הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי שאלה בקשר לעמילו טרופין

AvihayM

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
3
28
3
אתן הקדמה זריזה, אני שחקן כדורגל בן 22 גובה 182 משקל בין 74 ל76, אני מנסה המון זמן לעלות ל80-81 כדי לעלות במסת שריר ועכשיו זה הזמן הכי טוב לעלות בגלל שאין אימונים ולא משחקים (פגרה).
קניתי עמילו טרופין בהמלצת סטס סטרזבורג, השאלה שלי היא כזו, אם אשלב את העמילו עם חלבון קריאטין וbcaa זה יהיה בסדר? או שלדעתכם אפשר לוותר על אחד המרכיבים? תודה לכל העוזרים בדחיפות!

• פותח/ת השרשור
בסדר מאיזה בחינה? לכיס בטח שלא

אפשר לוותר על כולם

אתה צריך תפריט טוב ותוכנית אימונים שתתאים לך. לא תוספים שישתו לך את הארנק

המחירים בסדר גמור.. לא קונה במחירים מופרזים מידי, פניתי לעולם תוספי המזון כי מאוכל קשה לי מאוד לעלות עם כל מה שאני אוכל, יש תקופות שהגעתי ל76 וזה היה המקסימום.. השאלה אם זה מומלץ להשתמש בארבעת התוספים האלו כדי להשיג את המטרה

פראיירים רק מתחלפים. אם אתה ספורטאי רציני (או לפחות שואף להיות), תשב על הטוסיק ותאכל.

• פותח/ת השרשור
פראיירים רק מתחלפים. אם אתה ספורטאי רציני (או לפחות שואף להיות), תשב על הטוסיק ותאכל.

כדורגל זה מקצוע, אתה אני מעריך בן אדם שאם ירצה לא תהיה לו בעיה לעלות במשקל, לי יש את הבעיה הזו, אני שורף קרוב ל2000 קלוריות באימון, אין לי אפשרות להכניס כפול כדי לעלות.
שאלתי שאלה כדי לקבל עליה תשובה לא הטפות מוסר, סליחה.

כדורגל זה מקצוע, אתה אני מעריך בן אדם שאם ירצה לא תהיה לו בעיה לעלות במשקל, לי יש את הבעיה הזו, אני שורף קרוב ל2000 קלוריות באימון, אין לי אפשרות להכניס כפול כדי לעלות.
שאלתי שאלה כדי לקבל עליה תשובה לא הטפות מוסר, סליחה.
במקום עמילו טרופין או כל דבר דומה, תוכל להכין שייק עתיר קלוריות בהכנה ביתית. מים/חלב עם פירות רכים כמו בננה וכד', קצת חמאת בוטנים, גרנולה וסקופ חלבון יעשו את העבודה.

• פותח/ת השרשור
במקום עמילו טרופין או כל דבר דומה, תוכל להכין שייק עתיר קלוריות בהכנה ביתית. מים/חלב עם פירות רכים כמו בננה וכד', קצת חמאת בוטנים, גרנולה וסקופ חלבון יעשו את העבודה.

כבר קניתי את העמילו והאמת מרוצה מאוד ממנו.. השאלה אם אשלב אותו עם חלבון וקריאטין זה עדיף? ושוב.. אני אוכל, מגיע ל6-7 ארוחות ביום וכנראה שלא מספיק

כבר קניתי את העמילו והאמת מרוצה מאוד ממנו.. השאלה אם אשלב אותו עם חלבון וקריאטין זה עדיף? ושוב.. אני אוכל, מגיע ל6-7 ארוחות ביום וכנראה שלא מספיק
תשתמש אם כבר קנית
תמיד עדיף לאכול יותר אוכל מסודר ומוצק מאשר תוספים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית