קרבי זה הכי אחי!

אה, למה לא אמרת?! בצבא יש כושר אחר לגמרי, אין לו שום קשר לריצה או לשום ענף ספורט שאנחנו מכירים. זה נקרא כושר קרבי (ויש דבר כזה!), וזה ענף בפני עצמו שלא מושפע משום יכולת בשום ענף ספורט אחר! אנשים בצבא מתפקדים ומושפעים מאימונים ומאמצים בצורה אחרת מבאזרחות, זה הרי ברור. גאוני, איך לא שמתי לב שהוא מדבר על הכושר של הצבא. טעות שלי.

אתה יכול להיות יותר קיצוני מזה?

אתה מבקר את הגישה הצבאית בכל הזדמנות, טוען שהיא לא באמת מאמנת אנשים בריצה ומפתחת יכולת אירובית ובנויה כולה מריצות ALLOUT שלא מועילות לשום דבר. אה כן, חוץ מלצבא בגלל שרק שם זה נבחן. אבל ברגע שמפרידים את הגישה הצבאית משאר ענפי הסיבולת אתה מגיב כאילו חבר שלך עזב אותך בשביל זברה.

אם הכושר בחי"ר זהה לכושר הנדרש בענפי הספורט - אז זה אומר שהכושר הנדרש בענפי הספורט הוא לרוץ קילומטרים בודדים ALLOUT? כי בחי"ר, כושר זה לא לרוץ שעה וזה לא לעשות טריאתלון. אז או זה או זה, או שתפריד בין שני התחומים לגמרי בדיוק כמו שמפרידים בין ספרינט למרתון ובין זריקת דיסקוס להתעמלות אמנותית. אתה לא יכול גם לקבל את הגישה הצבאית כאימון סיבולת מן השורה וגם לבטל אותה כשיטת אימון סיבולת נוראית.

ואני עוד מדבר כאן רק על הכושר בצבא, שזה הדבר הכי טיפשי להתאמן לקראתו. המטרה האמיתית של כותב הלוג היא גיבושים שבהם האתגר הפיזי מורכב בעיקר מספרינטים אינסופיים שיש להם מעט מאוד במשותף עם ריצה קלה של שעה.

אתה יכול להיות יותר קיצוני מזה?

אתה מבקר את הגישה הצבאית בכל הזדמנות, טוען שהיא לא באמת מאמנת אנשים בריצה ומפתחת יכולת אירובית ובנויה כולה מריצות ALLOUT שלא מועילות לשום דבר. אה כן, חוץ מלצבא בגלל שרק שם זה נבחן. אבל ברגע שמפרידים את הגישה הצבאית משאר ענפי הסיבולת אתה מגיב כאילו חבר שלך עזב אותך בשביל זברה.

אם הכושר בחי"ר זהה לכושר הנדרש בענפי הספורט - אז זה אומר שהכושר הנדרש בענפי הספורט הוא לרוץ קילומטרים בודדים ALLOUT? כי בחי"ר, כושר זה לא לרוץ שעה וזה לא לעשות טריאתלון. אז או זה או זה, או שתפריד בין שני התחומים לגמרי בדיוק כמו שמפרידים בין ספרינט למרתון ובין זריקת דיסקוס להתעמלות אמנותית. אתה לא יכול גם לקבל את הגישה הצבאית כאימון סיבולת מן השורה וגם לבטל אותה כשיטת אימון סיבולת נוראית.

ואני עוד מדבר כאן רק על הכושר בצבא, שזה הדבר הכי טיפשי להתאמן לקראתו. המטרה האמיתית של כותב הלוג היא גיבושים שבהם האתגר הפיזי מורכב בעיקר מספרינטים אינסופיים שיש להם מעט מאוד במשותף עם ריצה קלה של שעה.
דיי, אתה לא אמיתי נכון?
אני לא מאמין שאני מגיב לתגובה הזו:
1. התגובה שציטטת אותי שעליה הגבת, הייתה צינית באופן קיצוני.
2. מעולם לא טענתי שהאימונים שמעבירים לך בצבא הם טובים למשהו (למרות שהם עדיין עדיפים על לשבת ולגרבץ. לפחות ברוב המקרים). לא לדרישות של הצבא ולא לענפי ספורט כלשהם.
3. למקרה שאתה תוהה, אני לא מקבל את הגישה הצבאית בכל מה שקשור לאימונים \ מאמצים גופניים.
4. לגביי החלק שסימנתי - אוי, כמה שאתה טועה. תריץ חיפוש קצרצר, טחנתי את הנושא הזה כבר. אפילו קצת בעמוד הקודם בלוג הזה. עכשיו 3 בלילה, אם לא תמצא ועדיין תתעניין, תגיד ונטחן שוב בשעה אחרת.

נערך לאחרונה:
יכול להיות שאני הולך להתגייס להנדסה קרבית השנה, אתה יכול אולי לפרט קצת איך שם?

מבחינת תנאים-בהל"צ (בית הספר להנדסה צבאית) בושה וחרפה,אין מילה אחרת שיכולה לתאר את המקום הזה....
מבחינת מסלול-שמע זה מסלול צבאי טירונות זה טירונות,יש לך את הקטע של החבלה שזה פשוט הדבר הכי כיפי שעשיתי בחיים,באימון מתקדם יש גם הרמת שד"ם זה גם חוויה מסוג אחר,בעיקרון זה חי"ר לכל דבר עם שילוב של קצת חבלה,לאחרונה הורידו את תקן הרובאי ל05 בחזרה אבל זה חרטה ברטה...ואם כבר אתה מתגייס להנדסה קרבית אז או יהלו"ם או צמ"ה (למרות שאני כמו מפגר עשיתי מסלול רגיל)

דיי, אתה לא אמיתי נכון?
אני לא מאמין שאני מגיב לתגובה הזו:
1. התגובה שציטטת אותי שעליה הגבת, הייתה צינית באופן קיצוני.
2. מעולם לא טענתי שהאימונים שמעבירים לך בצבא הם טובים למשהו (למרות שהם עדיין עדיפים על לשבת ולגרבץ. לפחות ברוב המקרים). לא לדרישות של הצבא ולא לענפי ספורט כלשהם.
3. למקרה שאתה תוהה, אני לא מקבל את הגישה הצבאית בכל מה שקשור לאימונים \ מאמצים גופניים.
4. לגביי החלק שסימנתי - אוי, כמה שאתה טועה. תריץ חיפוש קצרצר, טחנתי את הנושא הזה כבר. אפילו קצת בעמוד הקודם בלוג הזה. עכשיו 3 בלילה, אם לא תמצא ועדיין תתעניין, תגיד ונטחן שוב בשעה אחרת.

1. אה היית ציני, מאוד קשה להבחין.
2. מעולם לא אמרתי שטענת.
3. תשבע, לא אמרתי את זה בעצמי בהודעה.
4. לא מצאתי, לא מעניין, לא ממש רלוונטי.

2. כן טענת, כנראה שאתה לא שם לב מה אתה כותב. אזכור:

אתה מבקר את הגישה הצבאית בכל הזדמנות, טוען שהיא לא באמת מאמנת אנשים בריצה ומפתחת יכולת אירובית ובנויה כולה מריצות ALLOUT שלא מועילות לשום דבר. אה כן, חוץ מלצבא בגלל שרק שם זה נבחן.

אבל הכל בסדר, הדיון נגמר. שבוע טוב

חברים חברים להרגיע את הרוחות- עד נוב' אני רץ ריצות ארוכות כי אני מתכונן למשהו ספציפי. אחרי נובמבר אני אשמור על הריצות הארוכות ואשלב ספרינטים בעליה ואינטרוולים גם. יש לי מספיק זמן עד מרץ להנות מ2 העולמות.

אימון כוח היום:
בנצ' 122 5-5-4 היה קל, אימון הבא 125 סופסוף.
מתח 32.5 6-6-6-18 מ"ג
פרס 45 10-10-10
סקוואט 77.5 5-5
מכרעיים דאמבלים של 12 10-10
דדליפט 100 5-5
בטן והביתה

מחר ריצת 3500 ואופניים

הגיבוש שלי גם יהיה בסביבות דצמבר, מי יודע אולי נהיה בגיבוש ביחד

אימון מעולה;
בנצ 125 455
מתח 35 666 ו20 משקל גוף
פרס 40 101010
סקוואט 80 55
מכרעיים 12 1010
דדליפט 105 55
בטן והביתה

יש לי חתיכת מתיחה אכזרית ברגל שמאל, אני אשים קצת בנגיי ונקווה שיעבור עד לאימון אירובי של הערב.

הבנגיי עזר למזלי. ריצת 3500 + 10 ק״מ אופניים בהתנגדות 10(גבוהה יותר מהאימון הקודם)

בנצ' 127 4-5-3 היה מוזר, אחרי זה 100 ל8
מתח 36 6-6-4-20 משקל גוף אחרון
פרס 42 10-10-10
סקוואט 82 5-5
דדליפט 110 5-5
מכרעיים דאמבלים של 15 8-8
בטן והביתה

מחר ריצת 3500 אחרונה+10 ק"מ אופניים

ריצת 3500 אחרונה + 10 ק"מ אופניים.

משבוע הבא אני עולה לריצות של 4000 ו12 ק"מ אופניים.

הקצב הוא 11.5 כלומר 5:13 דק״מ, ככה שיצא 18~ דקות.

יום שני אני עושה ריצת חוץ כנראה.

נערך לאחרונה:
אתה רץ את זה בקצב נוח או שאתה עושה את זה חזק?

הקצב מאתגר, לא חזק או קשה יותר מדי אבל לא WALK IN THE PARK- כשאני עושה על קצב 10-11 אני מרגיש כאילו אני פשוט הולך מהר מאוד וזה נורא מציק לי, ובכל מקרה כבר התרגלתי לקצב הזה.

ביום שני אני אעשה ריצת שטח ככה שלא יהיה לי קצב "מוכתב" או קבוע, ככה שנראה כמה אני עושה 4000 בקצב אישי וקל יותר כנראה.

אחלה אימון:
בנצ' 130 (!!!) 3-3-3 PR. הטכניקה הייתה על הפנים (גם הקפצה על החזה וגם הרמת תחת קצת) ולכן אני אשאר עם המשקל הזה לעוד הרבה זמן עד שהטכניקה תהיה פיקס.
פרס 45 10-10-10
מתח 37.5 5-5-5
סקוואט 85 5-5
מכרעיים 15 8-8
דדליפט 110 5-5 (אימון הבא אני אנסה 115 לשלישיות)
בטן 60 15=15=15=15

מחר ריצת 4000 +12 ק"מ אופניים.

ריצת 4000+ 30 דקות סטפר (ה4000 לקחו 21 דקות). היה אחלה. מקווה לעשות מתישהו השבוע את ה4000 האלה בחוץ.

נערך לאחרונה:
כוח:
בנצ'130 4-3-4 היה מאוד קשה+ 100 ל8
סט אחד מקבילים+30 קילו (אני אעלה בהדרגה כל אימון סט אחד)
מתח+37.5 6-6-6
(כשאני אסיים עם המקבילים ל3 סטים אני אוסיף פה חתירה)
פרס 47.5 10-10-8
סקוואט 87.5 5-5
דדליפט 115 5-5
מכרעיים 15 כל צד 10-10
בטן 60 במכונה 15-15-15-15

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית