אימון מוצלח- היום ומחר אני באשדוד בשבעה, לא יכולתי לעשות ספקינטים בעליה אבל עשיתי אימון מספק לא פחות- same old good מקס׳ של 400.
10 סטים של 17.5. שיפור של 0.5 מהאימון האחרון והיה קשה ברמות סבירות חוץ מה2 האחרונים. אפילו חשבתי שההליכון מקולקל כי היה יחסית בסדר.
מחר כנראה סטפר+כוח, מחרתיים 6x1000 אני מקווה. מלא זמן לא עשיתי את האימון ואני מקןןה להצליח יותר מהאימון האחרון שהיה נפילה אמיתית ( אחרי 3 סטים הלכתי).
אני חושב באיזור ה4. אני רוצה לשנות את האימון ל5 של 1250 כדי שיתרום יותר ל2000.
אני חושב שאני באמת אסע לדיונה כלשהי, רק השאלה היא איפה יש אחת. מאיפה אתה? אולי אני אסע לאותה דיונה
---------- התגובה התווספה ב 16:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:36 ----------
12 ימים ליום סיירות. אין מילים לתאר את הלחץ שאני נתון בו עכשיו, מהבוקר עד הערב הראש רק שקוע ביום סיירות הזה. ואני עדיין לא יודע איזה גיבוש לבקש. הלוואי שהיו מחליטים בשבילי וזהו
פעם הבאה תבדוק כמה זמן כול קטע חחחח
ובהצלחה ביום סיירות, אל תשכח כמה ימים לפני זה להפסיק להיתאמן (במקרה שלך זה חשוב כי אתה מתאמן הרבה)
וכן, אתה תשתעמם בטירוף באותם ימים לפני היום סיירות חחחח
DIVON אתה לא תאמין, אתמול באימון אמרתי לעצמי שאני אבדוק לך כמה זמן לוקח לי. אחרי כל כניראהל ספרינט שכחתי ואמרתי לעצמי שבבא אני אבדוק לך ושוב שכחתי. אני אבדוק לך ביום ראשון או שני. הבנתי שבאמת מומלץ לא להתאמן 3-4 ימים לפני היום סיירות. עומד להיות קשה כ"כ, נקווה שאני אצליח לסבול את זה.
מה אומרים, לתת העמסת פחמימות יום-יומיים לפני או שזה מיותר?
לנושא אחר ולא פחות חשוב:
אחרי שיחה עם איש יקר וחבר זהב, החלטתי שככל הנראה הכיוון יהיה שייטת 13. הימים הבאים יהיו קצת שונים מבדרך כלל:
יום שבת- אימון עליון
יום ראשון-כוח
יום שני- 8X600\800
יום שלישי- כוח
יום רביעי- 6X1000
יום חמישי- כוח
יום שישי- 4X2000
שבת- כוח
ראשון- אימון עליות אחרון לפני יום סיירות שיהיה ביום חמישי.
כל ערב עומד להיות אימון מנטלי. סירטוני מוטיוציה, שיחות עם שייטים, דימוי של היום סיירות ועוד הרבה דברים שאולי ישמעו מפגרים, אבל זה המפתח לדעתי.
זהו- עכשיו זה המאני טיים. הדרך ליום סיירות כבר לקראת הסוף והגיע הזמן לתת את הספרינט האחרון.
העמסת פחמימות זה מיותר לדעתי
כול עוד אתה אוכל כול יום פחמימות בכמות מספקת (נניח גם בצהריים וגם בערב) אז אתה לא צריך לעשות העמסה.
אם אתה לא אוכל הרבה פחמימות, תעשה כמה ימים לפני (יקח איזה יום-יומיים להוריד נוזלים של הפחמימות+אם תעשה יום לפני, ביום סיירות עצמו יהיה לך חירבון מטורף וזה יפריע)
ואל תדאג בקשר לזמן, סתם מעניין אותי כי אני עושה אימון דומה (400*8)
אגב, בגיבוש שייטת, יש הרבה מסעות (זה העיקר שלו בעצם)