הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחרות powerlifting

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
פתחתי פה נושא בעבר לפני חודש, יש תחרות בסוף? פרטים אליה? יש deadlift? גילאים, משהו?

אולי אתם יכולים לחלק אתכם לקבוצות PL, לפי איזורי מגורים אנשים שמתאמנים ביחד, ושהתחרויות יהיו לא רק בניקוד אישי אלא קבוצתי (למשל ה 3 תוצאות הכי טובות של הקבוצה יהיו טוטאל כולל וכך להתחרות כמו שיש ליגה ב WL)

אם יהיו קבוצות יהיה יותר קל להשיג ספונסר, כיוון שתוכלו לעשות אירועים או סתם לשבת אצלו בפאב/מסעדה ואז הוא רואה החזר (חוץ מחשיפה) יותר קל לספונסר להשקיע בקבוצה מאשר בספורטאי בודד

• פותח/ת השרשור
הזנחתי את האשכול פחות משבוע והתפתח פה אחלה דיון....
לזאת שמזלזלת: עם את מראה/אומרת שאת פאוורליפטריט, אז למה את בעצמך לא מארגנת?
בגלל הכסף? לא... כי בפייסבוק יש מספיק תמונות שזה נראה כאילו את יכולה למשוך טיפה בחוטים את יכולה לארגן 60 אלף שקל, לא רק ממך כמובן...
עוד משהו שהציק לי: מזאת אומרת עם ארגון רשמי לא ראה שהרמתי משקל מסוים זה לא נחשב? מאיפה השטות הזאת צצה?
אז רגע, ש Benedikt או Konstantin שהם מתאמנים בחדר כושר גם לא נחשב?

לזאת שמזלזלת: עם את מראה/אומרת שאת פאוורליפטריט, אז למה את בעצמך לא מארגנת?

למה שאארגן תחרות בשבילך?
ארוץ, אשקיע מזמני ומכספי - ואחר כך ישקשקו בפורום שמדליות לא היו מספיק גדולות, לא היתה קטגוריה מתאימה שתשלום על השתתפות היה גבוה מדי, תחרות התיקיימה ביום הלא נכון ובמקום הלא נכון, וגם לא היה בכבודות להגיע כי לא שלמו לו על כך.
בסרט הזה כבר היתי.

עוד משהו שהציק לי: מזאת אומרת עם ארגון רשמי לא ראה שהרמתי משקל מסוים זה לא נחשב? מאיפה השטות הזאת צצה?
אז רגע, ש Benedikt או Konstantin שהם מתאמנים בחדר כושר גם לא נחשב?

בנדיקט מגנוסון וקונסטנטינובס באים אחר כך לתחרות ומרימים. יש הבדל.

בגלל הכסף? לא... כי בפייסבוק יש מספיק תמונות שזה נראה כאילו את יכולה למשוך טיפה בחוטים את יכולה לארגן 60 אלף שקל, לא רק ממך כמובן...

מסקנה ממש הגיונית

---------- התגובה התווספה ב 23:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:08 ----------

אולי אתם יכולים לחלק אתכם לקבוצות PL, לפי איזורי מגורים אנשים שמתאמנים ביחד, ושהתחרויות יהיו לא רק בניקוד אישי אלא קבוצתי (למשל ה 3 תוצאות הכי טובות של הקבוצה יהיו טוטאל כולל וכך להתחרות כמו שיש ליגה ב WL)

אם יהיו קבוצות יהיה יותר קל להשיג ספונסר, כיוון שתוכלו לעשות אירועים או סתם לשבת אצלו בפאב/מסעדה ואז הוא רואה החזר (חוץ מחשיפה) יותר קל לספונסר להשקיע בקבוצה מאשר בספורטאי בודד

יש קבוצות כאלה : בת-ים, מודעין, ירושלים, פתח-תקוה...

לשווק ספורטאי בודד בתחום הנ"ל פשוט יותר מאשר קבוצה.

כמות ההשקעה:
לחלק מאיתנו יש תומכים כאלה או אחרים : מקום עבודה מפרגן שלא מוריד חופשים, ספק חלבון שמוכר במחיר עלות/חינם, חדר כושר שלא גובה דמי חברות.
זה כסף קטן (או מוצרים שקיימים גם כך - מנוי חדר כושר חינם אינו הוצאה של ממש).
כאשר מדור בקבוצה - זה סכומים יותר רצינים.

תמורה להשקעה:
תמורת סכום קטן אינך מצפה להחזרים. בסכומים גבוהים, צפיה גבוה יותר.

על מנת לקבל החזר, צריך לגרום לחשיפה של ספורטאי/קבוצה והשגים - זה דורש השקעה נוספת (תשלום לערוץ 5, עד שאתה לא מגיע לרמת חשיפה שערוץ 5 רצים אחריך בשביל לצלם).
זה מין כדור שלג, שצריך לתפח אותו בהתחלה בסבלנות והשקעה רבה.

להתקשר מול אדם אחד קל יותר מאשר מול קבוצה. תמיד יהיו חברי קבוצה לא מרוצים, או כאלה שספונסור לא שבע רצון מהם - לא כולם מוכנים לעסקת חבילה.

כולי תקוה שאם הספונסור הנוכחי זה יזוז.

• פותח/ת השרשור
את תשקיעי כסף אבל את לא חושבת שזה גם יחזור אליך באיזשהו שלב ? גם עם זה יהיה מאוחר? ואת לא מארגנת את זה בשבילי את מארגנת בשביל הקהילה וקידום הספורט...

לא ענית לי על השאלה בקשר ל Benedikt/Konstantin זאת תשובה לא חכמה במיוחד.. מה שאתה מרים זה נחשב ועם אתה מצלם את זה, זה הוכחה לזה שלא זיפתה משקל או משהו אחר...

אני צודק לא? יש לך תמונות בפייסבוק שאת מרימה גביע ומדליות אולי לא שלך אבל בכל זאת...
זאת אומרת שיש לך קשרים, או שעכשיו גם תגידי שאני טועה ואני ילד קוביות שלא מבין?

נערך לאחרונה:
את תשקיעי כסף אבל את לא חושבת שזה גם יחזור אליך באיזשהו שלב ? גם עם זה יהיה מאוחר? ואת לא מארגנת את זה בשבילי את מארגנת בשביל הקהילה וקידום הספורט...

לא ענית לי על השאלה בקשר ל Benedikt/Konstantin זאת תשובה לא חכמה במיוחד.. מה שאתה מרים זה נחשב ועם אתה מצלם את זה, זה הוכחה לזה שלא זיפתה משקל או משהו אחר...

אני צודק לא? יש לך תמונות בפייסבוק שאת מרימה גביע ומדליות אולי לא שלך אבל בכל זאת...
אתה לא שם לב שאתה מדבר כמו ילד בגנון? אם אין לך ידע וניסיון בתחום מסוים, במיוחד שכרוך בכספים ואינטרסים, אל תתווכח סתם.

מדובר באנשים שכבר ניסו להרים תחרות, וגם יש ניסיון קודם עם תחרויות שכן התקיימו פעם - אז כנראה כשאומרים שזה לא אפשרי כלכלית בתנאים הנתונים, כנראה שזה כך.

שהיא תארגן 60000 שקל? לך אתה תבקש מההורים שלך להשקיע 60000 שקל כדי שלבן המוכשר שלהם תהיה אפשרות לעשות דדליפט בתחרות.
די לקשקש.

בהתחלה העלאת שאלה לגיטימית(בתחילת האשכול), ואז התחלת להגיד שטויות.

• פותח/ת השרשור
אני לא ביקשתי מימנה להרים תחרות פשוט שאלתי שאלה..
אז שאלתי למה הראשי עיריות לא מארגנים
ואז היא פתאום צצה יצאה אלי כאילו אני חייב לה משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית