עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם לא יכולים לפגוע שם ולא רוצים לפגוע שם,אם הוא ינסו רק לפגוע שם ישטחו הרבה שטחים בעזה.הביצים רעדו לי ממש.
הייתי עסוק בלהכין ארוחת לילה ולא נתתי לזה להפריע לי 😛
סתם, אני רגיל לצבע אדום וקסאמים אז אישית זה לא הזיז לי. אמא שלי חרבנה במכנסיים מהפחד.
לדעתי זה נפל בפלמחים/ תל נוף.
"לא מצאו את מקום הנפילה"- זה מצחיק.
באמת הייתה אזעקה גם בראשון ובנס ציונה? אם הם פוגעים במכון הביולוגי/שורק כולנו יכולים להגיד ביי ביי.
הפעילות של הרבה מהמוסדות הללו מתרחשת מתחת לאדמה, ככה שהטילי ילדים ששולחים מעזה לכאן לא בדיוק יזיזו, צריך משהו הרבה יותר חזק וחודרני.הם לא יכולים לפגוע שם ולא רוצים לפגוע שם,אם הוא ינסו רק לפגוע שם ישטחו הרבה שטחים בעזה.
זה קו אדום שהם יודעים שלא כדאי להם לעבור אותו.
אל תדאג. יש במקרר מספיק גם למקרה שתפרוץ מלחמה.חשבתי שזה כי נגמר מלאי שמן הקוקוס.
הם יכולים והם גם פגעו בעבר. וגם פגעו בבסיסים צבאיים.הם לא יכולים לפגוע שם ולא רוצים לפגוע שם,אם הוא ינסו רק לפגוע שם ישטחו הרבה שטחים בעזה.
זה קו אדום שהם יודעים שלא כדאי להם לעבור אותו.
הפעילות של הרבה מהמוסדות הללו מתרחשת מתחת לאדמה, ככה שהטילי ילדים ששולחים מעזה לכאן לא בדיוק יזיזו, צריך משהו הרבה יותר חזק וחודרני.
דבר שני, הם פספסו כבר הרבה פעמים את המבנים הללו, כשהטילים שלהם נפלו לים שהיה כמה מאות מטרים ליד. זה לא שהם לא רוצים לפגוע באותו המקום, אלא שקשה להם לכוון לשם (מצב הרוח, המשקל של הטיל, הם לא ממש טובים בפיזיקה).
הכל תלוי רק ברוח? ואתה לא יכול למדוד רוח?