכביש אחר ואתה לא יודע איזה נתיב לקחת, GPS נורמאלי אומר לך בדיוק מה לקחת (זה טוב לנשים, מצטער אבל צריך להתמודד עם האמת, לקרוא שלטים ולנסוע ב 110 קמ"ש זה קצת קשה, במיוחד כשיש 8 נתיבים).
6. אתה לא יכול לבנות לך נתיבים ולשמור מקומות, ככה שזה לא ממש יעיל לטיולים או דברים בסיגנון.

• פותח/ת השרשור
אתה משווה זבל מובנה של גוגל במכשיר לעומת חברות שמתעסקות רק ב GPS?
מה חסר? מה יש בגוגל חוץ ממפה?
חסר:
1. הדרכה קולית.
2. הצגה של המפה והרחובות מבלי לעשות זום OUT/IN כל שנייה.
3. פיצ'רים שיש ב GPS כמו תחנות דלקות, חניונים, מסעדות וכל ה POI למינהם.
4. ה TRAFFIC של גוגל לא מדייק, אצלי ב GPS זה אומר גם כמה זמן אני אשב ב TRAFFIC הזה ובד"כ זה מאוד קרוב (וגם מביא לי אלטרנטיבות לבחירתי במידה וארצה להמנע מאותו הפקק.
5.אם אתה בכביש מהיר ויש לך 8 נתיבים כשכל 2 נתיבים מוציאים אותך לכביש אחר ואתה לא יודע איזה נתיב לקחת, GPS נורמאלי אומר לך בדיוק מה לקחת (זה טוב לנשים, מצטער אבל צריך להתמודד עם האמת, לקרוא שלטים ולנסוע ב 110 קמ"ש זה קצת קשה, במיוחד כשיש 8 נתיבים).
6. אתה לא יכול לבנות לך נתיבים ולשמור מקומות, ככה שזה לא ממש יעיל לטיולים או דברים בסיגנון.
תשמע , בעקרון אני הייתי צריך אותו להליכה ברגל לא לנסיעות למקומות והוא היה אחלה ,
אני יודע שחסר בו הרבה דברים אבל בחיים שלי לא ראיתי מישהו שאין לי אלטרנטיבה אז חשבתי אולי יש איזה קאץ שאני לא יודע..
ממה שהבנתי שיפרו בוא כמה דברים ב5 , ניראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית