קרבי זה הכי אחי!

החלוקה לקבוצות זה אחרי הריצת 2000
אבל אין כזה דבר קבוצה של "חלשים" וקבוצה של "חזקים"

מערבבים בין כולם
וביום סיירות יש בערך 20 בקבוצה ניראלי

אימון מוצלח- היום ומחר אני באשדוד בשבעה, לא יכולתי לעשות ספקינטים בעליה אבל עשיתי אימון מספק לא פחות- same old good מקס׳ של 400.
10 סטים של 17.5. שיפור של 0.5 מהאימון האחרון והיה קשה ברמות סבירות חוץ מה2 האחרונים. אפילו חשבתי שההליכון מקולקל כי היה יחסית בסדר.
מחר כנראה סטפר+כוח, מחרתיים 6x1000 אני מקווה. מלא זמן לא עשיתי את האימון ואני מקןןה להצליח יותר מהאימון האחרון שהיה נפילה אמיתית ( אחרי 3 סטים הלכתי).

אולי כדאי לעשות במקום הארוכה ספרינטים בעליה?

---------- התגובה התווספה ב 14:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:36 ----------

טוב, אין תשובה מצד אלכס אז עשיתי 6 של 1000. היה קשה מאוד אבל סיימתי את ה6. עום ראשון הבא אני מתכוון לעשות 5 של 1250.
מחר- כוח+ שעה רכיבה.

בכמה זמן עשית את ה1000?
ואני לא רואה שום סיבה לשנות ל 5*1250

ושוב, ההמלצה הכי חשובה שלי היא כן להשקיע את החצי שעה - שעה נסיעה בשביל לעשות לפחות אימון אחד בדיונה בשביל לדעת איך זה.

בגיבוש צנחנים שהיה לי, היו אנשים שהיה להם ממש קשה הריצה בדיונה, ובשבילי זה היה משחק ילדים כי היתאמנתי על דיונה הרבה הרבה יותר קשה ממה שהיה לנו

אני חושב באיזור ה4. אני רוצה לשנות את האימון ל5 של 1250 כדי שיתרום יותר ל2000.
אני חושב שאני באמת אסע לדיונה כלשהי, רק השאלה היא איפה יש אחת. מאיפה אתה? אולי אני אסע לאותה דיונה

חחחחחחחחח
אני מנתניה 😃
ואני לא חושב שאם תשנה ל1250 זה יעזור יותר ל2000.

וחוץ מזה, ה2000 זה החלק הכי שולי שמה אני חושב

אגב, הדיונה שאני רץ בה היא בחדרה-אולגה, אולי יותר קרוב לך 😛

נערך לאחרונה:
אין לי מושג איפה זה חח, אני אברר ואנסה ללכת שבוע הבא.
עשיתי היום אימון כוח, בשאיפה לעשות הערב רכיבה של 40-60 דקות. כדאי או לא?

10 של 400 קצב 17.7. מחר עליות!

---------- התגובה התווספה ב 16:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:36 ----------

12 ימים ליום סיירות. אין מילים לתאר את הלחץ שאני נתון בו עכשיו, מהבוקר עד הערב הראש רק שקוע ביום סיירות הזה. ואני עדיין לא יודע איזה גיבוש לבקש. הלוואי שהיו מחליטים בשבילי וזהו

פעם הבאה תבדוק כמה זמן כול קטע חחחח
ובהצלחה ביום סיירות, אל תשכח כמה ימים לפני זה להפסיק להיתאמן (במקרה שלך זה חשוב כי אתה מתאמן הרבה)
וכן, אתה תשתעמם בטירוף באותם ימים לפני היום סיירות חחחח

DIVON אתה לא תאמין, אתמול באימון אמרתי לעצמי שאני אבדוק לך כמה זמן לוקח לי. אחרי כל כניראהל ספרינט שכחתי ואמרתי לעצמי שבבא אני אבדוק לך ושוב שכחתי. אני אבדוק לך ביום ראשון או שני. הבנתי שבאמת מומלץ לא להתאמן 3-4 ימים לפני היום סיירות. עומד להיות קשה כ"כ, נקווה שאני אצליח לסבול את זה.
מה אומרים, לתת העמסת פחמימות יום-יומיים לפני או שזה מיותר?

לנושא אחר ולא פחות חשוב:

אחרי שיחה עם איש יקר וחבר זהב, החלטתי שככל הנראה הכיוון יהיה שייטת 13. הימים הבאים יהיו קצת שונים מבדרך כלל:
יום שבת- אימון עליון
יום ראשון-כוח
יום שני- 8X600\800
יום שלישי- כוח
יום רביעי- 6X1000
יום חמישי- כוח
יום שישי- 4X2000
שבת- כוח
ראשון- אימון עליות אחרון לפני יום סיירות שיהיה ביום חמישי.

כל ערב עומד להיות אימון מנטלי. סירטוני מוטיוציה, שיחות עם שייטים, דימוי של היום סיירות ועוד הרבה דברים שאולי ישמעו מפגרים, אבל זה המפתח לדעתי.

זהו- עכשיו זה המאני טיים. הדרך ליום סיירות כבר לקראת הסוף והגיע הזמן לתת את הספרינט האחרון.

עדיין לא. אמרו לי ליצור איתם קשר בינואר ולבקש שישלחו לי זימון בפקס כי בדואר זה מגיע בדרך כלל כמה ימים אחרי המועד, לפחות איפה שאני גר.

העמסת פחמימות זה מיותר לדעתי
כול עוד אתה אוכל כול יום פחמימות בכמות מספקת (נניח גם בצהריים וגם בערב) אז אתה לא צריך לעשות העמסה.
אם אתה לא אוכל הרבה פחמימות, תעשה כמה ימים לפני (יקח איזה יום-יומיים להוריד נוזלים של הפחמימות+אם תעשה יום לפני, ביום סיירות עצמו יהיה לך חירבון מטורף וזה יפריע)

ואל תדאג בקשר לזמן, סתם מעניין אותי כי אני עושה אימון דומה (400*8)

אגב, בגיבוש שייטת, יש הרבה מסעות (זה העיקר שלו בעצם)

כמה זמן לוקח לך כל 400?
בנוגע למסעות בגיבוש שייטת הבנתי שבאמת שם יש מסעות אכזריים ביותר לעומת גיבוש מטכל שם הרוב זה על דיונה אכזרית ממה שהבנתי.

ברגעים אלה ממש אני מתארגן ויוצא ל6 של 800. אולי הערב אני אקפוץ גם לכוח.

---------- התגובה התווספה ב 15:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:21 ----------

אימון לא משהו- לא יודע אם להיות מרוצה או לא:
800
800
800
800
600
200
400
400

כולם קצב של 4 לקילומטר (15 אם אני לא טועה) ודקה עד דקה וחצי מנוחה בין הסטים. 2 הסטים האחרונים היו נוראיים.

מחר כוח.

למה בסוף רצת מרחקים קצרים יותר? לא עמדת בקצב?
במיקרה כזה לדעתי עדיף להוריד קצב אבל לסיים את האימון. בהנחה שאין קריסה.

כן לא הצלחתי לסחוב, ספק קושי ספק עצלנות לסחוט את עצמי עד הסוף.

זהו שאלה ה3 אימונים האחרונים שלי לפני היום סיירות. בכל מקרה- אני חושב שאני אעניש את עצמי בעוד אימון אירובי מחר בגלל הנפילה הזאת.

---------- התגובה התווספה ב 23:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

באסה ששבוע שעבר לא יצא לי להתאמן כוח יותר מפעם אחת. השבוע נפצה על זה ב3\4 אימוני כוח.

בהתחלה הייתי עושה ב1:20
ובפעמים האחרונות (כבר חודש לצערי לא עשיתי כזה אימון) הייתי עושה את הראשונים ב1:12, והאחרונים ב1:15

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית