נק' מוניטין:
789
- 1,396
- 2
- פותח/ת השרשור
אני עושה לפני כל ריצה 2 סטים לתאומים הקדמיים עם דאמבל של 12 ק"ג נכון לעכשיו ל30-40 חזרות, אחרי זה מחזיק את הדאמבל סטאטי לדקה על כל רגל, אחרי זה תאומים אחוריים 2X20 עם 55 ק"ג נכון לאתמול. מספיק לדעתך?
ותודה רבה- אני אצא היום לריצת 4000 שוב.
---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:12 ----------
אין בעיה, רק כמה סטים לעשות את ה400 קצב 15?
למען האמת- לא יעזרו. פשוט כבר הרבה זמן אני מתאמן וזה חלק כ"כ חשוב מהשגרת יום שלי כך שאני לא יכול לוותר על אימוני הכוח- אז במקום לעשות לעשות 4-3 אימוני כוח בשבוע הורדתי ל3-2.
היום רציתי לעשות אימון כוח אבל בסוף יצא שאני עשיתי את ריצת ה4000. הייתה פחות קשה מהקודמות והכאבים באמת לא היו משמעותיים. כנראה הרגליים לא היו מאוששות מהאימון האינטנסיבי של ה6X1000. מחר אני אעשה כוח ומחרתיים את אימון האינטרוולים שאלכס נתן לי.
ותודה רבה- אני אצא היום לריצת 4000 שוב.
---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:12 ----------
אימון הבא 4000 על קצב כמו פעם קודמת
אחריו 400 מטר אינטרוולים קצב 15 קמש עם מנוחות 3 דק
אחריו 4000 קצת יותר מהיר מהקודם
אם עמדת בזה והרגשת שאין החמרה משמעותית אז תתחיל ספרינטים
והנל בהנחה שאתה עושה את החיזוקים והתחזוקה באופן שוטף
אין בעיה, רק כמה סטים לעשות את ה400 קצב 15?
איך האימוני משקולות יעזור לך בצבא ? יתרון כוח כיאלו ?
למען האמת- לא יעזרו. פשוט כבר הרבה זמן אני מתאמן וזה חלק כ"כ חשוב מהשגרת יום שלי כך שאני לא יכול לוותר על אימוני הכוח- אז במקום לעשות לעשות 4-3 אימוני כוח בשבוע הורדתי ל3-2.
היום רציתי לעשות אימון כוח אבל בסוף יצא שאני עשיתי את ריצת ה4000. הייתה פחות קשה מהקודמות והכאבים באמת לא היו משמעותיים. כנראה הרגליים לא היו מאוששות מהאימון האינטנסיבי של ה6X1000. מחר אני אעשה כוח ומחרתיים את אימון האינטרוולים שאלכס נתן לי.