הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|פרו הורמון

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
אני לוקח פרו הורמן משו כמו שבוע וחצי, 2 כדורים ביום. רציתי לשאול אם בזמן שאני לוקח את הכדורים אני יכול לשתות

ממה שמצאתי מומלץ שלא לצרוך אלכוהול בזמן שימוש בפרו-הורמונים.

Do NOT consume alcohol when cycling a methylated PH. Don't hurt your liver like that"

איזה פרו-הורמון אתה לוקח?

• פותח/ת השרשור
ממה שמצאתי מומלץ שלא לצרוך אלכוהול בזמן שימוש בפרו-הורמונים.

Do NOT consume alcohol when cycling a methylated PH. Don't hurt your liver like that"

איזה פרו-הורמון אתה לוקח?

וואי אני שחכתי ת'שם שלו הוא ארוך כזה מש כמו DSLGH 10 פשוט הקופסא אצל חבר...

אל תצרוך פרו הורמונים - אם בא לך לעבור לצד האפל - אז שימוש בדבר האמיתי.

• פותח/ת השרשור
מיותר! לא כדאי לשתות..גם ככה זה מעמיס על הכבד הפרו...
ממש לא מיותר. עליתי מ87 ל95 קילו , ולא שבע וחצי שקלתי 87... חבר שלי התחיל להשתמש בזה והייתי מודהם מהשינוי שלו, ועוד יותר מהשינוי שלי סוף סוף ההיקף יד שלי 42 חח... מה גם ברור שאם כבר משתמשים אז משתמשים בדבר האמיתי. אני יודע שזה חרא אבל זה דיי עוזר מה גם השגתי את זה מחבר ממש בגרושים כי הוא לא השתמש בזה. אני אקח אפסקה ויתחיל לקחת דיבול כנראה יש לי אפשרות להשיג ממש בזול

ממש לא מיותר. עליתי מ87 ל95 קילו , ולא שבע וחצי שקלתי 87... חבר שלי התחיל להשתמש בזה והייתי מודהם מהשינוי שלו, ועוד יותר מהשינוי שלי סוף סוף ההיקף יד שלי 42 חח... מה גם ברור שאם כבר משתמשים אז משתמשים בדבר האמיתי. אני יודע שזה חרא אבל זה דיי עוזר מה גם השגתי את זה מחבר ממש בגרושים כי הוא לא השתמש בזה. אני אקח אפסקה ויתחיל לקחת דיבול כנראה יש לי אפשרות להשיג ממש בזול

עלית 8 קילו בשבוע וחצי ?
ס1ס אחי

אני חושב שהמילה 'מיותר' הייתה מכוונת לצריכת האלכוהול ולא לשימוש בפרו-הורמון עצמו.

ולגבי העליה במשקל, באמת? באמת? 8 קילו עליה במסת שריר בשבוע וחצי?

אתה חייב להעלות לנו תמונות של לפני ואחרי!

אני יכול לעלות 2 קילו בקלות.

sideImage1.jpg

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהמילה 'מיותר' הייתה מכוונת לצריכת האלכוהול ולא לשימוש בפרו-הורמון עצמו.

ולגבי העליה במשקל, באמת? באמת? 8 קילו עליה במסת שריר בשבוע וחצי?

אתה חייב להעלות לנו תמונות של לפני ואחרי!
אין בעיה אחי אני יעלה בהמשך... כמובן שלא עליתי אבל 8 קילו מאסת שריר בשבוע חחההחה אני מתכוון בכללי עליתי במשקל אני מבסוט שלא עליתי באחוזי שומן לרוב אני משמין בבטן אבל התרחבתי ממש בכתפיים, טרפזים ובגב... למונלייט יכול להיות שאתה צודק בקשר למים כי אני שות מלא אז יכול שגם בגלל זה... אני אפרסם תמונות עוד מעט תראו כבר

חשבתי שאתה במצב כלכלי קשה ועל סף התאבדות.
לא חבל סתם לבזבז כסף על שטויות ואלכוהול?

• פותח/ת השרשור
חשבתי שאתה במצב כלכלי קשה ועל סף התאבדות.
לא חבל סתם לבזבז כסף על שטויות ואלכוהול?
חחח לפני שהתחלתי לעבוד. ובסוף לא שתיתי חח ויש לך ציניות מסוקסת. \\

לזה שלמטה, ליצן ליצן אבל אתה סתם שמן ולא אתה לא חזק 😃 ואני כן חהחה

חחח לפני שהתחלתי לעבוד. ובסוף לא שתיתי חח ויש לך ציניות מסוקסת. \\

לזה שלמטה, ליצן ליצן אבל אתה סתם שמן ולא אתה לא חזק 😃 ואני כן חהחה
אם אתה מתכוון אליי אז לא אכפת לי מה אתה אומר כי אני לעומתך לא לוקח 2 כדורי "פרו הורמון" כי אני לא דיביל ואולי אני לא יותר חזק ממך אבל יחסית לגיל שלי אני חזק ובכלל המטרה שלי לא לדפוק את הכבד ולהרים 200 קילו בנץ' אני מסתפק ב 120, אז כמו שאומרים אתה על ה*** שלי

תקרא על הקופסא עם רשום לך לעשות PCT לאחר השימוש?.. כי בדרך כלל זה רשום על הפרו הורמונים.. אם כן תצריך איקקלומין(כלומיד)

ועוד משהו דיאנבול זה סטרואיד זול מאוד, ככה שאם אתה חושב שיש לך אפשרות להשיג בממש זול.. אתה כנראה לא מכיר מחירים..

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון אליי אז לא אכפת לי מה אתה אומר כי אני לעומתך לא לוקח 2 כדורי "פרו הורמון" כי אני לא דיביל ואולי אני לא יותר חזק ממך אבל יחסית לגיל שלי אני חזק ובכלל המטרה שלי לא לדפוק את הכבד ולהרים 200 קילו בנץ' אני מסתפק ב 120, אז כמו שאומרים אתה על ה*** שלי

אתה מדבר כיאילו אני בן 45, אני בן 18 תגיד לי על הזין שלי מול הפרצוף הקווקזי שלי אני אשמח מאוד 😃

לזה שלמטה, אני לא מבין במחירים, חבר שלי קנה בסכום גבוהה מאוד והוא יימכור לי את מה שהוא קנה בזול

זה בגלל שחבר שלך פרייאר והוא לא יודע מה הוא עושה.. וגם אתה לא ממש יודע מה אתה עושה.. תן לי לנחש אתה הולך לעשות סייקל של דיבול לבד, נכון ?

אתה מדבר כיאילו אני בן 45, אני בן 18 תגיד לי על הזין שלי מול הפרצוף הקווקזי שלי אני אשמח מאוד 😃

לזה שלמטה, אני לא מבין במחירים, חבר שלי קנה בסכום גבוהה מאוד והוא יימכור לי את מה שהוא קנה בזול
למה מה תעשה תראה לי את הבייצפס שלך?

• פותח/ת השרשור
אתם רוצים להפסיק עם הגנון הזה?
תגיד את זה למשתמשים הציניים המגעילים האלה שבמקום להגיב תגובות רציניות שולחים עקיצות מנסים לחקות את COLDFIRE הזה והEMZ כדי להיות טיפה יותר מקובלים פה...

לזה שלמעלה, באמת נראלך שאני אקח דיבול לבד? חבר שלי לקח את הדיבול לבד כמעט נפלתי עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית