הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי זה הכי אחי!

טוב אחרי קצת חשיבה אני אוריד את קצב הריצה ל6 דק"מ עד שאני אגיע ל30 ק"מ שבועיים ורק אז אני אתחיל להעלות את הקצב. אני חייב להגיע ל30 הארורים האלה כבר.

כוח:
בנצ' עליון 112 ל3, היה מאוד כבר אז הורדתי ל110 ונתתי עוד 2, אחרי זה עוד 2 סטים של 5
מתח+40- 5-5-5
מקבילים+40-8-8-8
פרס 60- 5-4-5
קצת פימפומים של חתירות והביתה
היה לי רק שעה ורבע להתאמן ככה שזה כל מה שהספקתי, לצערי לא עשיתי חתירה כמו שצריך, ויתרתי על רגליים ועל בטן.

השבוע הזה היה על הפנים. מקווה ששבוע הבא אני אחזור למתכונת הרגילה.

היום- כמו שהגורו אמר (טל- BEAST AND CHEAT) הורדתי את הקצב ל10 (6 דק"מ) ועשיתי ריצת 6.לא רק שהיא הייתה קלה ברמות מטורפות ועברה מהר והרגשתי שאני יכול לתת עוד 4 קילומטרים בכיף, היא גם היתה מרגיעה מאוד. בחיים לא חשבתי שפעילות כמו ריצה יכולה להיות רגועה ונינוחה. פשוט היה תענוג לרוץ. ממש נהניתי.

אחלה אימון:
בנצ 132 666
מקבילים 40 888
מתח פרונציה 20 666
חתירה 92 888
פרס 60 556
רגליים בטן ידיים והליכה 25 דקות להזרים דם לתאומים.

מחר אמורה להיות ריצת 6000 נוספת אבל אני לא יודע אם אני אספיק- מחר אני בהופעה של רד הוט צ׳ילי פפרס. מקווה שאני אספיק לרוץ מוקדם בבוקר.

כוח-
בנצ עליון 110 554
מקבילים 40 888
מתח סופנציה 40 555
טי באר 50 10 10 10
פרס 62 333
רגליים ידיים הביתה. לא הספקתי בטן אבל אני אשלים מחר בריצה.

ריצת 6000 אחרונה- סביר. עשיתי 5800 קצב רגיל ואז ארוחת הבוקר התחילה לתת בי את אותותיה, העליתי קצב לספרינט 200 מטר שהמשיך ישר לשירותים.
מחר כוח, מחרתיים 6500.

היום- כמו שהגורו אמר (טל- BEAST AND CHEAT) הורדתי את הקצב ל10 (6 דק"מ) ועשיתי ריצת 6.לא רק שהיא הייתה קלה ברמות מטורפות ועברה מהר והרגשתי שאני יכול לתת עוד 4 קילומטרים בכיף, היא גם היתה מרגיעה מאוד. בחיים לא חשבתי שפעילות כמו ריצה יכולה להיות רגועה ונינוחה. פשוט היה תענוג לרוץ. ממש נהניתי.
שמח לשמוע, אתה מתחיל לחוות את התחושות הנכספות...😃

נסה לרוץ יום אחרי סקוואטים, לא נעים בכלל.
אני שונא להגיד את זה ולהשמע כאילו אני בגישה צבאית, מה גם שבד"כ הבעייה היא הפוכה. אבל, תהיה גבר.
זה נראה שהתכנון שלך בסדר גמור ואתה פשוט לא מוכן לסבול מספיק בשביל להגיע למטרה הזו. מה זה "לא התאוששתי מהריצה שלשום אז במקום לרוץ היום ארוץ מחר" ?
אם התוכנית היא X, כל עוד אתה לא פצוע (וגם אז אתה לא תמיד "פטור"), אתה מבצע אותה. זה לא מעניין שהפעם זה יהיה קצת יותר קשה או כואב.
כן אני רצתי אחרי סקוואט מקסימלי וגם שחיתי מיד וקמתי לאימון בוקר ובערב שחיתי ובבוקר שאחרי עשיתי סקוואט שוב וחוזר חלילה, במשך חודשים. אז זה היה קשה ומבאס, אבל בלי להתאמן בשני הדברים - אתה לא תהיה טוב בשני הדברים (במקרה הזה - סקוואט וריצה).
אתה בתוכנית סיבולת, תתחיל להפנים - אתה לא הולך להגיע לאימונים עם מיכל מלא לעולם, ויש לך המון שותפים. כל ספורטאי הסיבולת למיניהם. אם אתה רואה בהרמת משקולות אנשים שוברים שיאים באימונים ואתה רוצה שזה יהיה ככה גם בענף סיבולת כלשהו, אתה חולם. ענפי סיבולת מבוססים על עבודה, והרבה עבודה. אתה תמיד עייף וצריך זמן להתאושש. ככל שהרמה עולה זה יותר נכון. ואתה מגיע לשיא שלך רק אחרי טייפר (אם אתה לא יודע מה זה, גוגל) ואתה לא צריך ולא הולך לשבור שיאים באימונים.

מצטער אם זה נשמע תוקפני, זו ממש לא הכוונה - הכוונה היא נטו להבהיר לך למה נכנסת ולמה אתה לא הולך להגיע לאימונים רענן, בטח שלא כשאתה משלב יותר מענף אחד (במקרה שלך אתה משלב ריצה וליפטינג, שהם פחות או יותר ההפכים הישירים).

יום הדין הגיע ואתה אומר משפטים שגם הצבא משתמש בהם?!
כן, אני חוזר בי מכל מה שאיי פעם אמרתי ומכריז - הצבא צודק, ותוכניות האימונים בצה"ל הן מהטובות בעולם!
זו לגמרי הייתה הכוונה.

facepalm

כן, אני חוזר בי מכל מה שאיי פעם אמרתי ומכריז - הצבא צודק, ותוכניות האימונים בצה"ל הן מהטובות בעולם!
זו לגמרי הייתה הכוונה.

facepalm
חחחחחחחחחחחחח
כמה שאתה מקובע, זה פשוט מצחיק אותי.
נכון, יש כמה (אולי אפילו הרבה) דברים מפגרים באימונים של הצבא, אבל סופו של דבר - רובם עובדים.

חחחחחחחחחחחחח
כמה שאתה מקובע, זה פשוט מצחיק אותי.
נכון, יש כמה (אולי אפילו הרבה) דברים מפגרים באימונים של הצבא, אבל סופו של דבר - רובם עובדים.
כן, בטח עובד! החיילים עושים תוצאות יותר טובות מהבן אדם הממוצע שמתאמן בלי מושג באזרחות. בוודאי!
ובמקרים הבודדים שזה עובד יותר טוב מהבן אדם חסר המושג הממוצע באזרחות, זה עובד בגלל שהם יודעים מה הם עושים, כמובן. לא בגלל שהם פשוט "מכריחים" אנשים להתאמן ואז... הפלא ופלא - הם משתפרים בזה, כשהאדם הממוצע לא מגיע לאימונים.

ראיתי עשרות מאמני אתלטיקה מהגדולים והמכובדים בעולם אומרים בראיונות שהפחד הכי גדול שלהם זה שצה"ל יתחיל לאמן את המתחרים שלהם...

😆

חברה בבקשה לא להכנס לדיון המיותר הזה שוב.

בכל מקרה- טל- אני עדיין מפחד מהפציעה ההיא וכל כאב מדאיג אותי. בעיקר כי זה אותו כאב כל פעם באותו האיזור. אני חושב שאני באמת אתחיל בגישת הWALK IT OFF כל עוד העניין לא מחמיר. כשאני אומר שהרגל לא מרגישה לי מאוששת זה מבחינת עייפות. באתי גם לרוץ אחרי שעתיים שינה. כשאני אומר לא מאושש אני מתכוון לכאבים ברגל שלא מפסיקים. וזה עניין שתמיד (כמו שאתה יודע) הדאיג אותי והשבית אותי כל פעם מחדש כשמדובר על ריצה.

מה שכן- DIVON- כשאני אגיע לריצות 10,000 המיוחלות אני כנראה אתחיל לשלב אינטרוולים וספרינטים. אבל דבר ראשון- להגיע ל10 קילומטרים.

לנושא האימונים:
אתמול, למרות הכאב רצתי 6500 (בערך)- 3500, הפסקת שירותים (שוב, אסור לאכול לפני ריצה- פשוט אסור) ועוד 3000. רצתי למרות הכאב והרגליים פחות כאבו לי ביום שאחרי. מוזר לגמרי אבל אני חושב שאני אאמץ את זה גם לגבי מחר.

היום היה כוח- אלוהים יודע מה קרה שם. אין לי שום הסבר.

בנצ'- 132 ל8. היה קל אז העליתי ל135 ל6. היה קל העליתי ל ל137.5ל5- היה קל אז העליתי ל 140 ל5. אין לי שום דבר להסביר את העניין הזה.
מקבילים 40 8-8-8
מתח סופנציה 40 6-5-5 היה קשה
חתירה 95 8-8-8
פרס 62 4-4-3
בטן רגליים ידיים הביתה

מחר אם הכל ילך כמו שצריך- ריצת 6500.

חברה בבקשה לא להכנס לדיון המיותר הזה שוב.

בכל מקרה- טל- אני עדיין מפחד מהפציעה ההיא וכל כאב מדאיג אותי. בעיקר כי זה אותו כאב כל פעם באותו האיזור. אני חושב שאני באמת אתחיל בגישת הWALK IT OFF כל עוד העניין לא מחמיר. כשאני אומר שהרגל לא מרגישה לי מאוששת זה מבחינת עייפות. באתי גם לרוץ אחרי שעתיים שינה. כשאני אומר לא מאושש אני מתכוון לכאבים ברגל שלא מפסיקים. וזה עניין שתמיד (כמו שאתה יודע) הדאיג אותי והשבית אותי כל פעם מחדש כשמדובר על ריצה.

מה שכן- DIVON- כשאני אגיע לריצות 10,000 המיוחלות אני כנראה אתחיל לשלב אינטרוולים וספרינטים. אבל דבר ראשון- להגיע ל10 קילומטרים.

לנושא האימונים:
אתמול, למרות הכאב רצתי 6500 (בערך)- 3500, הפסקת שירותים (שוב, אסור לאכול לפני ריצה- פשוט אסור) ועוד 3000. רצתי למרות הכאב והרגליים פחות כאבו לי ביום שאחרי. מוזר לגמרי אבל אני חושב שאני אאמץ את זה גם לגבי מחר.

היום היה כוח- אלוהים יודע מה קרה שם. אין לי שום הסבר.

בנצ'- 132 ל8. היה קל אז העליתי ל135 ל6. היה קל העליתי ל ל137.5ל5- היה קל אז העליתי ל 140 ל5. אין לי שום דבר להסביר את העניין הזה.
מקבילים 40 8-8-8
מתח סופנציה 40 6-5-5 היה קשה
חתירה 95 8-8-8
פרס 62 4-4-3
בטן רגליים ידיים הביתה

מחר אם הכל ילך כמו שצריך- ריצת 6500.
חחח מזה הבנ׳ץ הזה ה׳ ירחם , מה הזרקת ?

הליכת התאוששות לרגליים- 3 ק״מ רגיל על 8:30 דקמ, 3500 בשיפוע יחסית מאתגר במהירות 8 דקמ. רגל שמאל כאבה כטב שמזכיר שין ספלינט והחלטתי ללכת על בטוח. ההליכה בדרך כלל מסדרת את העניין.

שבוע הבא אני אסגור 3 ריצות של 6500 סופסוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית