עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לזאת שמזלזלת: עם את מראה/אומרת שאת פאוורליפטריט, אז למה את בעצמך לא מארגנת?
עוד משהו שהציק לי: מזאת אומרת עם ארגון רשמי לא ראה שהרמתי משקל מסוים זה לא נחשב? מאיפה השטות הזאת צצה?
אז רגע, ש Benedikt או Konstantin שהם מתאמנים בחדר כושר גם לא נחשב?
בגלל הכסף? לא... כי בפייסבוק יש מספיק תמונות שזה נראה כאילו את יכולה למשוך טיפה בחוטים את יכולה לארגן 60 אלף שקל, לא רק ממך כמובן...
אולי אתם יכולים לחלק אתכם לקבוצות PL, לפי איזורי מגורים אנשים שמתאמנים ביחד, ושהתחרויות יהיו לא רק בניקוד אישי אלא קבוצתי (למשל ה 3 תוצאות הכי טובות של הקבוצה יהיו טוטאל כולל וכך להתחרות כמו שיש ליגה ב WL)
אם יהיו קבוצות יהיה יותר קל להשיג ספונסר, כיוון שתוכלו לעשות אירועים או סתם לשבת אצלו בפאב/מסעדה ואז הוא רואה החזר (חוץ מחשיפה) יותר קל לספונסר להשקיע בקבוצה מאשר בספורטאי בודד
אתה לא שם לב שאתה מדבר כמו ילד בגנון? אם אין לך ידע וניסיון בתחום מסוים, במיוחד שכרוך בכספים ואינטרסים, אל תתווכח סתם.את תשקיעי כסף אבל את לא חושבת שזה גם יחזור אליך באיזשהו שלב ? גם עם זה יהיה מאוחר? ואת לא מארגנת את זה בשבילי את מארגנת בשביל הקהילה וקידום הספורט...
לא ענית לי על השאלה בקשר ל Benedikt/Konstantin זאת תשובה לא חכמה במיוחד.. מה שאתה מרים זה נחשב ועם אתה מצלם את זה, זה הוכחה לזה שלא זיפתה משקל או משהו אחר...
אני צודק לא? יש לך תמונות בפייסבוק שאת מרימה גביע ומדליות אולי לא שלך אבל בכל זאת...
זאת אומרת שיש לך קשרים, או שעכשיו גם תגידי שאני טועה ואני ילד קוביות שלא מבין?
את תשקיעי כסף אבל את לא חושבת שזה גם יחזור אליך באיזשהו שלב ? גם עם זה יהיה מאוחר? ואת לא מארגנת את זה בשבילי את מארגנת בשביל הקהילה וקידום הספורט...
לא ענית לי על השאלה בקשר ל Benedikt/Konstantin זאת תשובה לא חכמה במיוחד.. מה שאתה מרים זה נחשב ועם אתה מצלם את זה, זה הוכחה לזה שלא זיפתה משקל או משהו אחר...
אני צודק לא? יש לך תמונות בפייסבוק שאת מרימה גביע ומדליות אולי לא שלך אבל בכל זאת...
זאת אומרת שיש לך קשרים, או שעכשיו גם תגידי שאני טועה ואני ילד קוביות שלא מבין?