הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אזעקת חירום ברחובות

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך
רוב אתרי החדשות לא פועלים,כנראה יש צנזורה.
אני גר ליד רחובות וגם פה שמעו.

הביצים רעדו לי ממש.
הייתי עסוק בלהכין ארוחת לילה ולא נתתי לזה להפריע לי 😛
סתם, אני רגיל לצבע אדום וקסאמים אז אישית זה לא הזיז לי. אמא שלי חרבנה במכנסיים מהפחד.
לדעתי זה נפל בפלמחים/ תל נוף.
"לא מצאו את מקום הנפילה"- זה מצחיק.
באמת הייתה אזעקה גם בראשון ובנס ציונה? אם הם פוגעים במכון הביולוגי/שורק כולנו יכולים להגיד ביי ביי.

אז עסקת שליט הייתה קרש קפיצה לכניס לעזה? 🙄
נחכה ונראה..
ביבי יא חלאה אני מקווה שאתה יודע מה אתה עושה

הביצים רעדו לי ממש.
הייתי עסוק בלהכין ארוחת לילה ולא נתתי לזה להפריע לי 😛
סתם, אני רגיל לצבע אדום וקסאמים אז אישית זה לא הזיז לי. אמא שלי חרבנה במכנסיים מהפחד.
לדעתי זה נפל בפלמחים/ תל נוף.
"לא מצאו את מקום הנפילה"- זה מצחיק.
באמת הייתה אזעקה גם בראשון ובנס ציונה? אם הם פוגעים במכון הביולוגי/שורק כולנו יכולים להגיד ביי ביי.
הם לא יכולים לפגוע שם ולא רוצים לפגוע שם,אם הוא ינסו רק לפגוע שם ישטחו הרבה שטחים בעזה.
זה קו אדום שהם יודעים שלא כדאי להם לעבור אותו.

הם לא יכולים לפגוע שם ולא רוצים לפגוע שם,אם הוא ינסו רק לפגוע שם ישטחו הרבה שטחים בעזה.
הפעילות של הרבה מהמוסדות הללו מתרחשת מתחת לאדמה, ככה שהטילי ילדים ששולחים מעזה לכאן לא בדיוק יזיזו, צריך משהו הרבה יותר חזק וחודרני.
דבר שני, הם פספסו כבר הרבה פעמים את המבנים הללו, כשהטילים שלהם נפלו לים שהיה כמה מאות מטרים ליד. זה לא שהם לא רוצים לפגוע באותו המקום, אלא שקשה להם לכוון לשם (מצב הרוח, המשקל של הטיל, הם לא ממש טובים בפיזיקה).

חשבתי שזה כי נגמר מלאי שמן הקוקוס.
אל תדאג. יש במקרר מספיק גם למקרה שתפרוץ מלחמה.
דווקא בשמן הדקלים יש מחסור חמור! 🆘
הם יכולים והם גם פגעו בעבר. וגם פגעו בבסיסים צבאיים.
אני מניח שמה שצריך להיות ממוגן ממוגן אבל בישראל כמו בישראל אי אפשר לדעת.
חוצמזה, שאם דבר כזה נופל במכון ויצמן במקום בו יש מעבדה ברמה 3 או משהו דומה, מצבה של רחובות והסביבה הוא גם בכי רע. ומעבדות לא ממוגנות מפני טילים.

הייתה אזעקה בנס ציונה, ולפי מה שהבנתי הטיל נפל בסמוך לרחובות, פשוט בתקשורת לא אומרים את זה כי החמאס הגיע לטווח יריה חדש.

אני שמעתי את הנפילה. אז רחוק, זה לא היה. אני גם לא קונה את הבאר טוביה.

הפעילות של הרבה מהמוסדות הללו מתרחשת מתחת לאדמה, ככה שהטילי ילדים ששולחים מעזה לכאן לא בדיוק יזיזו, צריך משהו הרבה יותר חזק וחודרני.
דבר שני, הם פספסו כבר הרבה פעמים את המבנים הללו, כשהטילים שלהם נפלו לים שהיה כמה מאות מטרים ליד. זה לא שהם לא רוצים לפגוע באותו המקום, אלא שקשה להם לכוון לשם (מצב הרוח, המשקל של הטיל, הם לא ממש טובים בפיזיקה).

אני חושב שגם אם תביא את מיטב המוחות הפיזיקליים בעולם, זה עדיין לא ישפר את סיכויי הפגיעה. מכיוון שאין לרקטות האלה שום אמצעי הנחיה, אפילו לא מייצב כלשהו, ומרגע שהן משוגרות הכל תלוי אך ורק ברוח.

הכל תלוי רק ברוח? ואתה לא יכול למדוד רוח?

הכל תלוי רק ברוח? ואתה לא יכול למדוד רוח?

אתה אומר שהרוח נושבת בדיוק באותה עוצמה ובדיוק באותו כיוון במשך כל מעוף הרקטה?
אני בקושי יודע פיזיקה אבל אני משער שאפילו שינוי של קמ"ש או מעלה לפה או לשם והרקטה סוטה סטייה די גדולה מהמסלול שלה.

אני לא אומר כלום. אבל אני אומר שהגודל של תל נוף ופלמחים הוא בגודל העיר שלך. אז לפגוע בו זאת לא בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית