הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נאנו טרופין

HENHRATI15

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
23
85
1
אחד הבאדיבילדרים מהמכון שלי המליץ לי לקחת את המוצר הזה , מכיל גם קריאטין וקפאיין שייתנו לי אנרגיה לעלות במשקלים...מה אתם ממליצים לי ? אני כרגע 1.80 מטר קרוב ל70 קילו 11 אחוז שומן..רוצה לעלות במאסה והרבה

אני לא מכיר את המוצר הזה ספציפית ואני גם לא מתכוון לחפש עליו מידע. מה שאני כן יכול להגיד לך לגבי מוצרים מסוגו זה שבד"כ מנה אחת שלהם לא מכילה מספיק מהמרכיבים שיכולים לתת לך בוסט באימון והם גם נורא יקרים.
תקנה קפאין וקריאטין בנפרד, יספיק לך להרבה יותר זמן ויהיה הרבה יותר זול.

תתרחק. זה סתם זבל של דבר. קנה קריאטין טהור.. אם אתה מחפש בוסט אז זה ג'אק. אל תתקרב לחרא הזה.. חבר שלי מוכר את זה לאנשים ;maeq

אני מניח שאותו "בילדר" גם יציע לך לקנות ממנו את המוצר במחיר שווה לכל נפש ברגע שתראה התעניינות חח

100 כדורים אם אני לא טועה..
כמה קריאטין וכמה קפאין אני צריך לבדוק

תבדוק ותעשה חשבון
אם אתה מזמין מחו"ל, קילו קריאטין+200 כדורי קפאין יעלו לך בסביבות 100 שקל , הקריאטין יספיק לך לחצי שנה והקפאין יספיק לך ל100 אימונים שזה מעל חצי שנה אם אתה עושה 3 אימונים בשבוע ומדי פעם מתנקה או לא לוקח קפאין בכל אימון.

אם אתה קונה דרך מישהו בארץ בוא נגיד שהמחיר שתשלם יהיה פי 3 , נגיד 300 ש"ח. זה אומר שהעסקה כדאית רק אם התוסף יספיק לך לחודשיים בקנייה בארץ או חצי שנה בקנייה בחו"ל.

• פותח/ת השרשור
וואלה אחשלי בדקתי עכשיו הכל בEBAY שיחקת אותה , אני לא קונה ממנו .. בהמשך אני אזמין מחול
תודה על העזרה גבר !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית