הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיייקל רביעי לא לפי הספר

סוס פוני

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אחרי שלושה סייקלים לפי הספר החלטתי לעשות סייקל עם החומרים האלה:

מה אומרים המומחים?

טסט סיפיונאט של פארמאקום
פרימו של פארמאקום
לקראת הסוף מאסטרון UG
GH ישראלי במינון ל בין 2 ל 4

פירורים:
ווינסטרול של סיירוקס
אנאבאר סיירוקס במינון נמוך לקראת הסוף
קלמבוטרול במינון נמוך לקראת הסוף
BCAA
GLUTAMINE
ZMA
HMB
NITRIX BSN
JACK 3D
MHP TYRO SLIM
OMEGA 3
ANIMAL PAK

נערך לאחרונה:
אני לא מומחה או מתיימר להיות אחד, אבל הסייקל שלך מוזר, ייתכן שאפשרי, אבל מוזר.

קודם-כל, יש הגדרה לסייקל שלך? מסה/חיטוב?
בכל מקרה לפי מה שרשמת עירבבת שני סייקלים באחד מסה+חיטוב.

GH עם טסט'? בד"כ ממה שאני יודע או GH או טסט'.
מסטרון, כבר אמרתי לך מיותר,מיותר,מיותר.

במקום לזרוק רשימה של חומרים תן הסבר נורמלי - מה אתה לוקח, לכמה זמן, מינונים ועדיף גם סיבה למה אתה חושב לשלב בסייקל את החומר.
טסט ו GH שילוב מנצח. תקרא על GH ואיך הוא עובד טסט משלים אותו בצורה מצויינת. לגפי פותח הפוסט חח נשאר לך טיפה זבל אז החלטת לדחוף הכל לגוף מעניין מה יגיד "המפקח הרפואי" שלך על העניין. מה שלי יש להגיד זה שמה שאתה רוצה לעשות זה לא לעניין

• פותח/ת השרשור
טסט ו GH שילוב מנצח. תקרא על GH ואיך הוא עובד טסט משלים אותו בצורה מצויינת. לגפי פותח הפוסט חח נשאר לך טיפה זבל אז החלטת לדחוף הכל לגוף מעניין מה יגיד "המפקח הרפואי" שלך על העניין. מה שלי יש להגיד זה שמה שאתה רוצה לעשות זה לא לעניין

בסך הכל זו התייעצות הרי אני לא אדחוף הכל הכל משתנה

ואין לי מפקח רפואי אלא רופא פרטי משהו שהרבה היו רוצים

כן כן בגלל זה באת לפה להתייעץ.. מעניין מי הזיין שכל שפה.. קודם תלמד להרכיב סייקל אחר כך תקרא לנו זייני שכל.

כן חברה לשמור על תרבות דיון בבקשה. אני רוצה להבין אם יש לך רופא זמין להתייעץ איתו על הדברים האלה מה אתה צריך אותנו? ועוד משהו מה אומר הרופא שלך על מה שאתה רוצה לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית