נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
חחח נפצעת או מה קרה ?נמאס להכנס ללוג שלך ולראות את הסקוואט והדדליפט שלך ולבכות.. שאני לא עושה אותם בכלל 😵
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח נפצעת או מה קרה ?נמאס להכנס ללוג שלך ולראות את הסקוואט והדדליפט שלך ולבכות.. שאני לא עושה אותם בכלל 😵
חחח נפצעת או מה קרה ?
שמח לשמוע, אתה מתחיל לחוות את התחושות הנכספות...😃היום- כמו שהגורו אמר (טל- BEAST AND CHEAT) הורדתי את הקצב ל10 (6 דק"מ) ועשיתי ריצת 6.לא רק שהיא הייתה קלה ברמות מטורפות ועברה מהר והרגשתי שאני יכול לתת עוד 4 קילומטרים בכיף, היא גם היתה מרגיעה מאוד. בחיים לא חשבתי שפעילות כמו ריצה יכולה להיות רגועה ונינוחה. פשוט היה תענוג לרוץ. ממש נהניתי.
אני שונא להגיד את זה ולהשמע כאילו אני בגישה צבאית, מה גם שבד"כ הבעייה היא הפוכה. אבל, תהיה גבר.נסה לרוץ יום אחרי סקוואטים, לא נעים בכלל.
כן, אני חוזר בי מכל מה שאיי פעם אמרתי ומכריז - הצבא צודק, ותוכניות האימונים בצה"ל הן מהטובות בעולם!יום הדין הגיע ואתה אומר משפטים שגם הצבא משתמש בהם?!
חחחחחחחחחחחחחכן, אני חוזר בי מכל מה שאיי פעם אמרתי ומכריז - הצבא צודק, ותוכניות האימונים בצה"ל הן מהטובות בעולם!
זו לגמרי הייתה הכוונה.
facepalm
כן, בטח עובד! החיילים עושים תוצאות יותר טובות מהבן אדם הממוצע שמתאמן בלי מושג באזרחות. בוודאי!חחחחחחחחחחחחח
כמה שאתה מקובע, זה פשוט מצחיק אותי.
נכון, יש כמה (אולי אפילו הרבה) דברים מפגרים באימונים של הצבא, אבל סופו של דבר - רובם עובדים.
חחח מזה הבנ׳ץ הזה ה׳ ירחם , מה הזרקת ?חברה בבקשה לא להכנס לדיון המיותר הזה שוב.
בכל מקרה- טל- אני עדיין מפחד מהפציעה ההיא וכל כאב מדאיג אותי. בעיקר כי זה אותו כאב כל פעם באותו האיזור. אני חושב שאני באמת אתחיל בגישת הWALK IT OFF כל עוד העניין לא מחמיר. כשאני אומר שהרגל לא מרגישה לי מאוששת זה מבחינת עייפות. באתי גם לרוץ אחרי שעתיים שינה. כשאני אומר לא מאושש אני מתכוון לכאבים ברגל שלא מפסיקים. וזה עניין שתמיד (כמו שאתה יודע) הדאיג אותי והשבית אותי כל פעם מחדש כשמדובר על ריצה.
מה שכן- DIVON- כשאני אגיע לריצות 10,000 המיוחלות אני כנראה אתחיל לשלב אינטרוולים וספרינטים. אבל דבר ראשון- להגיע ל10 קילומטרים.
לנושא האימונים:
אתמול, למרות הכאב רצתי 6500 (בערך)- 3500, הפסקת שירותים (שוב, אסור לאכול לפני ריצה- פשוט אסור) ועוד 3000. רצתי למרות הכאב והרגליים פחות כאבו לי ביום שאחרי. מוזר לגמרי אבל אני חושב שאני אאמץ את זה גם לגבי מחר.
היום היה כוח- אלוהים יודע מה קרה שם. אין לי שום הסבר.
בנצ'- 132 ל8. היה קל אז העליתי ל135 ל6. היה קל העליתי ל ל137.5ל5- היה קל אז העליתי ל 140 ל5. אין לי שום דבר להסביר את העניין הזה.
מקבילים 40 8-8-8
מתח סופנציה 40 6-5-5 היה קשה
חתירה 95 8-8-8
פרס 62 4-4-3
בטן רגליים ידיים הביתה
מחר אם הכל ילך כמו שצריך- ריצת 6500.