נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
לא יודע אם זה המקרה שלך, אבל אורטופדים ממהרים להגיד טניס אלבוו על פציעות באיזור המרפק \ אמה.טוב אחרי קצת בירורים כנראה שהפציעה היא טניס אלבו. כלומר אני כן יכול להתאמן אבל בלי תנועות של הנפות או בעצם כל דבר בפרונציה. בכל מקרה אני אנוח עד שלישי ואחזור לכוח. היום אני אעשה שעה אירובי.
לי הייתה פציעה שעד היום אני לא יודע בוודאות מה היא והיא חוזרת לבקר דיי מהר בשחייה, בשני המרפקים, כל האורטופדים אמרו לי טניס אלבוו והטיפולים של הפציעה הזו לא עזרו בכלל. בסוף הלכתי באופן פרטי לשני מומחים שאני לא זוכר את שמם, אחד פרופסור שהיה ראש איגוד האורטופדיה ומתמחה בכתפיים ומרפקים והשני גם פרופסור שמנהל מחלקה ומתמחה במרפקים. שניהם בדקו הרבה מאוד גם הרבה צילומים בין היתר הפנו לMRI שבסוף לא עשיתי כי כבר התגייסתי וחיכה לי הרבה זמן בלי שחייה. שניהם אמרו שכנראה נוצרים קרעים בבייספס או באחד הגידים בגלל אובר אקסטנשן בגריפה, כי יש לי גמישות יתר במפרקים ואני יכול ליישר את המרפקים מעבר ל180 מעלות, אם אני לא טועה הם אמרו קרוב ל20 מעלות נוספות.
המסקנה הייתה שזה פשוט כאב שאני אצטרך להתמודד איתו, כמו שכמעט לכל ספורטאי יש בעייה כזו או אחרת שהוא מתמודד איתה בקביעות.
אותו מקרה כמעט בדיוק היה לחבר שלי שהוא שחיין עילית. אחד אמר טניס אלבוו אחד גולף אלבוו ובסוף אחרי צילומים ומומחים זו ממש לא הייתה הבעייה.
מציע לגגל קצת על הפציעה הזו ולוודא שזה זה במאה אחוז.